chiccca
28.11.11, 12:52
Zanim napisze Wam o moich oczekiwania i potrzebach wobec tego sprzętu prosiłabym abyście mnie uświadomły jak długo mniej więcej dziecię kosztra z danego wózka- do jakiego wieku:
niemowlę w gondoli, starsze dziecko w spacerówce itd. itp
oraz czy lepiej kupić zestaw gondolę i spacrerówkę + fotelik samochodowy czy lepiej wybrać każde z tych rzeczy osobno…
jeśli chodzi o naszą rodzinkę, która powiększy się w czerwcu to sytuacja wygląda tak:
- mieszkamy na 4 pietrze bez windy, zatem wózek musi być lekki i się składać
- dużo podróżujemy więc wózek będzie często pakowany do bagażnika samochodowego (jest kombi więc nie ma problemu)
- wózek będzie służył dziecku jedynie na spacerkach, zakupy czy inne przemieszczanie się po mieśie nie są istotne - tu bardziej istotny będzie fotelik samochodowy –też nie wiem jaki wybrać i ile posłuży dziecku….
Dziecko urodzi się tuż przed latem, więc pewnie do zimy mogłoby korzystac z czegoś w stylu nosidełko wpinane w stelaż – nie wiem czy jest sens kupowania gondoli, zimą rczej nie będzie spacerów, a na wiosnę to już raczej potrzebna będzie spacerówka???
Czy możecie mi wskazać jakieś sensowne rozwiązanie, jaki zestaw - no i ewentulanie jakiej firmy wybrać
plisss