gie-oska82 30.12.11, 09:56 czy ta nuna z linka ma rozkladane oparcie bo opis jest dosc skapy a sprzedawca nie odpisuje na mejle... allegro.pl/show_item.php?item=2024205249 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 10:31 Wydaje mi sie ze tak Bo w mojej gdzie nie szlo za bardzo rozkladac Byl w budzie taki maly daszek do wyciagniecia A ten ma wieksza bude Ale znawca az takim nie jestem Na 90 proc ma ale moge sie mylic doszlam do tego tylko po daszku Odpowiedz Link
sylki Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 10:46 Model 2010, a 2011 podobno różni się kolorem stelaża oraz na pewno kolorem budki wewnątrz. Ten nowszy stelaż jest ciemniejszy. Myślę, że tu bardziej pomoże Lucyna lub Berciunia (chyba) Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 10:50 dzieki dziewczyny za odp) sprzedawca mi odpisal ze rozklada sie pod katem 45stopni czyli to ten nowszy model tak??poza tym nie ma do niego zadnych dodatkow i czy w takim razie czy ta cena 450zl jest dobra cena??bo kolor taki jak chce) Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 10:54 Dośc niedawno na markafoni.pl była nuna model 2011 za 419zł, więc ta cena nie jest jakoś oszołamiająca jak na model z 2010 roku. I co do rozkładanego oparcia, to modele z 2011 roku mają większy kąt odchylenia oparcia - do prawie leżącej pozycji. Odpowiedz Link
sylki Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 11:23 Model z 2011 ma rozkłdane oparcie w 2 pozycjach dwoma zamkami. Cena wcale dobra nie jest, zwłaszcza, że na allegro w podobnej cenie masz wózek z folią i to modele z 2011r Może nie ten kolor co chcesz, ale jednak z dodatkiem Poza tym, nic nie jest napisane czy ma gwarancję, a jak ją ma to ile jeszcze jej zostało. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 11:42 To ten starszy model - bo budka w środku jest stalowo-srebrna Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 11:45 Nową nunę (nawet nowy model) można kupić za 499 zł więc cena przesadzona nawet jeśli gwarancja jest bardzo długa.... Wolałabym dołożyć 49 zł i kupić nówkę www.nuna.com.pl/produkty/kategoria/2/wozek_pepp Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 12:30 dziekuje Wam bardzio za odpowiedzi)faktycznie lepiej doloczyc 50zl i miec nowa z akcesoriami...a jak jest z wymiarami siedziska czy dziecko spokojnie pojezdzi w nim do 3 lat??bo rozwazam rowniez quinny zapp tego zwyklego i w sumie nie wiem na co sie zdecydowac??syn ma juz skonczone 2 lata i chce nabyc niewielka spacerowke...mozecie mi porownac te dwa wozki??najchetnie oba bym nabyla ale maz to by mnie z domu wyrzucil wiec wole nie ryzykowac hehe... Odpowiedz Link
berciunia1 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 19:32 popieram to stara nuna z krótszym daszkiem , mniejszym koszem i płytszym siedziskiem gdybym kupowała teraz wolałabym nowszy model haha muszę się chyba postarać o dziecko: )))) Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Nuna czy ta z linka ma rozkladane oparcie? 30.12.11, 23:54 Czy Twój synek jest wysoki? Ja mam nowy model nuny (córka ma 16 miesięcy i nie jest za wysoka) - ja ten wózek bardzo lubię i podoba mi się ogromnie (mam właśnie ten fioletowy), ale jako wózek sklepowo-samolotowy, który na co dzień mieszka sobie w bagażniku auta Mówiąc szczerze, jeśli to ma być jedyny wózek dla dwulatka to raczej nie polecam, bo siedzisko jest dość płytkie i ma niewysokie oparcie. Kiedyś w wątku Lucyny o nunie wklejałam link do mojej galerii, gdzie widać ile moja córa ma w nim jeszcze miejsca nad głową - to fajny wózek dla dzieci o wzroście do ok. 86-88 cm (wg mnie oczywiście). Odpowiedz Link
afroddytta licytacja z allegro 31.12.11, 00:11 tutaj może będzie taniej allegro.pl/wyprzedaz-kolekcji-wozek-spacerowy-nuna-pepp-i2009106977.html Odpowiedz Link
gie-oska82 Aga 31.12.11, 09:25 Moj synek jest dosc duzy bo ma 92cm wzrostu i wazy 13,5kg...wiec chyba bedzie mu ciasno w tym wozku tak??czy mozesz tu wkleic zdjecia wozka z coreczka bo nie bardzo wiem jak znalezc Twoje zdjecia... Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Aga 31.12.11, 15:38 Proszę bardzo - tu jest link do galerii picasaweb.google.com/114334188667026036273/NunaPepp?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJyy8tDo-5eR7AE&feat=directlink Moja Aga miała na tych zdjęciach 14 miesięcy, ważyła 9 kg, miała ok. 76-78 cm wysokości. Pooglądaj - oparcie jest jednak raczej niskie, no i siedzisko płytkie - zimą, w grubej kurtce Twojemu synkowi byłoby ciasno według mnie. Ja używam nuny tylko do jeżdżenia po marketach i galeriach i wydaje mi się, że to idealny wózek właśnie do tego celu. Odpowiedz Link
berciunia1 Re: Aga 01.01.12, 20:16 moja córka jeździła w nunie jak miała tyle mniej więcej wzrostu i wagi- spoko miała miejsce - ale to było latem. te nowsze nuny mają podobno głębsze siedzisko więc tym sposobem robi się więcej miejsca na długość Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: Aga 02.01.12, 13:21 Aga dzieki za linka ze zdjeciami cudny masz kolorek nunki...obawiam sie jednak ze mlodemu moze byc ciasno w nim teraz w zimie(a potrzebuje wozka na wypady do sklepu lub niedalekie dystanse bo na dlugie trasy mamy quinny speedi...chyba nie pozostaje mi nic innego jak quinny zappa kupic bo on chyba jednak ma wieksze to siedzisko?? Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: Aga 02.01.12, 13:23 takiego zappa bym chciala ale cena za duza( www.albeebaby.com/quinny-zapp-xtra-q-design-vivid-colors.html moze przy trzecim bejbe Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Aga 02.01.12, 14:43 Ale fajny ten zapp - bardzo mi się podoba Super wózkiem na takie niedługie wypady i wyjazdy wakacyjne jest dla mnie PP SI tylko on niestety kosztuje 950 zł, czyli dużo droższy niż nuna. Ja mam PP SI z 2011 r. kolor geranium - jak na parasolkę to wg mnie bardzo obszerny wózek, rozkładany prawie na płasko, z podniesionym podnóżkiem ma naprawdę dużą powierzchnię do spania (córka w dzień woli spać w domu w tym wózku niż w łóżeczku i jest jej naprawdę wygodnie). To fajny wózek i dla dziecka i dla rodzica (lekki, łatwo się składa, zajmuje mało miejsca w bagażniku), no i na pewno wystarczy do końca wózkowania. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, może udałoby się upolować tańszy, używany. Odpowiedz Link