Dodaj do ulubionych

pliko p3 kilka pytań

11.01.12, 13:30
wytłumaczcie mi krok po kroku (jak głupkowi wink ) jak się ten wózek składa i rozkłada...

rozłożyłam jakoś, ale mam wrażenie że powinno iść to zwinniej big_grin
złożyć już nie umiem... wink

co może być powodem że jedna rączka się nie wysuwa? myślicie że jest np. tak zabrudzona? jutro go włożę do wanny, wyczyszczę i może psiknę jakimś smarem w szczelinę przy rączce
Obserwuj wątek
    • gie-oska82 Re: pliko p3 kilka pytań 11.01.12, 16:36
      przy raczkach masz dzyndzle musisz je pociagnac do gory wtedy wyskakuja te dwie szyny z wozka i powinien sie zlozyc... moze filmik cos Ci pomoze chodz pewnie juz szukalas na necie?? www.youtube.com/watch?v=CxkH4HvBI0o lub inne peg perego www.youtube.com/results?search_query=peg+perego+pliko+p3&oq=peg+perego+p&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1638l3616l0l9149l12l12l0l3l3l1l290l2057l0.2.7l9l0 co do raczki to moze cos tam wpadlo ale w ogole nie chce sie wyciagnac ta raczka??
      • magda79pn Re: pliko p3 kilka pytań 11.01.12, 17:08
        ta jedna rączka w ogóle nie chce się wyciągnąć

a filmiki zaraz obejrzę, nawet nie wpadłam na to żeby sobie na youtube poszukać smile dzięki
    • zurekgirl Re: pliko p3 kilka pytań 11.01.12, 18:42
      Nad skladaniem i rozkladaniem popracuj w domu pare minut, jak juz zakumasz o co chodzi, to bedzie latwo i szybko, choc jest tam jeden podchwytliwy moment, wiec sie nie dziwie, ze sie zastanawiasz, jak to powinno dzialac. Opisac tego nie potrafie, filmy na youtube mam nadzieje pomoga...choc moj M sie tego przez dwa lata nie nauczyl wink

Co do raczki, to mozliwe, ze wypadl "dzyndzel" wewnatrz raczki i juz jej nie wyjmiesz. Oba klawisze do regulacji raczek czujesz tak samo, czy na przyklad jeden dziala zbyt luzno albo jest zupelnie zablokowany? Sprobuj troche ta raczke poruszac na boki i poszarpac, moze ruszy, moje lekko tez nie dzialaly.
      • magda79pn Re: pliko p3 kilka pytań 11.01.12, 22:09
        dobrz, składanie i rozkładanie załapałam już smile przypomniało mi się (jeszcze z czasów atlantico) że lepiej się składa jak są hamulce zablokowane smile

rączka jedna się nie wysuwa, jest popsuty przycisk, on jest na zasadzie klawisza, jak jest w dole to rączka też w dole, a jak w górze to i raczka w górze, i mnie jest tylko w dole i tak jakby nie chciał zaskoczyć w górę wink

jutro zadzwonię do serwisu, ciekawe ile zawołają, bo ogólnie serwis PP jest bardzo drogi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka