clio1979 24.02.12, 12:23 Przypadkiem natrafiłam na dzisiejsze DDTVN. Oglądałyście? Jakie wrażenia? Pani testująca rozpływała się nad Stokke, ale niestety super-prostego składania pokazać nie umiała. Cóż... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pona85 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:30 agnes_nyc napisała: > watek dublujacy A gdzie jest ten pierwszy? chyba oślepłam, bo go nie widzę Odpowiedz Link
magda79pn Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 13:07 oglądałam i się śmiałam, pominę już fakt, że tańszego wózka niż 3000zł to tam nie pokazali, był tylko jakiś tutek za 1700zł generalnie ten test wyglądał na reklamę stokke Odpowiedz Link
pona85 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:28 Ja oglądałam Pani się rozpływała, bo jej za to zapłacili (heh ja się rozpływam a sama musiałam zapłacić A tak na serio Stokke rzeczywiście się łatwo składa ale jest jedna podstawowa zasada: trzeba wiedzieć jak to się robi zreszta jak w każdym wózku a jak w/w Pani nogą pchała ramę z kółkami zamiast wcisnąć "przycisk" pośrodku z napisem STOKKE to i mogła mieć problem Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:05 Uśmiałam się bo Pani Ibisz chyba nie ma za bardzo pojęcia jak obsługuje się Stokke. Coś tam dzwoni ale nie wie w jakim kościele Stokke jest firmą która jest w DDTVN od dawna pamiętam dawno temu Urbański jeszcze je pokazywał. Ogólnie w każdym programie na temat wózków tej stacji znajdzie się Stokke Przypadek nie sądzę Zresztą z tego co wiem to Urbański dla córki prywatnie ma własnie czerwonego Stokke. Reklama dźwignią handlu Nie mniej jednak to jak pokazano te wózki przez Panią Ibisz lekko mnie zszokowało, mogła troszkę bardziej się podszkolić Potwierdzam składanie wózka jest bardzo proste natomiast przez nieudolne składanie Pani Ibisz wyszło niestety na trudne i skomplikowane Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:15 Aga, bo tak to jest, gdy chce się szybko pokazać wszystko. Składanie jest bardzo proste, ale to trzeba poćwiczyć Gdy zaczęła się mocować, by złożyć podwozie, aż krzyknęłam by już zostawiła ten wózek w spokoju, bo zepsuje Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:22 Hahhahaha dokładnie a jak widziałam gdzie jej noga powędrowała przy próbie złożenia go to myślę sobie kobito ale to nie tak Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:25 cholera no...a mi by sie podobal pomaranczowy...;p zamiast tych burych ponurasow mogli zrobic pomarancz ;p Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:38 Zgadzam sie za dużo smutasów zrobili no i te kolejne jeszcze dwa kolory chodnikowe Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 17:45 ech ja liczyłam na żółty lub turkusowy, być może kupiłabym. No ale w tym wypadku, żaden mi się nie podoba tak jak różowy, więc nawet nie myślę o kupnie. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 18:35 turkus byl w tych starszych kolorystykach chyba? taki sobie,bez szalu... z tych starszych podoba mi sie jeszcze zielen,ale nie ta oliwkowa,a taka jakby zywsza,trawiasta zolty to juz za bardzo by dawal po oczach,i wszystkie robaczki i pscolki by go kochaly Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 18:47 Żółty też już był w ogóle poprzednie wersje kolorystyczne były ładniejsze. No może oprócz szarego który miałam okazję mieć z wersji pierwszej V1 reszta fajna i przede wszystkim kolory były wesołe Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 18:48 Pomarańcz też był żółty również, u mnie robaczki lecą nawet do różowego, wiec co za różnica Odpowiedz Link
sylki Re: Było n/t 24.02.12, 12:39 kasować nie będę, bo ten ma lepszy tytuł Chyba je jakoś połączę Zameirzałam wrzucić link z nagrania, ale jeszcze nie ma Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:33 Pani Ibiszowej chyba nie zapłacą, bo faktycznie powinna lepiej się przygotować W tle stał fioletowy cameleon na czarnej ramie - śliczny A stokke mi się podoba coraz bardziej - może nie taki pomidorowy, ale naprawdę jest super Tylko dlaczego tak późno dojrzałam do nich Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:58 He, he, myślę,że pani Ibiszowa dopiero odkryła, jakie fajne wózki istnieją i żałuje,że nie może ich przetestować, bo ma większe dziecko. Ja sama , mając większą wiedzę i świadomość wózkową,żałuję,że nie zdążę wielu z nich pobujać Kiedyś nie podobał mi się MB urban, bo taką kwadratową budę ma, a teraz go kocham. Stokke teraz też nie pogardziłabym. Odpowiedz Link
cortinka Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:38 Nie oglądam tv, czy gdzieś w necie można znaleźć ten program? Odpowiedz Link
tygisek Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:44 wrzucicie link jak znajdziecie plis, obejrze z ciekawosci a tak w temacie prezentacji wozkow, niema jak BABY GIZMO sa rewelacyjne i bardzo mi sie podobaja ich prezentacje Odpowiedz Link
clio1979 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 13:03 Dokładnie - baby gizmo. Bardzo je lubię oglądać. Odpowiedz Link
isabel_o Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 20:31 Ja też lubię oglądać baby gizmo i wiele razy zanim coś kupiłam to analizowałam filmik baby gizmo Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 20:42 hehe baby gizmo chyba każdy lubi Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 12:47 cortinka napisała: > Nie oglądam tv, czy gdzieś w necie można znaleźć ten program? hihi, ja też nie, ale dostałam cynk od babci Odpowiedz Link
magda79pn Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 13:10 mi też mama zadzwoniła, a ja jej na to, że i tak nie pokażą więcej niż ja wiem no i miałam rację Odpowiedz Link
ollasja Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 15:19 Do mnie też zadzowniła moja mama A ja się spodziewałam właśnie polskich no-name'ów w tym materiale. Ogólnie to dla mnie mało fajna prezentacja sponsorowana. Bo nikt mi nie powie, że tylko te wózki za 4-5 tys. są warte uwagi. Jedno zdanie raptem o Teutonii... Poza tym można by też dyskutować nad doborem tych trzech wózków do testów mam. Dlaczego nie pojawił się tak bardzo popularny x-lander, mura i w ogóle ani słowa o trójkołowcach? Fajnie, że postawili tam Bugaboo i Teutonię, ale skoro miały być tylko tłem do niezgrabnej prezentacji Stokke przez p. Ibisz, to chyba bez sensu. Choć pojawiło się jedno zdanie warte uwagi - o tym, żeby kupować używane wózki lepszych firm zamiast nowych kiepskiej jakości. Dobre i to... Odpowiedz Link
pona85 Link 24.02.12, 15:26 dziendobry.tvn.pl/video/testujemy-wozki-dla-dzieci,109,newest,36470.html Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Link 24.02.12, 16:59 dzięki za linka, bo nie oglądałam rzeczywiście Pani nie umiała sobie poradzić z obsługą A tą czerwień widziałam wczoraj w sklepie (gdyby mamusia prowadziła to bym może zaczepiła ale tatuś trzymał ster więc mi głupio było ) i szczerze mi się nie podobała, taka jaskrawa była, ale może też przy sklepowym oświetleniu tak się wyostrzyła ale znowu się nakręciłam, więc musi być stokke i już Odpowiedz Link
sylki Re: Link 24.02.12, 17:10 hahaha, ty się nakręcasz jak ja. Im częściej go widziałam, tym ze mną gorzej było, a już szczyt przeżyłam oglądając go w sklepie Co do czerwieni, to jak już pisałam, ona jest różna w różnym świetle. Nie jest brzydka, ale osobiście wybrałabym inny A już w ogóle to się cieszę, że mam jednak róż, a nie fiolet, bo po zimie z fioletowym WK jestem zmęczona tym kolorem, przytłacza mnie on strasznie. Pewnie dlatego myślałam o sprzedaży , zmieniłam tapicerkę na róż i znów go kocham miłością wielką Zresztą moje dziecko również, bardzo chętnie w niego wsiada, co pokazała mi i Magdzieshero w CH, no w szoku byłam, że moje dziecie ma w duszy chodzenie Odpowiedz Link
sylki Re: Link 24.02.12, 19:08 hahah, nieee Wiesz ja bardzo przeżyłam sprzedaż cameleona, bo to był dla mnie super wózek. Więc teraz wyobraź sobie jak bardzo przeżyłabym sprzedaż stokke, skoro dla mnie to ideał. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Link 24.02.12, 20:33 nie, no wiesz tak tylko pytam mi też cameleona bardzo brakuje za szybko go sprzedałam muszę coś kupić z odwracanym siedziskiem,a szkoda mi kasy na nowego stokke Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Link 24.02.12, 19:09 Sylki no wcale nie widać, że Ci przykro hahahaha No to jeszcze troszkę Stokke z Wami zostaje? Fajnie Odpowiedz Link
sylki Re: Link 24.02.12, 19:19 No zostaje, nie sprzedam, bo się zapłacze, a poza tym ten róż jest przecież najpiękniejszy Odpowiedz Link
saras-wati Re: Link 24.02.12, 19:41 pomilak, spokojnie pewnie lada moment pojawi się june, a wtedy musisz odpowiednio argumentować sylki Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Link 24.02.12, 20:19 no coz, ja sie nie zarzekam, ze nie(przy kolejnym oczywiscie),ale pozyjemy,zobaczymy. chyba,ze od spacerowki dopiero... wersja z gondolka mi sie nie podoba jakos a kolory...ktos z forum czai sie na ktorys z tych dwoch nowych smutasow?? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Link 24.02.12, 20:44 fretka, mi gondola się nie podoba, ale zaczęła mi się podobać spacerówka no i ten melanż z nowej kolekcji też wpadł mi w oko - mam wrażenie, iż w rzeczywistości będzie fajny Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Link 24.02.12, 22:16 saras,czyzbys sie czaila na stokke?? poki Twoja corcia wozkowa,to probuj,moze polubi jazde na wysokosci ) Odpowiedz Link
saras-wati Re: Link 25.02.12, 07:45 tereferefretka napisała: > saras,czyzbys sie czaila na stokke?? > poki Twoja corcia wozkowa,to probuj,moze polubi jazde na wysokosci ) ona lubi jazdę na wysokości - w mylo spacerówka jest wysoko, może nie aż tak, nie mniej wyżej niż w innych Odpowiedz Link
sylki Re: Link 25.02.12, 08:22 Saras, kupuj, to duży wózek i co z tego, tylko w naszym kraju ludzie sa p....ni i twierdzą że starsze dziecko powinno już jeździć w małym wózku, a najlepiej to dwulatek powinien chodzić na własnych nogach haha Moja Liwka ten wózek uwielbia Ma to po mamusi Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Link 25.02.12, 11:34 a ja moze Was zaskocze. moje dziecko widocznie jest stereotypowe, z bugaboo uciekala.. przymierzylam ja do questa,tez ucieka. woli chodzic sama... wiec podejrzewam,ze to koniec mojej wozkowej przygody )) Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Link 25.02.12, 17:04 Tereferefretka a ile Twoja córcia ma??mój starszak miał taki bunt wózkowy jak miał jakieś 18m-cy a jak miał 2latka i trochę to bez wózka nigdzie sie nie dało ruszyć. Odwózkowałam go na siłę bo zaszłam w ciążę i nie chciałam podwójnego wózka miał jakieś 2latka i 9 m-cy Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Link 25.02.12, 17:29 moja ma prawie 2 latka, za niecaly miesiac skonczy. moze jej sie odwidzi,ale poza jakas parasolka juz nie przewiduje wiecej wozkow zastanawiam sie nad tripem m&p albo trekiem, maclareny za drogie jak na nieuzywanie... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Link 24.02.12, 20:35 mi się z gondola też średnio podoba (oczywiście wizualnie) ale spacerówka...mmmmm to mój obecny króliczek Odpowiedz Link
sylki Re: Link 24.02.12, 20:43 mi się z gondolą podoba, ale bez szaleństw, chyba bardziej podoba mi się gondola w bugaboo, co jest dla mnie niezrozumiałe, bo przeciez wygląda jak trumienka Odpowiedz Link
mrrraaau Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 18:41 To się nazywa product placement i Stokke płaci za to grubą kasę . -- Odpowiedz Link
ollasja Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 24.02.12, 22:51 Jak to piszą na końcu "audycja zawierała lokowanie produktu"? Odpowiedz Link
pona85 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 23:13 mrrraaau napisała: > To się nazywa product placement i Stokke płaci za to grubą kasę . > Tutaj to jest profesjonalny "product placement" szkoda, że za to Stokke "nam" nie płaci Odpowiedz Link
pona85 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 23:37 A tak ? bo jeśli tak to chyba wyślę laurkę do Pana A. o taką : www.facebook.com/photo.php?fbid=258934094174809&set=o.363532325379&type=1&theater Tylko oczywiście u góry będzie napis Stokke Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 21:29 hahaha no wiesz nigdy nie wiadomo komu za co płacą Odpowiedz Link
gorajka Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 21:54 mnie dziwi że ani słowem nikt się nie zająknął jaki jest komfort jazdy w takich wózkach dla noworodka i niemowlaka bo niestety na krzywych chodnikach i dziurawych jezdniach wózek bez wahaczy albo pasków solidnie wytrzęsie malucha czyżby liczyła się tylko wygoda mamy? Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 21:57 haha, wyobraź sobie, że w stokke można dzieckiem bujać. Piszę o spacerówce, bo gondoli nie miałam. swoją drogą cała moja święta trójca uwielbiała jazdę po wertepach i gdy nimi trzęsło. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 22:38 Mnie to strasznie dziwi stereotyp bujanych wózków. To, że wózek nie buja czy ma dość sztywną konstrukcję nie oznacza to, że jest zły. Tak naprawdę dziecku od urodzenia jest obojętne czy będzie wożone w takim czy innym. Moje dzieci nigdy nie miały super miękkich wózków i żyją i mają się bardzo dobrze A lekkie wstrząsy na spacerach powodowały że po kilku minutach zasypiały i budziły się po nawet 2 godzinach spacerów które nie odbywały się bynajmniej po centrach handlowych Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 22:41 Ech, Aga, ale takim nie przetłumaczysz. Wózek musi bujać i już...choćby w czasie testu, tekst, że wózkiem nie da się bujać i szarpanie - pisze o orbicie. Padłam Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 26.02.12, 23:34 Sylki może to uraz z dzieciństwa i tak niektórym zostało Odpowiedz Link
gorajka Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 21:24 wozek nie ma sie bujac, amortyzacja ma za zadanie nie przenosic wstrzasow z kolek na gondole zareczam ci ze malutkiemu dziecku nie jest obojetne jakim wozkiem jest wozone lekarze mowia o tzw. mikrowstrzasach, duze, ciezkie dziecko w spacerowce nie odczuwa ich tak bardzo jak noworodek w gondoli kazdy producent pisze teraz o amortyzacji ale to slowo ma rozne znaczenie w zaleznosci od wozka ja pisze na podstawie swojego doswiadczenia mam dwa wozki, jeden na paskach, drugi z amortyzacja i przednimi, malymi skretnymi kolkami w pierwszym w ogole nie odczuwam ze jade po nierownej nawierzchni, dziecko buja sie w gondoli jak w kolysce, w drugim kazda nierownosc to skok glowki, jazda po bruku niemozliwa, tudziez glebokim sniegu, zwirze itp, zabieram go wiec tylko na zakupy lub asfaltowe sciezki bez wybojow odnosze wrazenie dziewczyny ze bardziej interesuje was gadzeciarstwo niz komfort dziecka ale to wasz wybor Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 21:32 No tak ty wiesz swoje, a ja swoje Twoja prawda jest prawdziwsza Niech tak zostanie, masz wózek na paskach, to super, ale ja takiego bym nie umiała posiadać Tak więc cieszę się tym co mam i co miałam, a to co tobie się wydaje mnie nie interesuje, a moje dzieci są o dziwo zdrowe Odpowiedz Link
olus22 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:00 Moja jeździła od urodzenia w stokke i też jej nic nie dolega Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:07 Poczekaj, zaraz się dowiesz, że wszystko się okaże za x lat Odpowiedz Link
samantha_uk Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:10 np ze dzieci ktorymi nie trzeslo lepsze maja wyniki w nauce Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:14 Ło matko... to moja Paulina będzie prymusem Od urodzenia lubiła jak nią porządnie wytrzepało, zreszta tylko twardymi wózkami jeździła... Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:20 zle zrozumiałaś Lucy nie będzie prymusem Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:29 Oj tam... może się okaże że będzie odwrotnie bo podczas trzepania zostały stymulowane szare komorki które u normalnego człowieka nie mają nawet prawa isnieć No kocham swoje dziecko i wiesz, że niczego wbrew jego zdrowiu bym nie robiła Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:33 Hehehehehe ja będąc dzieckiem miałam wózek na paskach ( no cóż innych nie było, dobrze że w ogóle jakiś miałam ) i nie jestem i nigdy nie byłam prymusem zapewniam Hmmm no to teraz posmutniały wszystkie mamy właścicielki wózków bujanych buuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:37 Ech i już wszystko jasne No ale może jednak będę umiała wydziergać kocyk Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:37 No ja też miałam wózek na pasach i hmmmm .... do geniusza mi daleko... Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:30 I kolejna mama zacietrzewiona w swojej racji brak słów. Nie rozumiem po jaką cholerę ktoś się wtrąca kto w jakim wózku wozi dziecko. Jeśli Twoim nie trzęsie to dobrze ale może innemu dziecku to trzęsienie odpowiada. Po raz kolejny jakiś wrzut do "gadżeciarstwa" Boże ludzie co Wy macie za problem? Nie wasze dziecko nie wasza sprawa. To, że wózek nie buja na prawo i lewo jest od razu gadżetem? Wyobraź sobie że tak jak to nazwałaś gadżeciarstwo może być również komfortowe dla dziecka Jeśli wózki które trzęsą były by tak nie zdrowe to uwierz mi ale firmy dały by sobie z nimi spokój a na rynku teraz jest o wiele więcej wózków niż tych na paskach czy wahaczach. Tak wybrałam wózek taki abym to ja również miała przyjemność z jego prowadzenia. Podsumowując moje dziecko jest zadowolone i ja także Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:36 Oj tam, przecież twoje dziecko jest jeszcze za małe by wiedzieć z czego jest zadowolone, podobnie jak moje 2 letnie dziecko, które swój trzęsący wózek uwielbia P.S Kołyski nie znosiła strasznie, za to na kostce brukowej w wózku nie na pasach zasypiała w mig. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:40 no zadowolenia nie musi okazywać słowem wystarczy spojrzeć na pewne rzeczy i już wiem czy jest zadowolona czy nie Odpowiedz Link
sylki Re: Dzisiejsze DDTVN - test wózków 27.02.12, 23:45 Co ty tam wiesz o swoim dziecku, haha Odpowiedz Link