Dodaj do ulubionych

X lander czy gt3

09.03.12, 10:41
Witam,potrzebuje wygodnej spacerówki dla dzxiecka które ma teraz rok i 4 miesiące,chciałabym aby wózek starczył do końca okresu wózkowego,kupiłam jane carrewra ale dzioecko ledo sieteraz mieści w kurtce i śpiworku,choc sam wózek wygodny w prowadzeniu.Mieszkam blisko lasu i chodniki raczej fatalne,żadko podróżuje.Oglądałam x landery na pompowanych kołach i peg perego gt3,który byściue poleciły,kupie raczej używany tak do 600zł.
Obserwuj wątek
    • konwalia-82 Re: X lander czy gt3 09.03.12, 10:42
      z tych dwóch zdecydowanie peg perego
      • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 09.03.12, 10:45
        bardzo dziekuje za szybką odpowiedź,własnie czytałam opinie na jego temet i sa same pozytywne,zalezy mi najbardziej na szerkim siedzisku wygodnym dla dziecka
        • nicolcia9 Re: X lander czy gt3 09.03.12, 10:49
          również byłabym zdecydowanie za GT3 smile ma szerokie siedzisko i moim zdaniem starczy do końca wózkowania smile
          • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 09.03.12, 10:53
            bardzo dziekuje za szybka podpowiedź,teraz tylko pozostaje mi buszowanie na allegro
      • berciunia1 będę sprzedawała GT 3 11.03.12, 11:41
        służył mi dzielnie zimą, ale kupowałam go tylko na zimę dla 3 latki więc teraz będę się musiała z nim pożegnać choć nie ukrywam, że mi szkodasmile
        jeśli jesteż zainteresowana napisz tu na forum lub na berciunia1@tlen.pl
    • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 09.03.12, 13:57
      TERAZ ZNALAZŁAM COS TAKIEGO
      www.youtube.com/watch?v=lhgwc997s1E
      i co kupować?
    • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 10.03.12, 15:46
      NO I NIE WIEM CO MAM robić,
      znalazłam na allegro gt3 z 2007 roku po 2 włascicielach za 500zł i nie wiem czy warto...? może lepiej kupic cos tańszego ale po jednym dziecku.Niby ten gt3 nie wyglada fatalnie raczej ok ale mam mieszane uczucia,znalazłam też na tablicy ale 1000zł za uzywany to przesada moim zdaniem.
      • konwalia-82 Re: X lander czy gt3 10.03.12, 16:21
        hmm 5 lat to sporo dla wózka, bez obejrzenia nie zdecydowałabym się
        a 1000zł jak jest dobry stan i 1-2 letni mogłoby być, nowy jest za 2100 chyba
    • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 10.03.12, 16:34
      to może pliko3 ,tylko te koła ...wolałbym wieksze
      • annulka79 Re: X lander czy gt3 10.03.12, 19:02
        Pliko P3 to raczej nie do lasu, podbijanie z większym dzieckiem też średnie.

Z tych które wymieniłaś Gt3.
        A inne pod rozwagę to może: Jane Slalom (ten z nieprzekładanym siedziskiem), może Quinny Speedi (dla starszaka jest wygodny choć budka taka sobie, prowadzi się superowo).
    • skatka Re: X lander czy gt3 11.03.12, 16:35
      aleksandro07
      ja również rozstaję się z moim rocznym pp gt3. Jest trochę ponad Twoje widełki cenowe, ale zerknij:
      allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-peg-perego-gt3-dodatki-i2199829870.html
      Ponieważ dopiero dziś wystawiłam go na Allergo z nastawieniem, że kupi go ktoś dla noworodka (ze względu na dodatki, których razem z wózkiem chciałabym się pozbyć), nie będę na razie nic kombinowała, ale jeśli za 2 - 3 tygodnie nie znajdę kupca a Ty nadal będziesz szukała pp gt3, to może dojdziemy do porozumieniasmile
      Jeśli jesteś zainteresowana, pisz na gazetowego.
      • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 11.03.12, 22:31
        skatka napisała:

> aleksandro07
        > ja również rozstaję się z moim rocznym pp gt3. Jest trochę ponad Twoje w
        > idełki cenowe, ale zerknij:
        > allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-peg-perego-gt3-dodatki-i2199829870.html
        > Ponieważ dopiero dziś wystawiłam go na Allergo z nastawieniem, że kupi go ktoś
        > dla noworodka (ze względu na dodatki, których razem z wózkiem chciałabym się po
        > zbyć), nie będę na razie nic kombinowała, ale jeśli za 2 - 3 tygodnie nie znajd
        > ę kupca a Ty nadal będziesz szukała pp gt3, to może dojdziemy do porozumieniasmile
        > Jeśli jesteś zainteresowana, pisz na gazetowego.
        ja potrzebuje tylko spacerówki bo mały ma ponad rok więc nie kupuję z gondolą,właśnie udało mi się kupić zielony gt3 na allegro praktycznie po jednym dziecku,zielony
        jak przyjdzie to napisze czy warto było szukać go kilka dni
        jakaś wózkomania mnie dopadła.....
        • aleksandra07 Re: X lander czy gt3 27.03.12, 12:11
          Witam
          w końcu kupiłam gt3 zielony mam go od 10 dni, jest rewelacyjny,siedzisko szerokie super wygodne, nawet mój duży 5 latek by się zieścił.Polecam wszystkim, którym zalezy na duzym siedzisku i wygodzie dla dziecka.Planowałm pliko3 ale widziałm go na żywo i jak dla mnie jest bardzo mały a na zdjęciach w internecie siedzisko wyglada na super duże.
          • berciunia1 Re: X lander czy gt3 27.03.12, 17:04
            cieszę się że jesteś zadowolonasmile Gt 3 to naprawdę wózek do zadań specjalnych. Pozdrawiamy nowego właścicielasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka