Dodaj do ulubionych

BJCM 4 koła a kolory

06.04.12, 11:30
Witajcie
Szukam uniwersalnej spacerówki dla ponad rocznej córy, całorocznej, jako jedynego wózka. Zaczynałam od Cybexów i PP Si, w końcu chyba zdecyduję się na City Mini ze względu na rączkę, budę i koła, ale koniecznie 4-kołowego. No ale kolory: czerwonego nie chcę, czarny też do końca mi nie odpowiada. I co teraz? Czy jest jeszcze jakaś nadzieja na inny kolor? Czy muszę schować swoje widzimisię i brać, co jest? Jeżeli nie będę mogła powybrzydzać w kolorach, to może używany? Kiedy te Wasze GT przychodzą? Będzie jeszcze któraś sprzedawała swoje Mini (ale 4-kołowe)?
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 12:00
      Z tego co kojarzę, to czterokołowe mini jest tylko czarne lub czerwone, w każdym razie nie widziałam innych. Czarny (miałam 3kołowy czarny mini) można bardzo fajnie ożywić wkładkami, które też dadzą dziecku większy komfort (wózek jest ortalionowy, na bawełnianej wkładce będzie dziecku przyjemniej) i ułatwia tez utrzymać wózek w czystości.
      • zulak Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 12:14
        Pod koniec kwietnia bedzie jeszcze kolor Sand/Black
        • sweet.joan Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 15:13
          A jak ten sand/black będzie wyglądał? Są gdzieś jakieś zdjęcia? Chętnie poczekam, nie spieszy mi się wink
          • zulak Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 10:12
            https://www.baby.jogger.cz/73-387-large/city-mini-sand-black-4-kola-kocarek-baby-jogger.jpg

Kolor Sand/Black
            • sweet.joan Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 10:54
              Dziękuję za zdjęcie! No tak, może i ładny, ale też bury ponury, a siedzisko czarne sad Bez wkładki tez się nie obejdzie. To już chyba szybciej do czarnego coś dopasuję niż do tego.
              Ech, wiem, wybredna jestem.
              • gaga-sie Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 12:22
                Moim zdaniem i tak nie obędzie się bez wkładki, ponieważ materiał bj jest ortalionowy; latem dziecku jest o wiele wygodniej i przyjemniej na wkładce, poza tym to dodatkowa ochrona siedziska, łatwiej utrzymać je w czystości. To tak z doświadczenia z użytkowania bj piszęsmile
              • zulak Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 14:43
                Na tym zdjeciu jest troche inne połączenie kolorów sand/black w City Mini 4 i chyba taka wersja będzie w dostawie na koniec kwietnia.
                https://ekowozki.blox.pl/resource/IMAG0396_Kopiowanie.jpg
                • sweet.joan Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 15:21
                  O, faktycznie inny i budę ma dwukolorową, niejednolitą. Fajniejszy smile Ale skoro bez wkładki się nie obejdzie... to czy znajdę coś do takiego koloru? Nie wiem, co pasuje do takiego ciemnego beżu. Do czerni to wiadomo - wszystko smile
    • dziustynka Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 12:33
      Ja będę sprzedawała czarne cm4, jak już GT się sprawdzi, czyli oby początek maja br.

Czarne zawsze możesz podkolorować wkładką, pasuje każdy wymyślny spiworek.
    • dele_mele Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 13:02
      Mi też średnio pasował ten czarny, ale teraz bym go nie zamieniła na żaden inny. Mam wkładkę od P.Helenki, jest dwustronna, więc mam dwa różne wózki wink Raz pstrokaty, innym razem stonowany wink
      • sweet.joan Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 15:14
        Ostatecznie może bym się zdecydowała na czarny plus wkładka, ale choćby buda dalej zostanie czarna. A buda duża wink
        • tygisek Re: BJCM 4 koła a kolory 06.04.12, 20:22
          ale czarny jest napawde sliczny smile i czarna buda w niczym nie przeszkadza - latemkiedy dziecko spi i zaciagasz bude wystarczy odslonic siatke wentylacyjna z tylu i jest super przewiew i milo dziecku...a procz czarnego, czerwonego napewno byl jeszcze taki ciemniejszy bez, gladki, mialy dziewczyny tu na forum, ale sprowadzane z DE bodajze...
    • hop_angel Re: BJCM 4 koła a kolory 07.04.12, 01:52
      też będę sprzedawała czarne bjcm 4 tez na początku majatongue_out
    • evra_only Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 08:41
      A ja zdecydowałam się na czerwony i choć na poczatku miałam obawy teraz jestem mega zadowolona smile Mam jasną wkładkę w kwiatki od p. Helenki i dzieki temu ta czerwień nie jest taka rzucająca się w oczy i jednostajna. Nawet mężuś - początkowo przeciwnik tego kolorku - teraz go polubił. Mówi, że wózek jest taki radosny i wesoły smile No, ale mam córcię - dla chłopca może niekoniecznie ta czerwień by pasowała smile
      • sweet.joan Re: BJCM 4 koła a kolory 10.04.12, 10:52
        Ja też mam córę, ale do czerwieni jestem negatywnie nastawiona z powodu absolutnie osobistej schizy, nie że mi się kolor nie podoba, po prostu wózka w tym kolorze nie chcę, bo nie i już.
    • sweet.joan Dziustynka, Hop_angel, odbierzcie pocztę 18.04.12, 10:02
      Gazetową. Proszę.
      • dziustynka Re: Dziustynka, Hop_angel, odbierzcie pocztę 18.04.12, 10:46
        Odpisałam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka