Dodaj do ulubionych

Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz...

07.04.12, 19:55
W końcu go zamówiłam. We wtorek ma przyjść. Zamawiałam na bubumarket.pl Pisało, że to model z 2012. Czym się różni 2012 od wcześniejszych? I jeszcze pytanie odnośnie torby do tego wózka. Możecie podać jakiegoś linka z torbami? Które są najlepsze?
Zamówiłam wózek z tego ogłoszenia www.bubumarket.pl/index.php?products=product&prod_id=1000 nie zaznaczałam nigdzie że to ma być na pewno model z 2012 bo było to dla mnie oczywiste i wynikało z treści... Ale teraz nie jestem już pewna. Na co zwrócić uwagę jak przywiozą wózek żeby sprawdzić który to model?
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 07.04.12, 20:39
      ponoć siedzisko w modelu 2012 ma wycięcie/miejsce na pałąk, ale wózka nie miałam więc nie piszę na 100% smile
    • marle200 Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 10.04.12, 08:24
      Zgadza się wersja wózka 2012 ma mieć w siedzisku wycięte dziury na oryginalną barierkę quinny. Widziałam to na własne oczy i nawet zrobiłam zdjęcie tego elementu z wózka koleżanki. Zdjęcie jest w mojej galerii.
      • jasiek4 Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 10.04.12, 11:08
        Ja wózek kupiłam we wrześniu 2011 z niemieckiego sklepu internetowego i też takie wycięcia mam. Mam też oryginalną barierkę, więc nie wiem czy to taka nowość na 2012 rok ... No chyba, że model 2012 jest sprzedawany od połowy zeszłego roku ...
        (Dziury są konkretnie w elemencie mocującym siedzisko do stelaża)
        • marle200 Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 10.04.12, 19:40
          Wiesz ja tylko piszę, że to wersja 2012 bo tak podają na aukcji internetowej a wózki przychodzą różne raz z wyciętymi dziurami a inne nie. Domyślam się, że to co trafia do Polski do stare partie i część nowszych stąd zamieszanie.
          Ja mam zappa bez wycięć a tak bardzo chciałam barierkę oryginalną.
          Powiedz mi czy dołączone adaptery barierki też są używane czy też może są do starych wersji zappa X. Opisz mi jak ją się montuje.
          • tonieja22 Marle200 10.04.12, 21:59
            Weszłam na twój profil ale pisze mi że nie masz zadnych zdjęć w galerii... Mogłabys tutaj wkleić tą fotkę...? Bo ja chyba jednak nie mam żadnych dziur na ten pałąk... A może ich nie widzęwink Z góry dzięki!
            • marle200 Re: Marle200 10.04.12, 22:22
              fotoforum.gazeta.pl/5,2,marle200.html
              te pierwsze zdjęcie to element siedziska z wyciętymi dziurami. Napisz w co w takim razie wpinasz barierkę.
              • tonieja22 Re: Marle200 10.04.12, 22:30
                aha dzięki! Mam takie dziurywink Tylko tej barierki nie mam... Nie było w zestawie, czyli będę ją musiała dokupić. Orientujesz się ile kosztuje i gdzie ją najlepiej zamówić? I jeszcze jedno pytanie jest oryginalna torba do tego wózka? a jak nie to jakiej używasz?
                • tonieja22 Re: Marle200 10.04.12, 22:30
                  Mam na myśli torbę na rzeczy dla dziecka.
          • jasiek4 Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 11.04.12, 10:58
            Mam oryginalną barierkę i nie ma żadnych adapterów barierka jest po prostu łamana tzn zgina się jak ją wypniesz z jednej strony więc składa się jakby z trzech elementów i stąd te mylące zdjęcia. Ja kupowałam tu www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagenzubehoer/QUINNY-Spielbuegel-fuer-Zapp-Xtra-1.html?sid=cc09e6ab95dfa74649b99dd86e593a5f razem z całym wózkiem.
    • kkazet Re: Quinny Zapp Xtra już chyba ostatni raz... 12.09.14, 09:55
      Jesli cenisz sobie spokoj to nigdy nie kupuj w bubumarket! Bubumarket to kretacze, oszusci i totalnie maja gdzies klienta ktory zlozyl i oplacil zamowienie! W dodatku termiy realizacji sa wielokrotnie przekladane a kontakt praktycznie niemozliwy (pomimo tego, ze towar oznaczony byl jako dostepny). Koniec koncow towar po 64 dniach od oplacenia rzekomo wrocil od firmy kurierskiej jako uszkodzony a srodki na konto zostaly zwrocone po 66 dniach od oplacenia. Regulaminowy termin 14 dni oraz deklarowany termin 5 tygodni zostaly znacznie przekroczone a zamowienie na te same produkty zlozylem w innym sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka