Dodaj do ulubionych

Kupiłam Emme Nitro City ;-)

28.04.12, 16:01
Wreszcie wink
Sylki Tobie meega dziekuje za namiary na sklep Olenka /kiedys mi o nim pisalas/ wink przysiegam mogli by mnie tam na tydzien z tymi wozkami zamknac wink))))
Moj mały przejechal sie wszytkim mozliwym co mi sie podobalo a do teutunii najnormalniej w swiecie sie nie zmiesci ;-/ ona ma takie meega male oparcie. Emma byla na styk tzn głowka konczyla sie tam przed tym zaglebieniem od pasow ale mysle ze jak troche podrosnie to ten zaglowek nie bedzie mu przeszkadzal wink A poza tym juz sie nauczylam ze nie ma co tak planowac bo i tak za chwile zmienie wozio wink
Ogladalam Concorda i byl meega wielki wiec pewnie na ten wink
Co do emmy jeju jaka ona ma amortyzaje mmmmmmmrrrr... cudo super mi sie jedzilo wink ech nie moge sie doczekac kiedy bedzie u mnie wink))
Dzieki dziewczyny za pomoc :smile)))
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 28.04.12, 16:07
      Teraz to musimy się umówić smile
      Emmę bym sobie poprowadziła
      • alf1312 Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 28.04.12, 16:17
        ok po wolnym bede w Szczecinie /jade do rodziny pod Kolobrzeg wink) to sie zgadujemy na spacerek wink))
        • sylki Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 28.04.12, 16:21
          tylko mi nie zniknij z forum big_grin
          • pomilak1 Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 28.04.12, 17:08
            Supersmile czekamy na foty oczywiściesmile
            stwierdzam, że muszę sobie jakąś emmę sprawić, żeby się przekonać czy rzeczywiście są takie miodzio wink tongue_out
    • justka_live Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 29.04.12, 11:11
      Ja po przemyśleniu czy cameleon czy emma ozon city jednak zdecydowałam się na emmę i straaaaasznie jestem zadowolona, od trzech dni ją mam, ma jak pisałaś meega amortyzację aż chce mi się chodzić na długie spacery, płynie po nierównościach, jest leciutki w prowadzeniu, ta rączka...poprostu super! POLECAM WSZYSTKIM EMMALJUNGI
      • alf1312 Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 29.04.12, 12:35
        wink powiedz mi jakiej wielkosci dziecko do niej wkladasz?? moj maly mial tak głowke do tego zaglebienia gdzie wychodza pasy i tak sie cykam czy ta buda nie bedzie mu przeszkadzac.. mam nadzieje ze nie bo w sklepie bylo ok wink
        • justka_live Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 29.04.12, 18:14
          mój mały ma 8 miesięcy jeszcze daleko ma do zagłębienia, jedynie co mi na razie przeszkadza to te pasy, bo ocierają mu buźkę bo są wysoko przymocowane (nie ma regulacji) więc na razie odpiełam i zapinam tylko te na dole choć też nie są super dopasowane, dla większego dziecka na pewno będzie ok wink
          • cortinka Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 29.04.12, 19:48
            Zgadza się, te pasy są raczej dla starszych dzieci. Kiedy mój synek miał poniżej roku spacerówka, była dla niego trochę za duża i pasy były słabo dopasowane. Ale biorąc pod uwagę komfort prowadzenia Emmy te pasy to naprawdę pikuś wink
            A spacerowka jest naprawdę spora, ostatnio wsadziłam do niej mojego 2,5 latka i bardzo wygodnie sobie w niej spał.
    • bindella Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 30.04.12, 20:42
      Swietna jest, co nie? Najlepsza ze wszystkich. Tez ja mam smile
      Przetestowalam w sklepie wszystkie marki... Zadna nie jest tak swietna jak Emmaljunga.
      Podbijanie, prowadzenie, amortyzacja, mieciutkie tkaniny, design... Bajka. Bugabboo tez sie swietnie prowadzi i podbija ale Emmaljunga jest urocza. Na razie mam Nitro i dodatkowo mam zamiar dokupic Ozone.

• alf1312 1,5m oczekiwania... masakra pogielo ich... 01.05.12, 11:45
        wczoraj sie dowiedzialam ze mam czekac na wozek na bobowozki 1,5m no pogielo ich... anulowalam zamowienie szukam w innm sklepie najgorzej ze nie wysylaja...
        • sylki Re: 1,5m oczekiwania... masakra pogielo ich... 07.05.12, 09:09
          OMG ty w bobowózkach chciałaś kupować big_grin
          U nich się nie kupuje, bo rzadko się doczekać idzie
    • a_beatle Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 07.05.12, 08:51
      Bardzo mi się spodobał ten wózek (na razie w sklepie), choć długo omijałam Emmy szerokim łukiem. Zastanawiam się jednak, czy rzeczywiście warta jest tej ceny? Potrzebuję z gondolą, cena ok. 3300 złsad((
      Zapytałam przypadkowo spotkaną panią, miała city crossa i powiedziała mi, że owszem fajny wózek, ale nie kupiłaby drugi raz za tę cenę...
      Przeglądam oferty używanych, ale marnie jest z tym modelem.
      • pinik Re: Kupiłam Emme Nitro City ;-) 07.05.12, 09:17
        Nitro to super dobry wozek. Wg. mnie absolutnie wart swej ceny. Bardzo dobrze dopracowany, wytrzymaly, ladnie wykonany, leciutki. Sama go mam (i wiele innych). Uwielbiam wkladac ten stelaz do auta. Wyjatkowo lekki! Nie mam temu wozkowi nic do zarzucenia, choc moze wygladem nie kazdego zachwyca. Prowadzi sie swietnie, jest dobrze wywazony, latwo sie podbija, ma duzy kosz, duza gondole...

Cross'a bym juz nie kupila (tez mialam) przez te kola nieruchome, ale nitro odrazu!
        • mama1dawidka Pinik 07.05.12, 10:55
          a ktory lepiej sie pcha bee czy ta emme?
          • pinik Re: Pinik 07.05.12, 11:39
            Bee to jednak przewozowka - male kolka.

Emma to wozek podstawowy. Choc scooter S moze byc jako wlasnie dodatkowy. Bardzo dobrze sie pcha. Dla mnie podbijanie lepsze od bee (mam 165 cm wzrostu). Mnie raczka bardziej pasuje. TEleskopowe dla nizszych osob sa gorsze przy podbijaniu.
            Emma jedzie ciszej niz bee na nierownym. Bardziej resoruje. Jesli twoje dziecko jezdzi glownie przodem do kierunku jazdy to kupilabym emme scooter S (najlzejsza, najmniejsza po zlozeniu i sklada sie w jednej czesci). Ja moja emme bardzo lubie. Narazie poki mala chce jeszcze patrzec na mnie, bedzie nasze nitro (choc spacerowke mam ozone, ale narazie bardziej gondoli uzywam). Pozniej kiedys jak ja sprzedam to kupie wlasnie scootera s.
            Mysle, ze on jest bardziej porownywalny w uzytkowaniu do MB Swift niz do bee. NIe jest to malenstwo po zlozeniu. Ale wiekszy znacznie komfort jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka