czarna784 09.05.12, 14:17 Czy poleacie jakąś? Jest wogole mozliwe zeby kupic w takiej cenie dobra spacerówke na kazda pore roku? Prosze podzielcie sie swoimi opiniami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 15:21 Nowej to chyba nie kupisz, ale jeśli chodzi o używane do tej ceny spokojnie kupisz Quinny Speedi, w dobrym stanie, są to b. fajne wózki w każdy teren i na każdą pogodę. Sama kupiłam Speedziaka za 200 zł i nadal jest w świetnym stanie, mimo iż ma 6lat. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 15:28 Jak Afrodyta pisze z nowymi do tej ceny dalabym sobie spokoj Z uzywek To speedi sx Peg perego si Inglesina trip Moze zapp xtra? Z tym ze do 400 to nie wiem czy sie uda Odpowiedz Link
agniecha855 Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 16:28 A ja poleciłabym Milly Mally (czy jakoś tak (miałam okazję przypatrzeć się modelowi Venus) wózek za ponad 300zł, budka naciągana jak u maclarenów , koła podwójne z możliwością blokady, tani lekki, ogólne jak za taką kasę to polecam. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 18:55 Widzę, że nie tylko ja zauważyłam, iż speedziaki są chyba nie do zajechania. kupowałam już kilka speedi używanych - starszych i nowszych - w różnych kolorach i każdy jeden w dobrym stanie. Jednego wagtail dałam siostrze dla jej córeczki. Sama mam papillon, ale chyba czas na rozstanie, choć ostatecznej decyzji nie podjęłam. Raz trafił mi się speedi starszy model z wyrobionym nieco hamulcem, nie zawsze hamulec na tylej osi łapał koła, ale to mówię jeden jedyny raz na kilka speedziaków. Też polecam ten wózek, bo jest fajny, prowadzi się super, a aktualnie starsze nieco roczniki (różnica chyba tylko w kolorach) można bardzo tanio kupić na allegro. Odpowiedz Link
czarna784 Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 18:03 Głownie zalezy mi na tym,aby wózek mial pompowane kola regulowana raczke,bo maz wysoki Patrzyłąm na quinny i sa ok,ale nie moge znale jakiegos w jasnym kolorze,sa same ponure... Odpowiedz Link
wanielka Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 19:14 zawsze można kupić ciemnego i włożyć jasną, kolorową wkładkę żeby o ożywić. ja mam 2 speedziaki - oba niebieskie, ale jeden właśnie wyjeżdża do koleżanki Odpowiedz Link
afroddytta Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 20:49 Jasne są na prawdę super, przynajmniej jeśli chodzi o speedi to tapicerka idealna. Ja właśnie miałam beżowego tzn. nadal mam bo jest na wypożyczeniu u szwagierki obsługując chyba 5 dziecko , ale to był rocznik 2006. Na tej stronie masz wszystkie roczniki i kolory strollersandprams.com, moja przyjaciółka kupiła ostatnio taki zielony trawiasty chyba 2009 praktycznie idealny (w ogóle się zastanawiam czy sprzedający z niego korzystali) i on jest dość kolorowy, moim zdaniem porównując z innymi. Druga ma limitka papilion chyba 2007, on też jest dość kolorowy, tylko gł. brązowy, a ja np. brązu nie lubię. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 22:36 Czarna, a ty masz synka czy córkę? Bo wagtail jest jasny i kolorowy. Kolor bazowy to kawa z mlekiem, do tego zieleń butelkowa, zieleń żarówiasta i oczojebny róż. Moja siostra takim jeździ. W sumie poprzedni właściciele jej speedziaka wozili chłopca, wiec co kto lubi. A beżowy też miałam kiedyś. Cudo, pięknie się mieni. Poszukaj na allegro, na tablicy i ta gumtree - tak wszędzie tego pełno i może akurat się trafi. A co do limitowanego wagtail to ostatnio też chyba wyprzedawać własciciele zaczeli, bo niby limit a jednak pełno tego. Odpowiedz Link
czarna784 Re: Spacerówka do 400zł 11.05.12, 11:09 Dzieki dziewczyny za podpowiedzi,ale jednak okazalo sie,ze fundusz moze mi trohe sie zwiekszy,z tego powodu zalozylam nowy watek,pomozcie Odpowiedz Link
edelstein Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 19:55 Cybex,mozna kupic nowy w tej cenie ze starszej kolekcji. Odpowiedz Link