Dodaj do ulubionych

Spacerówka do 400zł

09.05.12, 14:17
Czy poleacie jakąś? Jest wogole mozliwe zeby kupic w takiej cenie dobra spacerówke na kazda pore roku?
Prosze podzielcie sie swoimi opiniamismile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 15:21
      Nowej to chyba nie kupisz, ale jeśli chodzi o używane do tej ceny spokojnie kupisz Quinny Speedi, w dobrym stanie, są to b. fajne wózki w każdy teren i na każdą pogodę. Sama kupiłam Speedziaka za 200 zł i nadal jest w świetnym stanie, mimo iż ma 6lat.
      • mama1dawidka Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 15:28
        Jak Afrodyta pisze z nowymi do tej ceny dalabym sobie spokoj
        Z uzywek
        To speedi sx
        Peg perego si
        Inglesina trip
        Moze zapp xtra? Z tym ze do 400 to nie wiem czy sie uda
        • agniecha855 Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 16:28
          A ja poleciłabym Milly Mally (czy jakoś taksmile (miałam okazję przypatrzeć się modelowi Venus) wózek za ponad 300zł, budka naciągana jak u maclarenów , koła podwójne z możliwością blokady, tani lekki, ogólne jak za taką kasę to polecam.
        • martuska1982 Re: Spacerówka do 400zł 09.05.12, 18:55
          Widzę, że nie tylko ja zauważyłam, iż speedziaki są chyba nie do zajechania. smile kupowałam już kilka speedi używanych - starszych i nowszych - w różnych kolorach i każdy jeden w dobrym stanie. smile
          Jednego wagtail dałam siostrze dla jej córeczki. smile
          Sama mam papillon, ale chyba czas na rozstanie, choć ostatecznej decyzji nie podjęłam.
          Raz trafił mi się speedi starszy model z wyrobionym nieco hamulcem, nie zawsze hamulec na tylej osi łapał koła, ale to mówię jeden jedyny raz na kilka speedziaków.
          Też polecam ten wózek, bo jest fajny, prowadzi się super, a aktualnie starsze nieco roczniki (różnica chyba tylko w kolorach) można bardzo tanio kupić na allegro. smile
          • czarna784 Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 18:03
            Głownie zalezy mi na tym,aby wózek mial pompowane kola regulowana raczke,bo maz wysokiwink
            Patrzyłąm na quinny i sa ok,ale nie moge znale jakiegos w jasnym kolorze,sa same ponure...
            • wanielka Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 19:14
              zawsze można kupić ciemnego i włożyć jasną, kolorową wkładkę żeby o ożywić.
              ja mam 2 speedziaki - oba niebieskie, ale jeden właśnie wyjeżdża do koleżanki wink
            • afroddytta Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 20:49
              Jasne są na prawdę super, przynajmniej jeśli chodzi o speedi to tapicerka idealna. Ja właśnie miałam beżowego tzn. nadal mam bo jest na wypożyczeniu u szwagierki obsługując chyba 5 dziecko smile, ale to był rocznik 2006.
              Na tej stronie masz wszystkie roczniki i kolory strollersandprams.com, moja przyjaciółka kupiła ostatnio taki zielony trawiasty chyba 2009 praktycznie idealny (w ogóle się zastanawiam czy sprzedający z niego korzystali) i on jest dość kolorowy, moim zdaniem porównując z innymi. Druga ma limitka papilion chyba 2007, on też jest dość kolorowy, tylko gł. brązowy, a ja np. brązu nie lubię.
              • martuska1982 Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 22:36
                Czarna, a ty masz synka czy córkę?
                Bo wagtail jest jasny i kolorowy. smile Kolor bazowy to kawa z mlekiem, do tego zieleń butelkowa, zieleń żarówiasta i oczojebny róż. wink
                Moja siostra takim jeździ. W sumie poprzedni właściciele jej speedziaka wozili chłopca, wiec co kto lubi. wink
                A beżowy też miałam kiedyś. Cudo, pięknie się mieni. smile
                Poszukaj na allegro, na tablicy i ta gumtree - tak wszędzie tego pełno i może akurat się trafi. smile

A co do limitowanego wagtail to ostatnio też chyba wyprzedawać własciciele zaczeli, bo niby limit a jednak pełno tego. wink
                • czarna784 Re: Spacerówka do 400zł 11.05.12, 11:09
                  Dzieki dziewczyny za podpowiedzi,ale jednak okazalo sie,ze fundusz moze mi trohe sie zwiekszy,z tego powodu zalozylam nowy watek,pomozciesmile
    • edelstein Re: Spacerówka do 400zł 10.05.12, 19:55
      Cybex,mozna kupic nowy w tej cenie ze starszej kolekcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka