Dodaj do ulubionych

Nowości Bugaboo 2012

27.06.12, 22:14
Pytanie do zorientowanych:
Jakie kolory budek do Bee mogą być jeszcze wprowadzone w tym roku ? Czy ta seria limitowana zielona, niebieska i pomarańczowa to już jedyne nowe kolory na ten rok?

Obserwuj wątek
    • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:24
      jaka pomarańczowa suspicious
      podobno ma coś być jeszcze - petrol blue, ale cholera ich tam wie
      • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:34
        Tangerine czy jak jej tam wink Jak dla mnie do mandarynkowo - pomarańczowy wink Jakoś nie przemawiają do mnie te kolory i nie wiem jak skomponować fajną wkładkę i budkę dla chłopaka wink Ja taka mało kolorowa jestem i wolę jak wózek ma stonowane kolory ale nie chcę aby mały jeździł smutnym czarnym wózkiem wink Poza tym mam straszną manię dopasowywania koloru wózka do ciuszków w jakie dzieciak jest ubrany wink hehe muszę zobaczyć kampanię H&M na jesień to może się wreszcie na coś zdecyduję tongue_out
        • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:39
          ekhm, tak więc
          zielony, pomarańczowy, gaciowy róż, fiolet to kolory z zeszłego roku
          coral red, jade green i electric blue to limitki z tego roku, które miały być niby krótko
          • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:42
            Niby krótko a mimo wszystko są dostępne w 4kids tongue_out chyba tylko z electric blue jest ciężko bo dzwoniłam dzisiaj to nie wiedzą kiedy i czy jeszcze będą uncertain a szkoda bo to fajny kolorek. coral red jest dostępny od ręki podobno ale nie zamawiałam bo miałam nadzieję, że coś jeszcze wejdzie nowego uncertain

Sylki a white off to był tylko kolor do bee summer ? Nie wiesz czy mozna go kupić osobno?
            • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:50
              te 3 nowe miały być dostępne pół roku czyli jeszcze trochę
              white off był do kupienia, w sumie jeszcze z miesiąc temu go widziałam, ale jak nie ma, to może 4kids będzie miał
              Osobiście bym chciała, ale to już koniec wózkowania, więc na co mi kolejna ;D
              a mam
              jade green
              pink
              black
              i czekam na coral red
              • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:54
                Te budki właśnie w 4 kids sprawdzałam i nie widziałam white off na stronie uncertain Zadzwonie do nich to może jednak gdzieś się znajdzie tongue_out

Może chcesz sprzedać jakąś swoją po dobrej cenie?tongue_out
                • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:56
                  zwariowałaś tongue_out
                  • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 22:57
                    ale ale
                    ty ze szczecina, jak chcesz możesz u mnie popatrzeć ;P
                    • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:01
                      oo chętnie wink Ty to masz pamięć do miast tongue_out Póki co jestem na etapie powrotu do pracy po macierzyńskim więc będzie ciężko z czasem, ale jak tylko mi się troszkę poluźni to się przypomnę smile
                      • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:04
                        a z której części miasta jesteś?
                        • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:12
                          gumieńce ale jeszcze dość często bywam na warszewie gdzie mam rodziców i mieszkanie na wynajem wink gdzieś tam czytałam, że Ty też z warszewa więc jak coś to chętnie podjadę albo umówimy się na mieściewink
                          • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:14
                            ha i niby to ja mam pamięć tongue_out
                            tak z warszewa jestem, z duńskiej naprzeciw tego niedokończonego bloku
                            • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:16
                              w jakimś wątku pisałaś że jesteś z warszewa i jeszcze jedna użytkowniczka smile poza tym gdzieś podziwiałam Twoje zdjęcia Stokke i widok wydał mi się znajomy wink

Tam kiedyś w Twoim bloku na dole była Oleńka przez chwilę ;P Coś im na warszewie nie poszło tongue_out Ale jak wtedy byłam na etapie rozglądania się za wózkiem na początku ciąży i znałam tylko maxi cosi to się mocno zdziwiłam jak dziewczyna nie miała pojęcia o co pytam tongue_out
                              • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:24
                                hehe i w tym budynku mieszkam, nie poszło im, za mały ruch, nie ma gdzie zaparkować, beznadzieja wink
                            • dima1312 Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:20
                              te limitki to jużsię kończą jak kupowałam jade green to chcialam kupić electric i już nigdzie nie bylo dopiero w UK. podobno ma bys dostawa ale już bez budek więc lepiej kupić tam gdzie jeszcze sa jak ktoś chce bo faktycznie potem tylko druga ręka
                              • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:31
                                a pokazuje się na stronie 4kids że electric blue i coral red są dostępne od ręki uncertain
                                • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:34
                                  a widziszz
                                  SK mieli od ręki na stronie, a nie mieli na stanie
                                  kocyk M&P mieli na stronie na zamówienie, a mieli na stanie

systemy nie są doskonałe
                                • dima1312 Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:35
                                  electric się pokazuje ale go nie mają ja tez chcialam tam kupić bo pokazywało ze jest chyba ze dziwnym trafem dostali w co bardzo wątpię
                                • lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:35
                                  taaaa bo Bugaboo robi takie limitki.... że cały czas mają je w ofercie smile
                                  Wg mnie limitek to jest coś, co powinno być wyprodukowane w małej ilości i ludzie powinni za tym gonić jak za króliczkiem a nie dostępne w ofercie przez dwa lata non stop.
                                  Limitowany to tylko słowo klucz do podbicia ceny.
                                  • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:39
                                    niby tak, ale cholera ich tam wie wink
                                    limitek to był bugaboo bas kosters- 1000 szt
                                    • lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:49
                                      Ja mówię konkretnie o budach z zeszłego roku... sprzedawane osobno i z wózkami i końca nie widać...
                                      • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 27.06.12, 23:49
                                        nie,no te z zeszłego roku z limitkiem mają wspólną chyba tylko wygórowaną cenę uncertain
                                        • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 2012 28.06.12, 06:53
                                          ja kiedys od bobowozkow uslyszalam ze na ich stronie jest tylko oferta a na wozki sie czeka

kiedys zamowilam bj od nich bo mieli dobra cene lepsza niz importer choc juz dawno wozkow nikt nie mial a bobowozki mialy chyba tylko dla wypozycjonowania strony smile
                                          • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 28.06.12, 10:44
                                            dokładnie stokke też mają by im wypozycjonowac stronę
                                            • m.paku Re: Nowości Bugaboo 2012 28.06.12, 12:06
                                              Pisałam do nich z zapytaniem o dostępność Bugaboo ale odpisali mi, że dystrybutor zablokował im możliwość zakupu bo uznał, że zaniżają ceny tongue_out hehe To po jakiego grzyba mają wszystko wystawione na sklepie? Oszuści i tyle tongue_out
                                              • sylki Re: Nowości Bugaboo 2012 28.06.12, 12:31
                                                no właśnie po to by im się sklep lepiej pozycjonował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka