Dodaj do ulubionych

Torby Built - womysia???

24.07.12, 01:01
W watku o bee bylo o torbach neoprenowych Built. Bardzo mi sie spodobaly. Dzis dluuugo szukalam sklepu, w ktorym mialy byc. I byly! Ale z kazdego modelu max po jednej i tylko jeden wzorek itd. Nie za bardzo wiedzialam, ktory to model Womysia miala. Jest tyle roznych nazw. W sumie prawie identyczne torby, tylko wielkoscia sie zdajsie roznia i co wazniejsze, nie wszystkie maja te plastikowe koleczka po bokach, zeby je zawiesic.

Ktore modele maja koleczka?

Znacie jakas strone, gdzie mozna te torby zamawiac i maja tam pelny wybor?
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Torby Built - womysia??? 24.07.12, 02:17
      Ma moze ktoras ta torbe w kropki i moglaby fotki wstawic?
    • pinik nasz nabytek :-) 25.07.12, 10:58
      Wczoraj zjezdzilam metrem (i nipperem) cala Prage w poszukiwaniu owych torebek. Bylam w pieciu sklepach i widzialam granatowa w kolorwe kropki, granatowa w rozowe kropki i czerwona w paski. Caly czas czekalam na czarna smile Ale w ostatnim sklepie sie poddalam i kupilam czerwona w paski, ktorej bym nigdy w necie nie zamowila. Ani kolor czerwony nie jest moim faworytem (a tym bardziej z pomaranczem), ani ona na stronach netu mi sie nie podoba. Ale w tych torbach to duzo zalezy od tego, jaki kawalek tego materialu sie trafi. Mi sie akurat ten kawalek na mojej podobal smile Nawet fajnie pasuje do kocyka mamas&papas.
      I torba super fajna! Mala, lekka, a bardzo pojemna przez ta rozciagliwosc materialu.

https://www.iv.pl/images/02205915116611162306.jpg

A tu na wozku (musze tylko zaczepy na wozku nowe, lepiej pasujace kupic):

https://www.iv.pl/images/31414212505015167959.jpg

Z tylu inny kawalek materialu i znow troche inna smile

https://www.iv.pl/images/79642119614363007341.jpg

Jeszcze bym czarna chciala i moze ta granatowa w kropki rozowe/fioletowe (bylaby jak znalazl do mojego urbana smile
      • pomilak1 Re: nasz nabytek :-) 25.07.12, 11:40
        O super ta torba!
        kurcze jest jakiś sklep w PL gdzie można by taką zamówić?
        Pinik co to masz za wkładki w tych wózkach??takie jakby gąbkowe smilesmile bardzo mi się podobają smile
        • pinik Re: nasz nabytek :-) 25.07.12, 11:45
          Wkladek to ja mam "od pyty" smile Uwielbiam wkladki smile

Niektore z Niemiec, niektore z Czech. W Nipperze jest czeska (jasno rozowa), w Joolzie tez czeska, ale innej marki mocny pink, a w MB Swift i Urban niemiecka wlasna marka sieci Baby One.
    • calineczka793 Re: Torby Built - womysia??? 25.07.12, 13:50
      Mam tą samą - faktycznie w realu wygląda o wiele lepiej. Mam też w kropy, ale dużą na zakupy, i jednak ta w paski bardziej na tą chwilę mi się podoba.
      • calineczka793 Re: Torby Built - womysia??? 25.07.12, 13:57
        Ja kupiłam te torby na limango. W sumie kupiłam ich kilka 2 z paskiem: tą kolorową i w czarno białe kwiaty z żółtym środkiem (tą przez przypadektongue_out), w kropy na zakupy - uwielbiam ją za pakowność oraz kolorową czerwoną i w fioletowe kropeczki tworzące paski takie mniejsze - u nas sprawdziły się idealnie w podróży.

Jak dla mnie rewelacyjne są te torby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka