Dodaj do ulubionych

kupiłam Bumbleride India Twin

18.08.12, 19:41
ehhh, miałam już nie kupować wózków wink
starszy nie jeździ już wózkiem od co najmniej kilku miesięcy. dla młodszego mam navingtona scoonera na teraz i bebecara icona na zimę. problem w tym, że jak chcemy jechać na całodzienną wycieczkę, to trzeba kombinować ze spaniem maluchów. wielkimi krokami zbliża się wyjazd do Zakopanego i stwierdziłam, że wózek jest jednak koniecznością i to nie parasolka bliźniacza tylko coś konkretniejszego wink
i przypadkiem padło na bumbleride. nie widziałam go na żywo, nic o nim nie wiem, więc jak tylko kurier przyjedzie będzie wielka niespodzianka smile
czy któraś z Was zna ten wózek i ma jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • marge_ie Re: kupiłam Bumbleride India Twin 18.08.12, 23:30
      Ja nic nie wiem na temat tego wozka, ale chetnie poczytam i poogladam fotki big_grinbig_grinbig_grin
    • calineczka793 Re: kupiłam Bumbleride India Twin 19.08.12, 10:02
      Ja sie nad nim zastanawialam jako alternatywa dla wozka rok po roku. Kupilam P&T Vibe, ale ja mam miedzy chlopaki 23m-ce roznicy. Ja chetnie poznam Twoja opinie i poogladam fotki - moze przy 3ssaku nam sie przydatongue_out
    • wanielka Re: kupiłam Bumbleride India Twin 21.08.12, 10:35
      na takie cudo czekam, mam nadzieję, że do piątku dotrze. na kolor nie miałam wpływu, ale nie jest zły, chociaż czerwony bardziej by nam pasował wink
      https://free.of.pl/f/firma-monx/bumbleride india twin.jpg
    • samantha_uk Re: kupiłam Bumbleride India Twin 21.08.12, 13:25
      Mam ten wózek pojedynczy i właściwie w tej chwili duży problem z nim pękła do polowy płyta w siedzeniu i musimy wysłać do reklamacji bo jeździć się nie da jak wyslemy maja zdecydowac czy to w ramach gwarancji naprawia czy bedzie trzeba zaplacic...wogole w uk nie odpowiadali na tel i maile dopiero jak napisalismy do usa to sie odezwali z usa chcieli nam ta plyte dac bez ogladania wozka ale wysylaja tylko u siebie a my nie mamy nikogo kto przyslalby do nas to.Jest tez problem z przednim kolem poluzowalo sie i wpada w wibracje kiedy ide szybciej co powoduje hamowanie wozka o biegu nie ma mowy bo mozna latwo wywrocic caly wozek przez to kolo.Ale moze uda sie to naprawic wszystko.Poza tym duzym minusem jest pałąk praktycznie nie da sie go wyciagnac trzeba to robic dwoma rekami naciskajac od dolu male guziczki i jednoczescie wysuwajac a w zimie kiedy ma sie zmarzniete rece to juz wogole nie wykonalne z tego powodu ani moj maz ani moj mama nie uzywaja tego albo dziecko jest wkladane od gory do wozka a wysuwa sie samo...Zeby nie bylo to poza tym wozek prowadzi sie rewelacyjnie i podbija ma niesamowity kosz na zakupy bardzo duze siedzisko i wygodne,fajna bude dosyc dobra amortyzacje sklada sie tez calkiem niezle ma fajna regolowana raczke podnozek tez fajny regulowany ale za to zeby rozlozyc siedzisko czy zlozyc to juz trzeba sie nameczyc bardzo czasem meza prosze zeby pomogl jest duzo trudniej niz w BJCM.Pralam tez tapicerke zakladanie jej to naprawde nic fajnego bjcm przy tym to rewelacja.Ale mimo wszystko jezdzic nim bardzo lubie i corka tez.Przepraszam ze tak chaotycznie smile
    • 1nova Re: kupiłam Bumbleride India Twin 21.08.12, 18:33
      Fajny smile. Czekam na opinie i refleksje po spacerze. Ja co prawda mialam juz zostac przy moim BJ select double, ale powoli kielkuje mi mysl, ze moze nie. Moze zmienic wozek np. za pol roku. W koncu synek duzy, zaraz wyrosnie smile. Kazdy pretekst dobry. A ile to cudo kosztuje i czy da sie kupic w Polsce? Mi sie ten malinow-szary podoba, ale dla chlopaka nie wypada chyba wink. Nova
      ---------------------------------------
      Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy
      Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy
      • wanielka Re: kupiłam Bumbleride India Twin 24.08.12, 08:52
        nie spotkałam się z tym wózkiem jeszcze w PL, z tego co wiem nie ma możliwości zakupu u nas w kraju, najbliżej to w Czechach. koszt to ok. 700$ + w moim przypadku wysyłka z USA. no ale mam tam rodzinę, która go wysłała.
        czekam na niego bardzo big_grin dzisiaj ma dotrzeć, a ja już nie mogę się doczekać. na pewno będzie od razu spacer i zdjęcia smile
    • wanielka pierwsze wrażenia :) 27.08.12, 13:48
      wózek super!
      to był dobry wybór, ale po kolei. wózek jest lekki, zwinny, super się prezentuje.
      siedzisko - duże, przestronne jak na bliźniaka. oparcie ma 50 cm wysokości, siedzisko 30 cm szerokości, powierzchnia spania to 97x30 cm więc super. podnóżek jest regulowany, wyściółka jest miękka, bawełniana, ściągana do prania. regulacja oparcia na pasku ale wygodna.
      budka - spora, z okienkiem i możliwością odpięcia dołu przy upałach. zamyka się bezszelestnie.
      stelaż - szeroki, ma 73 cm, ale za to siedziska są duże. posiada 4 pompowane koła, które będą super na zimę. regulacja wysokości rączki, wózek także dla wysokich.
      kosz - olbrzymi, zmieści się wszystko, wysoko zawieszony, więc nie będzie o krawężnik haczyć.

idziemy zaraz na spacer i sprawdzenia wózka, zrobię zdjęcia to wkleję wieczorem smile
    • wanielka zdjęcia 27.08.12, 21:04
      powiem tylko orientacyjnie, że starszak ma 99 cm, młodszak 83 cm, więc wiek i wzrost to zupełnie co innego wink

wózek na spacerze sprawował się super, bez problemu jeździ po wertepach, trawie, korzeniach, ma wyczuwalną amortyzację i jest bardzo wygodny smile

http://images46.fotosik.pl/1736/41118b1204fddb3emed.jpg

http://images49.fotosik.pl/1580/1713d635df229bf6med.jpg

http://images39.fotosik.pl/1720/bf7a895d9d9cdcddmed.jpg

http://images49.fotosik.pl/1580/b3165bed36e92946med.jpg

http://images50.fotosik.pl/1634/40431d3dee5fbb5fmed.jpg
      • lukkoye Re: zdjęcia 28.08.12, 14:33
        fajny! byłam bardzo ciekawa Twoich zdjęć i tego jak się wózek będzie prezentował smile
        • wanielka Re: zdjęcia 28.08.12, 20:43
          wózek jest rewelacyjny - byliśmy dzisiaj na długiej wycieczce. w wózku 2 dzieci + jedzenie dla dzieci, zwierząt (ZOO) + zabawki + rower biegowy + torba, a prowadziłam go jedną ręką leciutko wcale się przy tym nie przemęczając wink

cieszę się z niego big_grin do tego fajnie się składa, więc nie zajmuje w bagażniku wiele miejsca, nie więcej niż nie jeden wózek pojedynczy.
          • 1nova Re: zdjęcia 28.08.12, 22:02
            Super smile. A moge prosic jeszcze o zdjecie zlozonego wozka? Hmm, moze jak bedziesz sie pozbywac to sie skusze smile. Nova
      • polla Re: zdjęcia 06.11.12, 16:23
        Hej,
        Pozwole sobie na odswiezenie watku, bo wlasnie zastanawiam sie nad kupnem Indie.
        Tzn. jestem zdecydowana na 99.9%... Zakochalam sie w wygladzie tego wozka i tym, ze wozek "terenowy" a wazy niecale 10 kilo... Wprawdzie interesuje mnie pojedyncza wersja, ale nie znalazlam nikogo, kto by taki posiadal.
        Wanielka, dalej jestes zadowolona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka