oletkamama 06.09.12, 15:25 Kupiłam promenade podwójny. Przekonało mnie w końcu to, że z siedzenia robi się gondole. Wózek jest wygodny i dzieci mają dużo miejsca. Mam nadzieję, że gondola wystarczy do wiosny. Fajny jest . Jeżeli macie jakieś pytania mogę napisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marietta81 Re: promenade phil&teds 06.09.12, 18:14 Baaaardzo prosimy o fotki )))))))))))))))) Odpowiedz Link
didis Re: promenade phil&teds 06.09.12, 19:30 A masz jakieś fotki? Wstaw proszę W jakim wieku są Twoje dzieci? Odpowiedz Link
oletkamama Re: promenade phil&teds 19.09.12, 20:04 Mam synka 2 lata i 2 mc. Nadal jestem bardzo zadowolona. Co mi sie bardzo podoba to szybkość obsługi wózka. Szybko się składa, montuje, ładuje naprawdę duże ułatwienie. Myślałam, że siedzenie będzie małe ale starszy synek bez problemu sie miesci. Podbija się dobrze. Czekam az będą wkładki do niego to zaszaleję i kupię czerwone Zdjęcia wkleję jak tylko znajdę chwilę czasu. Odpowiedz Link
oletkamama Re: promenade phil&teds 06.11.12, 08:51 Kupiłam sobie do wózka dwie wkładki. Dla młodszego posłuży jako mataracyk. Kupiłam też taką osłonkę na gondolę, którą potem można przerobić na osłonkę w spacerówce. Zakochana jestem w swoim wózku Odpowiedz Link