mama1dawidka 12.09.12, 11:28 Ja ovzywiscie jutro wyruszam Noi w niedziele mam nadzieje wysepic taniej jakis wozek dla mlodej Wybiera sie moze ktoras na messe do Koln? Jakby co dzisiaj jeszczce tylko idzie kupic tansze bilety Juz doczekac sie nie umie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 12.09.12, 17:57 Przyjrzyj się proszę jakimś parasolkowym nowościom) Może jakieś nowe kolory macalrenów lub peg perego? A może nunie wydłużą oparcie? Oczywiście zdjęcia bardzo mile widziane Odpowiedz Link
sylki Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 12.09.12, 18:00 tak liczyłam na to , że pojadę, ale niestety los lubi płatać figle Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 12.09.12, 21:21 No lipa Sylwia Zwroce uwage zwroce A najbardiej mam nadzieje na origami Oby bylo i szlo w niedziele kupic A jak nie to bee allblacka albo jakiegos maca Postaram sie zrobic fotki po cichaczu telefonem Od 9 startuje messa Ja chyba juz o 8.30 bede hehe Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 13.09.12, 08:34 I ma być Nowy P&T worldsfastestjogger.com/ Odpowiedz Link
tygisek Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 13.09.12, 09:36 ale zarypisty , Sylki, to powinnysmy sobie kupic do naszych rolek bardzo mi sie podoba! Odpowiedz Link
m7-7 Re: Saras 13.09.12, 07:23 Ma być m. in. Maclaren na licencji BMW, ultralekka spacerówka (3,1 kg) oraz wózek zaprojektowany przez córkę Ralpha Laurena (ten kolorowy) Tu masz troszkę fotek z showroomu maclarena www.branzadziecieca.pl/galeria/nowosci-maclaren-2013/ Odpowiedz Link
ibs79 Re: Saras 13.09.12, 08:30 Super wygląda tan Maclaren MX3, tylko mało informacji jest o nim na necie Ech... Szkoda, że ja nie moge pojechać... Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras 13.09.12, 09:41 to duza bolaczka, bo MX3 to dosc fajny moim zdaniem wozek, na plus, ze wreszcie cos zmienili w designie, ale na minus, ze nie poprawili dlugosci oparcia, ono moim zdaniem nie starczy dla przecetnych wymiarow dziecka do 2 roku zycia, obszerny jest, wygodny, lekki, swietnie sie podbija, ja milo wspominam ten wozek, ale oparcie - jego dlugosc, niestety porazka.... Odpowiedz Link
saras-wati Re: Saras 13.09.12, 08:50 m7-7 bardzo dziękuję) widzę, że jest tam dla mnie volo na koniec wózkowania z ładniejszą budką, bo obecne mają taką w kształcie kaczego dzioba tylko to volo będzie pewnie w Polsce w czerwcu ten na licencji BMW średnio mi się podoba, ale podejrzewam, że będzie wygodny i dla fana motoryzacji idealny) W ogóle fajnie zmodernizowali te trójkołowe Odpowiedz Link
nicolcia9 Re: Saras 13.09.12, 11:27 Maclaren MX3 rewelacja szkoda tylko, że oparcie nadal takie jakie było - przy krótkawe Ten na licencji BMW też fajnie pomyślany i ładniutki jednak MX3 debeściak Odpowiedz Link
ibs79 Re: mama1dawidka 13.09.12, 11:08 Mam prośbę, czy mogłabyś przyjżeć się nowym BJCE? Jakie ma zmiany w stosunku do rocznika 2012? Byłabym ogromnie wdzięczna. Odpowiedz Link
saras-wati Re: mama1dawidka 13.09.12, 11:12 ibs, ale na wózek z nowej kolekcji to pewnie będziesz musiała czekać do czerwca 2013 roku Odpowiedz Link
ibs79 Re: mama1dawidka 13.09.12, 11:16 Saras-wati, rozmawiałam wczoraj z jakims Panem z dystrybucji, powiedział mi że to zamówienie któe ma być realizowane w październiku ma miec jakieś zmiany, ale nie wie jakie. Myślisz, że to co oni dostana będzie inne od tego co na targach? Bosze czemu my tacy zacofani jesteśmy ?! Odpowiedz Link
saras-wati Re: mama1dawidka 13.09.12, 11:30 Jakoś nie wierzę w dystrybutora bj...poczytaj sobie wątki, ile czekałyśmy na bj mini gt... Odpowiedz Link
tygisek Re: mama1dawidka 13.09.12, 11:32 ja tam bym Panu od dystrybucji BJ w Polsce zbytnio nie ufala....mam wrazenie, ze wogole dystrybutorowi tej marki na Polske nie bardzo zalezy na wizerunku, ja wiem, ze to wielka machina, ale nasz kraj nie ma sily przebicia, terminy premier wozkow nie sa dotrzymywane, obietnice co do kolorow wozkow.....no coz, caly cyrk kwietniowo-czerwcowy z pojawieniem sie GT w sprzedazy, kto przezyl, ten wie, jak to wyglada....nikt nic nie wie czeski film.....u nas nowosci pojawiaja sie sporo pozniej niz na rynku u sasiadow, i to jest standard...inne kolekcje, inne kolory, np kiedy u nas nowoscia byly elity z paskami na budach, jakimis hamulcami noznymi, innymi koszami, no generalnie nie znam szczegolow dokladnie, ale napewno wozki dostepne u nas sporo roznily sie od tych, ktore mozna bylo kupic w tymsamym czasie w Niemczech, w Niemczech byly juz jakby wozki z kolekcji na przyszly rok, u nas raczej "z dolu" niz awansem....i to z kilkumiesiecznym poslizgiem niz obiecuja....zycie pokazuje, ze jesli chcesz miec BJ to albo kupujesz jaki jest, albo masz sporo szczescia, ze kupujesz taki jaki chcesz, albo uzbrajasz sie w cierpliwosc i czekasz, albo kupujesz jaki chcesz ale nie tu u nas, doplacasz i nie masz gwarancji i tak to wyglada.... Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: Köln 13-16 messa kind jugend jedzie ktos? 13.09.12, 16:31 a czy były maxi cosi mura 2013? są jakieś zmiany? głównie chodzi mi o budkę jakie są kolory? Odpowiedz Link