Dodaj do ulubionych

nurse hello

13.09.12, 21:50
strasznie malo o nim opinii - czy ktoras z Was go miala? Jak z podbijaniem? I wogole z uzytkowaniem... mysle o nim jako dodatkowym wozku dla mojej 4,5 miesiecznej miesiecznej corci (duuuza jest).. to nie bedzie jedyny wozek a raczej taki przechodni pomiedzy gondola a elitem (troche jeszcze dla niej za duzy no i siedzisko tylko w strone swiata) - chodzi mi o ten konkretny model bo akurat obserwuje aukcje
w gre ewentualnie wchodzila by jeszcze loola... ale duzo z was pisze ze podbijanie fatalne no i zastanawiam sie jak te male koleczka beda sie sprawowac... no a poza tym mam na stanie jeszcze maclarena xt wiec poza odwracanym siedziskiem funkcje przewozowki by sie tutaj dublowaly...
Obserwuj wątek
    • magdashero Re: nurse hello 13.09.12, 21:59
      magda79 zdaje mi się nad nim zastanawiała się, ale nie wiem czy go w końcu kupiła
      • magda79pn Re: nurse hello 13.09.12, 22:22
        nie kupiłam ale oglądałam, nie pamiętam co mu było, chyba mały był, zaraz poszukam tego wątku

==================================================================
        bo GIANT to GIANT big_grin
        ==================================================================
    • sylki Re: nurse hello 14.09.12, 09:47
      Rozumiem, że obserwujesz samą spacerówkę, bo ten 2w1 jest lekko zjechany smile
      Za 300 może bym się zastanowiła przy tej wersji z samą spacerówką
      • paciaty Re: nurse hello 14.09.12, 10:20
        Ten 2w1 to mój suspicious
        Nie kupiłabym samej spacerówki za 300, chyba, że w idealnym stanie.
        Generalnie wózek jest fajny (po trudnym terenie nie pojedzie, staje dęba), kubełek montowany w obie strony(bez problemu przekładałam razem z małym)-wg mnie jednak dziecko ma w nim mało miejsca(nie jestem fanką kubełków).
        W razie pytań pisz tu czy na majówkach wink
        -
        Moje największe szczęście - Wiktoria-08.06.2007
        Mój największy skarb - Olinek-17.05.2012
        • paciaty Re: nurse hello 14.09.12, 10:21
          Aha. Jak kupowałam swój znalazłam w sieci info, że problem z zacinającym się mechanizmem składania jest w tych wózkach nagminny więc radziłabym dopytać sprzedającego
        • linkap_wawa Re: nurse hello 14.09.12, 13:52
          ten co obserwuje poki co ponizej 300smile za tyle to ja bym tez bym nie kupila - chodzi mi o sama spacerowke. Paciaty - a co masz na mysli piszac o trudnym terenie? Ja z nim do lasu nie zamierzam chodzic - po osiedlowych alejkach chyba da rade, co?
          • paciaty Re: nurse hello 14.09.12, 13:59
            Po osiedlowych jak najbardziej-może amortyzacja nie jest zjawiskowa ale młodym nie telepało, nie budził się. Mi się prowadziło wybornie. Po trawie jezdziło mi się dość ciężko ale ja nigdy kół nie blokowałam. Po piasku nie da rady, chyba, że go ciągnąć na tylnych kołach..
            Generalnie lubię ten wózek big_grin tyle, że w zimie mam wrażenie dziecku by było w nim zimno-mam hartana racera i tam mogę dzieciaka opatulić, buda chroni.W nurse faktycznie, budę można dość nisko opuścić i zasłonić dziecia. Jak SIEDZI. Jak leży budka ochrania tylko główkę.
            • linkap_wawa Re: nurse hello 14.09.12, 14:21
              a to luz - bo na zime to juz elit bedzie dobry a jak nie to klasyczna spacerowka z emmy... teraz to mi mala w niej zjezdza jakos nawet w tej najnizszej pozycji - a poza tym to jest tak zabudowana, ze nie ma roznicy pomiedzy spacerowka a gondola niemalze - w sensie nic nie widac - a o to chodzi zeby troche swiat pokontemplowacsmile.. po trawie to tylko na placyku zabaw kawalek musze przebrnac a piach to u mnie na osiedlu tylko w piaskownicysmile
              • paciaty Re: nurse hello 14.09.12, 16:13
                Do oglądania świata jest fantastyczny smile Mój Oli jak leży zupełnie na płasko (o tyle o ile można w kubełku), wszystko widzi, wszystko może obejrzeć. Teraz jeździ w mocno zabudowanej klasycznej spacerówce(hartan)i znacznie mniej widzi w związku z czym spacery nie są już takie spokojne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka