Dodaj do ulubionych

Gdzie jest haczyk? O.o

16.09.12, 20:09
Może wy mi to powiecie,bo ja do tej pory się zastanawiam i nie wiemoco cho.
Pani wystawia wózek juz dłuższy czas,zgadza się na przesyłkę za pobraniem, pisze, ze stan wózka bardzo dobry,a zapytana o to czemu tak niska cena, gdzie haczyk, pisze, że jej stoi i zawala, chce się pozbyć. Jednakowoż nie może się go pozbyc dłuższy już czas.

Ja wprawdzie poluję na xa (stara miłość nie rdzewieje) lub concorda fusiona,ale i nomadem bym nie pogardziła.

Więc gdzie tu haczyk? Może znawczynie mi powiedzą,czemu sprzedająca buja się z tym ogłoszeniem już tyle czasu...

tablica.pl/oferta/sprzedam-wozek-dzieciecy-firmy-jane-ID1mceL.html
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:22
      moze ludzie nie kupują, bo podejrzanie tanio.

z resztą. wydaje mi się ze nomady są juz jakby troche zapomniane. ot taki to pewnie haczyk.
      • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:29
        Patrząc po allegro nie powiedziałabym,że zapomniane.Jak tylko trafia się jakiśponiżej300złtoludzie licytują. Sama spacerówka potrafi iść za wiecej niż tutaj z godnolą,dlatego mnie to ogłoszenie dziwi.
        • tereferefretka Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:30
          no,ale to ogloszenie jest na allegro? bo widzisz, ja na przyklad do tej tablicy mam taki macoszy stosunek. w drodze wyjątku tam zagladam, jakos ta strona mi nie podeszla i tyle.
          • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:39
            Czyli jak rozumiem na pierwszy rzut oka Tereferetka nie widzi ukrytych wad. smile
            A jakie zdanie mają inne forumki?
            Bo kurna za taką cenę przy przesyłce za pobraniem to ja bym moze zaryzykowała, bo choć concorda wolę to i nomad mi sie podoba.
            • tereferefretka Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:47
              hmm no wiesz, z takiego opisu i takich zdjęć ciężko wywnioskować jakies usterki.

concordy z tego co zauważyłam, drożej chodzą. może niepotrzebnie jesteś podejrzliwasuspicious big_grin
              • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:51
                no może,tylko ja porównuję ceny nomadów na all i tablicy i nijak nie chce wyjść inaczej jak to,ze ta oferta jest zdecydowanie mocno konkurencyjna.
                • tereferefretka Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 20:55
                  jak już jesteśmy w twoim wątku, to pozwole sobie na maly off topic, co o tym sądzisz?

allegro.pl/hit-jedyny-taki-w-polsce-wozek-evenflo-i2577013120.html
                  • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:01
                    tereferefretka napisała:

> jak już jesteśmy w twoim wątku, to pozwole sobie na maly off topic, co o tym są
                    > dzisz?
                    >
                    > allegro.pl/hit-jedyny-taki-w-polsce-wozek-evenflo-i2577013120.html

Nie wiem,nie znam się.Kojarzy mi się z graco, takim trochę jakby uszlachetnionym,ale graco.
                    • pomilak1 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:06
                      Przede wszystkim ja nie widzę nigdzie nazwy modelu-my wiemy że to nomad ale inni może nie wink
                      dla mnie ma tapicerkę wyblakłą, sprawdziłabym również rocznik tego wózkasmile
                      za 300zł to bym brała w ciemno, ale ja tam na nomada nigdy nie chorowałam wink smile
                      • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:09
                        No właśnie Pomilak, ja na nomada też nie choruję choć na tym czarnym stelazu tomi się nawet podoba.Bardziej mi się widzi fusion,albo nieśmiertelny xa ale na xa w tym kraju choruje połowa populacji chyba i nawet stare roczniki osiągają jak dla mnie niepomiernie wysokie ceny.
                        • sylki Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:14
                          rocznik 2007, tapicerka w nich blakła, a tu na spacerówce i osłonce do spacerówki widać, że jakaś taka za jasna wink
                        • pomilak1 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:17
                          oj tak fusiona też bym przygarnęła wink xa miałam dla synka (jako pierwszy wózek rocznik 2008) i byłam mega zadowolona smile teraz mi się nie podobają te koła, ale znowu buda lepsza wink smile
                          • martuska1982 Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:34
                            Mi się te nowe koła xa nie podobały bardzo,aż mi się odwidziało i na nie zachorowałam. wink Dokupiłam,pojeździłam i wolę starsze szprychowe.Są węższe. Te felgowe szersze,a do tego wystaje w nich taka zębatka,która dodatkowo poszerza tylną oś.Masakra.
                            XA ma swoje wady, tak jak fusion,ale od dłuższego czasu jeżdżę tylko speedi i tesknię za czterokołówką i te dwa jestem w stanie mieć i nie narzekać. wink

Sylki, że tapicerki w starszych dżejnach (zawsze tak sobie to czytam, ale ponoć się wymawia hane,z hiszpańska w końcu wink ) płowieją to mi to nie przeszkadza o ile wypłowienie jest w małej ilości pod łokciami na przykład.
                            akurat na zdjęciahch z ogłoszenia,które tu wrzuciłam nie widzę zbytnio wypłowień,wiec jeśli są to na pewno nie jakieś mocno drastyczne. Zresztą za 300zł bym przełknęła.Bardziej się obawiam, że taka cena może oznaczać jakieś powazne wady wózka.
                            • sylki Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:37
                              laska nic nie pisze, ale hamulec w nich był wadliwy, tylko na to też jest patent wink
    • zurekgirl Re: Gdzie jest haczyk? O.o 16.09.12, 21:30
      Za 300 to i ja bym go kupila, ale poki co nawet jeszcze brzucha nie mam wink I przezylabym nieco wyblakla tapicerke nawet. Przeciez sama gondola nowa kosztuje duzo wiecej. Nowe spacerowki graco kosztuja wiecej. Kupilabym, pobawila sie pol roku i sprzedala na all z zyskiem wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka