Dodaj do ulubionych

MAMAS & PAPAS SKATE

17.10.12, 08:16
Co myslicie o tym wozeczku? jak sie go prowadzi, podbija? Czy ta gondola przekształcana z siedziska jest wygodna? moze ktoras uzytkuje ten wozeczek, prosze o wszelkie info. Czy gondola jest długa-moja coreczka ma 4 miesiace i juz w gondoli casualplay ledwo sie miesci, czy na zime to dobra opcja?Jaka jest waga wozka?
Dodam ze w gre wchodzi tylko uzywany ,
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: MAMAS & PAPAS SKATE 17.10.12, 08:33
      Tekst linka

wink
      • sylki Re: MAMAS & PAPAS SKATE 17.10.12, 08:50
        Nie na temat, ale Magdashero oczywiście ma Xplory big_grin
        a się nie podobał wink
        • mama1dawidka Re: MAMAS & PAPAS SKATE 17.10.12, 08:53
          Miala ale peg perego skata
          I zawiodl mnie
          Z tym ze on dla mniekszych ludzi jest
          Ja przy 174
          Byl mi poprostu za niski
          Ciezko sie go podbijalo i to cos zwane koszem to tylko na kocyk bylo
          Szkoda kasy sad
    • agniesia82 Re: MAMAS & PAPAS SKATE 17.10.12, 14:45
      ja mam Skate.
      Nie moge na niego narzekac, ale ma jedna wade-ciezko sie go podbija.
      Moj syn ma 4,5mies-gondolke przeksztalcilam na spacerowke i maly jezdzi na polezaco.
      Malemu dobrze sie w nim siedzi, jest dobrze osloniety od wiatru i deszczu.
      co do koszyka pod spodem-to nie jest to typowy koszyk, raczej siatka rozciagnieta. ale ja jestem w stanie napakowac tam calkiem sporo tongue_out a te gumki sa naprawde wytrzymale i trzymaja wszytsko w kupie smile
      Co do wagi-jest ciezki- nie jakos maskarycznie, ale jak mieszkasz w bloku bez windy i nie na parterze, to sie umeczysz. ahas, nie jest najmniejszy po zlozeniu! jak masz duzy bagaznik nie ma problemu, jak masz np. Golfa to wejdzire ale do pustego bagaznika smile
      Jezdze nim po parku [dzis robilam runde po blocie], po kamieniach-daje rade.calkiem zwinny.
      Aha, regulowana raczka-dobra sprawa, bo ja mam niecale 170cm a maz 190 i kazdy ustawia pod siebie.
      podsumowujac:jak dla mnie wozek fajny, aczkolwiek dostaje minusa za slabe podbijanie. czy kupilabym ponownie? tak.
      ps.nie wiem jak da rade na sniegu, ale ja nie mieszkam w PL wiec problem zasp mnie nie dotyczy...
    • magdashero Re: MAMAS & PAPAS SKATE 19.10.12, 14:06
      evitek mój wątek o skate przeczytałaś, ja byłam jego wyglądem zauroczona, co przeszło mi po pierwszym spacerze z dzieckiem, po tygodniu użytkowania wylądował w garażu i czekał na chętnego który go kupi, a ja kupiłam właśnie casualplay s4, zresztą też po 3 miesiącach sprzedałam i kupiłam stokkesmile
      co do skate, ja bym mu dała szansę ale w tym nowszym wydaniu tj. osobna gondola i siedzisko, to przekształcanie jest to dupy. dzieciakowi głowa leci do tyłu w tej pseudo gondoli a jak lekko podwyższysz to dzieciak zjeżdża w miejsce nózek, ogólnie to siedzisko-gondola jest mega ciężkie, jakieś 7 kg, także potem zapomnij o przekładaniu go przó-tył podczas spaceru z dzieckiem w środku. podbijanie tego wózka dla mnie pozostawia wiele do życzenia ale nie jest najgorsze, także ja bym mu dała szansę ale TYLKO W NOWEJ WERSJI a z tego co obserwuję takie używki na allego to się nie pojawiają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka