Dodaj do ulubionych

AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :)

• santa-1982 Ewentualna zmiana terminu-Bee 22.11.12, 12:44
      Czy któraś z forumowiczek nie chce się zamienić terminem testowania Bugaboo Bee? Mam termin od 20 grudnia-czyli święta i sylwester, a chciałabym wcześniejszy. Jeśli któraś jest zainteresowana proszę pisać. Termin późniejszy nie wchodzi w grę smile
      • magda79pn tak sobie myślę... 23.11.12, 08:30
        jak się załapię na testowanie, to chyba różowego mi nie przyślą ? big_grin
        • afroddytta Re: tak sobie myślę... 23.11.12, 10:39
          oj Twój to jeszcze się nie pokapuje, nie będzie buntował wink Ja się bałam o donkeya, bo 3 latek już pod różową budą by chyba nie usiadł, a nawet jakby sam usiadł to by to jednak nico dziwnie wyglądało smile
          Kolory chyba są dość neutralne, może poza tym berry.
          • linkap_wawa Re: tak sobie myślę... 29.11.12, 15:15
            Hehe a moj czterolatek bylby wniebowzietysmile w zeszlym roku wybral sobie fotelik sam - w kolorach rozowo-fioletowym. Trzyma kciuki zeby siora dostala do testowania fioletowa solesmile A poza tym wszystko z nim w porzadku....
            • gorligorligor Re: tak sobie myślę... 29.11.12, 23:51
              "moja" SOLA też już zapakowana czeka na kuriera...
            • martuska1982 Re: tak sobie myślę... 30.11.12, 18:12
              linkap_wawa napisała:

> Hehe a moj czterolatek bylby wniebowzietysmile w zeszlym roku wybral sobie fotelik
              > sam - w kolorach rozowo-fioletowym. Trzyma kciuki zeby siora dostala do testow
              > ania fioletowa solesmile A poza tym wszystko z nim w porzadku....

hahahahaha ;D
              no padłam
              poza tym, że mój lubi wózki lalkowe to też z nim wszystko w porządku wink
    • linkap_wawa Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 01.12.12, 20:53
      Czy ktoras z testerek wynaczonych na 3.12 dostala juz jakies info? U mnie cisza, 3.12 juz w poniedzialek.... zakladam wiec ze bedzie lekkie opoznienie...i rozumiem, ze mam czekac az sie do mnie odezwa....
      • magdulina79 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 01.12.12, 21:31
        ja przełożyłam z 3.12 na 20.12, akurat wtedy zaczynam urlop, więc i więcej czasu na testowanie będzie smile
      • aga7-77 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 01.12.12, 21:33
        Ja też jeszcze nie dostałam żadnej informacji, więc założyłam, że będzie małe opóźnienie.
        • maria.szymanowska Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 01.12.12, 21:51
          U mnie też cisza
          • gorligorligor Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 01.12.12, 22:44
            Ale 3.12 plus/minus 2 dnismile, czyli czekajcie spokojniesmile pewnie się w poniedziałek lub we wtorek do Was odezwąsmile
            • emakowka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 02.12.12, 19:31
              Ja też żadnej informacji jeszcze nie dostałam,ale cierpliwie czekam i liczę,że na Mikołaja najpóźniej zobaczę Beesmile
      • srebrno-listka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW - termin 3.12 02.12.12, 23:10
        Jeszcze nie, myslę, że w weekend nie pracują, odezwą się w pn smile
        • srebrno-listka Dostałam SMSa :) 03.12.12, 10:42
          Ze jutro mam się spodziewać kuriera big_grin
          • emakowka Re: Dostałam SMSa :) 03.12.12, 13:04
            Ja też dostałam sms,że jutro mam na kuriera czekać!smile
            • aga7-77 Re: Dostałam SMSa :) 03.12.12, 14:01
              Ja dostanę wózek w prezencie od Mikołaja, czyli w czwartek 6.12. smile
              • emakowka Re: Dostałam SMSa :) 03.12.12, 14:35
                U mnie mała zmiana też wózek dostanę w czwartek 6.12.
                • malenstwo2010 Re: Dostałam SMSa :) 04.12.12, 09:16
                  ale Wam zazdroszczę smile Ciekawe kiedy kolejna tura będzie ?
                  • kedro-dasos Re: Dostałam SMSa :) 19.12.12, 09:35
                    Ja też czekam na następne losowanie i mam nadzieję.
                • srebrno-listka Re: Dostałam SMSa :) 04.12.12, 09:41
                  Ja tez dostałam info, że jednak we czwartek smile
                  • djulliet Re: a ja czekam i czekam :( 05.12.12, 21:57
                    A ja mam jakiegoś pecha chyba, bo musiałam przełożyć termin testowania Bee z 12.11, napisałam do nich maila, pani mi szybko odpisała że nie ma problemu że przełoży, miało być info w następny poniedziałek, niestety cisza przez miesiąc czasu, wczoraj napisałam raz jeszcze i nikt mi nie odpisał sad a tak miałam ochotę na testowanie przedświąteczne buuu
                    • srebrno-listka dzień wcześniej, buuu 18.12.12, 13:04
                      Zadzwonili dziś z 4kids, że jutro chcą zabrać osiołka uncertain a 2 tygodnie są we czwartek...
                      • aga7-77 Re: dzień wcześniej, buuu 18.12.12, 13:21
                        Mnie też dzień wcześniej zabierają pszczółkę. Nie wiem jak moja młoda to przeżyje wink
                        • dziustynka Re: dzień wcześniej, buuu 18.12.12, 13:44
                          a ja wysłałam zgłoszenie jakoś z miesiąc temu do Agnes i jakoś nie wiem, mogłabym dostać już jakies info czy w ogóle mnie biora pod uwagę?
                          Jak to wygląda?
                          • flower_v Re: dzień wcześniej, buuu 19.12.12, 09:00
                            a do kiedy wogóle będą testy trwały? bo ja wciąż czekam na jakieś info, a już mi ciężko na końcówce ciąży, ale jak dostane do testów wózeczek to i energii mi przybędzie hihi
                      • aga7-77 Re: dzień wcześniej, buuu 20.12.12, 13:42
                        Srebrno-listko i inne dziewczyny, które teraz skończyły testowanie wózków - czy kurierzy zjawili się u Was wczoraj po wózki? U mnie pszczółka już od wtorku spakowana i tak sobie wczoraj cały dzień ustawiłam, żeby ciągle ktoś był w domu, bo kurier po wózek przyjedzie, a on się nie zjawił. Dzisiaj znowu siedzę na tyłku w domu, a kuriera dalej ani śladu.
                        • emakowka Re: dzień wcześniej, buuu 20.12.12, 14:59
                          Do mnie kurier wczoraj też nie przyjechał,dzwoniłam dziś do 4kids i dowiedziałam się ,że dziś ma przyjechać.
                          • aga7-77 Re: dzień wcześniej, buuu 20.12.12, 15:49
                            OK, w takim razie czekam cierpliwie.
                            • aga7-77 Re: dzień wcześniej, buuu 20.12.12, 22:44
                              Kurczę no i znowu kurier nie przyjechał sad Jutro dzwonię do 4kids.
                              • maria.szymanowska Re: dzień wcześniej, buuu 20.12.12, 23:32
                                No ja tez cały czas czekam. Wozek leży spakowany już 3 dzień. Ja w sobotę wyjeżdżam na 2 tygodnie i mam nadzieje, ze kurier odbierze wozek jutro, bo jeśli nie to kolejna forumka moze długo czekać na Donkeyasad
                        • srebrno-listka Re: dzień wcześniej, buuu 29.12.12, 11:46
                          Przyjechał 19 wieczorem, jak było zapowiedziane.
    • wozki.dzieciece.reaktywacja Oto kolejna lista osób testujących wózki 19.12.12, 23:37
      http://img19.imageshack.us/img19/5179/listapg.jpg
      • pona85 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 19.12.12, 23:46
        O jaka miła wiadomość smile Dziękuję smile
      • srebrno-listka Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 00:35
        Jaka ładna tabelka smile
        • m7-7 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 07:13
          No no profesjonalnie wink Super już sie ciesze na te pszczołę smile
      • agusia041 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 07:48
        Super!!! Dziękuję bardzo, mam tylko nadzieję, że zima odpuści na czas testowania smile
        • djulliet Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 08:46
          Gratuluję dziewczyny smile
          Ja się chyba nie doczekam kontaktu z 4kids, napisałam do nich już kolejnego maila, termin testowania mi przepadł, z ich strony cisza. Szkoda sad
          • flower_v Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 09:36
            jestem jestem na liście big_grin ale super! ale jest jedno ALE uncertain prawie w terminie porodu. czy i jak można przesunąć termin? dziewczyny poradźcie. zadzwonić do 4kids?
            • kedro-dasos Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 10:37
              A może któraś z dziewczyn się z Tobą zamieni?
          • aga7-77 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 11:08
            Djulliet napisałam Ci wiadomość na priva, przeczytaj smile
            • djulliet Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 12:01
              aga7-77 odpisałam, dziekuję smile
              I ja dostałam prezent gwiazdkowy, pszczółka będzie u mnie od 28.01 big_grin hurra
              Oby tylko nie zasypało na maxa, w razie czego będziemy się testować sklepowo wink
      • aga7-77 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 10:11
        Serdecznie gratuluję kolejnym szczęściarom big_grin
        • kedro-dasos Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 10:32
          Dziękuję.dziękuję,dziękuję.......
        • m7-7 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 11:38
          Dzięki. Wreszcie bede mogła sie przekonac czy ta pszczola rzeczywiscie jest warta swojej ceny smile
          Nie ukrywam ze po zimie bede musiala zamienic nippera na ... no wlasnie nie wiem na co, moze bee okaze sie strzalem w 10 smile
          • m7-7 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 11:39
            mam tylko cicha nadzieje ze nie przyjdzie w rózowym kolorze big_grin
            • kedro-dasos Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 13:59
              Dla mnie bee może być w różowym. Też czekam i liczę na to, że moja niewózkowa córcia jak wsiądzie do pszczółki to stanie się cud i pójdziemy na ponad godzinny spacer. Jeśli tak będzie to dam za nią każde pieniądze.byle by tylko śniegiem nie sypnęło- tak chciałam polansować się troszkę w mojej małej mieścinie( hi, hi).Matko jak ja się cieszę- chwalę się komu popadnie- jak dziecko.
      • wanielka Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 20.12.12, 20:47
        super big_grin cieszę się bardzo, że już niedługo osiołka przetestujemy big_grin mam nadzieję, że babskiego nie dostaniemy, mam wszak 2 chłopaczków big_grin
        • lukkoye Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 21.12.12, 12:24
          dziękuję bardzosmile a ja jak taka dupa dopiero dziś zobaczyłam że jest nowa lista i że dostanę camasmile super! bardzo się cieszęwink ta wiadomość to prezent dla mnie pod choinkę,choć wózek będzie dopiero za miesiąc big_grin
          • modelina28 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 21.12.12, 14:14
            I ja jestem na liście. Dzięki Sylwuś za info. kiss
            • justyna2262 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 21.12.12, 15:26
              I ja się strasznie cieszę. A już myślałam, że mnie to nigdy do niczego nie wylosują smile
              • magda79pn Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 24.12.12, 00:21
                a ja się nie załapałam sad

czy jest szansa na kolejny raz? czy trzeba kolejny wniosek wysłac?
      • dziustynka Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 24.12.12, 11:03
        oh jeah, świetnie!
        będziemy testować bee smile
      • rebelka1986 Re: Oto kolejna lista osób testujących wózki 30.12.12, 10:26
        Łojeju, ja już prawie zapomniałam, że się zgłosiłam, a tu taka niespodzianka smile)) Super, nie mogę się doczekać smile))
      • calineczka793 łaaa zatkało mnie:-) 02.01.13, 17:33
        Jestem na liście - dzisiaj weszłam zobaczyć co u Was, a tu taka niespodzianka - od 28 bee będzie u mnie...już nie mogę się doczekaćsmile
    • kasiekonik Pytanie 04.01.13, 15:14
      Dziewczyny czy po tej styczniowo/lutowej akcji testowania będą przewidziane kolejne??? Bo ja się intensywnie rozmnażam tongue_out i zamiast wymarzonego Bee+ dla starszaka chciałabym potestować Donkey!!! Będę wdzięczna za odpowiedź smile
      • aga7-77 Re: Pytanie 04.01.13, 16:35
        Akcja ma podobno trwać aż do czerwca, więc spokojnie możesz wysyłać zgłoszenie smile
        • kasiekonik Re: Pytanie 04.01.13, 23:26
          Dziekuję za odpowiedź smile
          • modelina28 testowanie 08.01. 06.01.13, 20:31
            Czy któraś z Was, której termin testowania przypada na 08.01. dostała już jakieś info od 4kids? smile
            • kedro-dasos Re: testowanie 08.01. 06.01.13, 21:21
              Jeszcze nie, ale trochę jestem załamana pogodą.Nasza ulica pływa,zapadamy się w błocie po kostki, a ma padać i padać.Tak się cieszyłam... jak ja bee się wydostanę z tego błocka?
            • wanielka Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 09:20
              ja jeszcze nie mam info, ale na wózek czekam niecierpliwie big_grin u nas piękna, śnieżna zima.
              • martuska1982 Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 09:21
                a u mnie sucha, acz ponura jesień,trochę wietrzna.My na pewno w tym samym kraju mieszkamy?Pogoda szaleje. smile
                • kedro-dasos Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 11:55
                  he, he,a mówią, że taki mały ten nasz kraj. Ja z deszczowego zachodu, Ty pewnie z suchego wschodu, a wanielka ze śnieżnego południa-a moje nowiutkie ekstra sanki czekają i czekają...
                  • martuska1982 Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 16:26
                    Ja z centrum wink
                    mroźno dosyć dziś było, ale sucho.Za to w sobotę wiało tak, że ledwo głowe na karku utrzymałam. wink

Ale o śniegu to trochę marzę,dla dzieciaków taka frajda smile
                    • kedro-dasos Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 17:14
                      No to jedziemy do wanielki na ferie!!!
                      • wanielka Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 18:05
                        rzeczywiście, jestem z południa smile a ferie to chyba zbyt optymistycznie, z prognozy wynika, że śniegiem nacieszymy się jeszcze 2 dni big_grin ale za to teraz jest pięknie. uwielbiam taką zimę.
                        • modelina28 Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 18:17
                          trochę nie na temat te Wasze wpisy Dziewczyny smile Wy nie o pogodzie piszcie, tylko o akcji testowania. A więc ponawiam temat , dostała któraś info odnośnie jutrzejszego pierwszego dnia testów? smile
                          • kedro-dasos Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 18:28
                            nie, nie dostałam. A o pogodzie wg mnie jak najbardziej na temat. Od niej zależy testowanie wózka- będzie lało nie wyjadę z domu( mieszkam przy polnej gliniastej drodze), będzie śniegu po pas- namęczę się pchając bee, będzie wiatr- zobaczę czy buda spełnia swoje zadania.
                          • wanielka Re: testowanie 08.01. 07.01.13, 18:29
                            u nas cisza, stąd temat zastępczy: pogoda big_grin
                            • kedro-dasos Re: testowanie 08.01. 08.01.13, 16:14
                              u mnie dalej cisza
            • rebelka1986 ?? 08.01.13, 16:26
              I co dziewczyny, macie jakieś info? Byłam pewna, że dziś rozpocznę testowanie, a tymczasem telefon milczy, na mail też nic nie przyszło... O co kaman?
              • agusia041 Re: ?? 08.01.13, 16:46
                U mnie też cisza, ale ja założyłam, że 08.01 to taki orientacyjny termin więc grzecznie czekam do +2 dni smile
                • m7-7 Re: ?? 08.01.13, 21:15
                  u mnie cisza. Tez myslalam ze dzis przyjdzie
                  • pona85 Jutro Bee bedzie u mnie 09.01.13, 10:46
                    Jak wyzej, przed chwila dzwonila do mnie Pani i mnie o tym poinformowalasmile oczywiscie 2tyg beda liczyly sie od jutrasmile
                    • wanielka Jutro Donkey bedzie u mnie 09.01.13, 12:02
                      do mnie też dzwoniła i czekam na wózek big_grin
                      • rebelka1986 I u mnie też :) 09.01.13, 13:32
                        Miałam takiego banana, że pani z 4kids na bank słyszała mój uśmiech big_grin Ciekawe, który kolor Ty dostaniesz smile
                        • wanielka Re: I u mnie też :) 09.01.13, 13:56
                          ja też miałam banana big_grin i powiedziałam tej miłej Pani, że z niecierpliwością i radością czekamy na wózio wink mam nadzieję, że różowego osiołka nie dostanę - każdy inny bez problemu big_grin
                      • tereferefretka a ja dzisiaj dostałam cameleona3 :)))) 10.01.13, 11:30
                        ale niespodziewajka, bo maila nie dostałam,co prawda ktos do mnie wczoraj dzwonil,ale nie moglam odebrac,potem oddzwanialam i nikt nie odbieral, a dzisiaj z rana sms od kuriera ze dostane duza paczke,

szkoda ze moje dziecko juz sie nie wozkuje, trudno, w sobote albo niedziele ją zmusze big_grinbig_grin pierwsze wrazenie, mega! jade green jest na zywo piękny smile
                        • kedro-dasos Re: a ja mam bee :)))) 10.01.13, 12:08
                          Jeszcze nie rozłożony, bo córka dziś nieznośna.Mam z czarnym siedziskiem.
                          • wanielka Re: a ja mam donkeya :)))) 10.01.13, 12:22
                            zaraz zacznę składania, hurrrrrra smile
                            jadę po chłopaków do żłobka.
                            • rebelka1986 Re: a ja mam donkeya :)))) 10.01.13, 15:03
                              Do mnie też już dotarł i od razu na wejściu moja radość jest zmącona, bo dostałam jedną budkę bez stelaża, za to mam dwie torby zakupowe sad Czy mam do zgłosić do 4kids? Żeby potem nie było na mnie, że sobie ten stelaż wzięłam wink
                              • modelina28 mam prawie Cameleona 3 :) 10.01.13, 17:03
                                Jak w temacie, dostałam stelaż od Cameleona i zamiast siedziska spacerowego gondolę bez budki, barierki smile ale jutro ma już być to na co czekam czyli spacerówka hehe big_grin
                              • wanielka Re: a ja mam donkeya :)))) 10.01.13, 17:30
                                ja mam chyba Twój stelaż do budki i jeden pałąk, za to nie mam kosza zakupowego uncertain
                                • rebelka1986 Re: a ja mam donkeya :)))) 10.01.13, 18:46
                                  No to wszystko jasne wink Chociaz Pani z 4kids mowila, ze nie wie, jak to sie moglo stac, bo oni paczek nie przepakowuja, tylko rzucaja okiem i puszczaja dalej wink Teraz nie wiem, czy mam Ci wyslac ten koszyk, a Ty mi wyslesz budke, czy czekamy co na to 4kids? ( Pani powiedziala, ze moze mi doslac stelaz, wiec Tobie torbe pewnie tez)
                          • m7-7 Re: i ja mam bee :)))) 10.01.13, 15:51
                            Własnie do mnie dotarł. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczylam ze to ALL BLACK smile)))))))))
                            Z jasnym siedziskiem i czarną budą smile
                            Na szybko mogę tylko powiedziec że rzeczywiście jest PIĘKNY smile
                        • tereferefretka Re: a ja dzisiaj dostałam cameleona3 :)))) 19.01.13, 19:18
                          dziewczyny,jesli dostalam wozek 10.01 to oddaje 22 czy dwa dni pozniej??

(nie zdazylam sie jeszcze nawet przejechac...)
                    • pona85 Re: Jutro Bee bedzie u mnie 10.01.13, 21:55
                      No i doszedłsmile

Srebrny stelaz, czarne siedzisko i czerwona buda. Baaaaardzo nie lubię czerwonych wózków ale przyznam, ze ten czerwony mi się spodobałwink

Pierwsze moje wrażenie jest takie, ze jakbym miała jedno dziecko i kasę, to bez wahania bym kupiłasmile ba! Jakbym jeszcze wiecej kasy miała to kupilabym dwa dla moich blizniaczek winkwinkwink

ale.... Jeszcze nie wyjechałam z nim z domu big_grin dlatego jutro okaże się czy pierwsze wrażenie zostanie tym ostatnim.

Wizualnie bardzo mi się ten " karakanik" podoba, ma fajnie wyprofilowana bude (inaczej jak w Donkey'u), z 12kg dzieckiem po domu prowadzi się leciutko i skręca rownież. Podoba mi się szerokie siedzisko, ale biorąc pod uwagę to, ze prowadzę się na co dzień podwójnym wózkiem, to chyba każde w pojedynczym by mi się podobałowink

Troszkę rozklekotany jest, buja się na boki, ale na ta chwile absolutnie mi to nie przeszkadza.

Zobaczymy jak się sprawdzi w "terenie".
                      • pona85 Re: Jutro Bee bedzie u mnie 10.01.13, 22:20
                        Ok, sorry, pomylilam wątkismile przenosze mój powyższy tekst wiadomo gdzie, a ten proszę o usunięciesmile
                        • kropkowo_11 ooo będę testować lunę:) 10.01.13, 22:57
                          Już dawno zapomniałam że wysłałam zgłoszenie
                          a tu taka niespodzianka smile już nawet nie zaglądałąm
                          do wątku testowego i dzisiaj weszłam z ciekawości
                          i widzę swój nick wink ależ jestem ciekawa tej luny
    • ola.otiska Do kiedy trwa AKCJA ?? 11.01.13, 21:44
      Witam, chętnie bym sobie potestowała Nunę bo mam zamiar sobie ją zakupic w niedalekiej przyszłości, ale mój synek dopiero ma 6 miesięcy i chyba jeszcze jest za mały na taki wózek. Czy organizator przewidział jakiś termin końcowy? Jak by tak mały już nauczyła się siedziec sam to bym sobie ywpełniła formularz smile
      • rebelka1986 Re: Do kiedy trwa AKCJA ?? 12.01.13, 07:59
        Gdzieś wyżej jest, że akcja ma trwać do czerwca smile
      • agont8 Kilka wózków do testowania 17.01.13, 07:58
        Hej, czy któraś z Was napisała na formularzu, że chce kilka wózków i została wylosowana do testowanie jednego z nich? Jestem ciekawa czy takie wnioski były brane pod uwagę, bo ja wskazałam więcej niż jeden na swoim wniosku i ciągle czekam.
        • agusia041 Re: Kilka wózków do testowania 17.01.13, 11:39
          Ja wpisałam kilka, dostałam oczywiście tylko jeden z nich. Myślę, że wtedy wybierają taki, który akurat im pasuje i jest wolny w kolejce. A do czerwca jeszcze mnóstwo czasu, na pewno się doczekasz smile
        • martuska1982 Re: Kilka wózków do testowania 18.01.13, 21:27
          agont8 napisała:

> Hej, czy któraś z Was napisała na formularzu, że chce kilka wózków i została wy
          > losowana do testowanie jednego z nich? Jestem ciekawa czy takie wnioski były br
          > ane pod uwagę, bo ja wskazałam więcej niż jeden na swoim wniosku i ciągle czeka
          > m.

ja wpisałam kilka i dostałam pierwszy z listy którą napisałam
    • kasjopeja84 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 17.01.13, 14:38
      Czy istnieje możliwość zmiany wózka do testowania? W ankiecie wpisałam BB Cameleon, ale obawiam się, że mój 2-latek się już do niego za bardzo nie zmieści.
      • pomilak1 Listy są już zamknięte... 18.01.13, 18:06
        Pisałam do 4kids maila czy można się zgłosić po raz drugi do testów, Pani (po moim drugim mailu) odpisała że listy już mają zamknięte i jedynie można przetestować poprzez stronę, tylko tam trzeba wpłacić 60%kaucji za wózekuncertain więc u mnie odpada testowanie cameleona3, bo nie mam kasy na kaucję tongue_outuncertain
        • lukkoye Re: Listy są już zamknięte... 23.01.13, 11:25
          Dziewczyny,ktore teraz testuja camelony mozecie mi powiedziec czy daje on przy tym sniegu? Bo u mnie jest nic nie odsniezone i zastanawiam sie czy uda mi sie wykorzystac te dwa tygodnie bo cam zawita juz w poniedzialeksmile)))))))))
        • aga_1980_31 Re: Listy są już zamknięte... 01.02.13, 11:54
          Szkoda, że listy zamknięte bo chciałam jeszcze wypróbować Bee sad
          • dziustynka Re: Listy są już zamknięte... 11.02.13, 12:54
            A ja ciągle czekam na obiecane Bee+.
            Pani coś się pomyliła ostatnio, miała za mało bee i umówiłyśmy się, że do mnei wózek trafi około 12.02
            A dzisiaj czytam, że akcja zamknięta.
            Ciekawa jestem czy się wywiążą z obietnicy.
    • justyna2262 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.01.13, 14:10
      Mam pytanie czy do was dzwoniła Pani z 4kids, że kurier będzie po odbiór wtedy i wtedy?

Do mnie nie zadzwonił nbikt wczoraj, dzisiaj kurier się zjawił, a ja z 40 st gorączki na szybko mu wóżek pakowałam. Dobrze że wyrozumiały był.
      • agusia041 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.01.13, 14:31
        Wczoraj dostałam SMS, że dzisiaj kurier zabierze wózek, zresztą już zabrał, niestety musiałam dowieźć paczkę, bo u mnie droga nieodśnieżona sad
        • kedro-dasos Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.01.13, 15:19
          dostałam smsa i Pani tez dzwoniła. Kurier zabrał wózek, buuuuuu
          • djulliet Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 24.01.13, 21:20
            Oj ciekawa jestem, które Bee do mnie przyjedzie big_grin Tylko gdzie ja będę nim jeździć w tym śniegu to nie wiem, tylko centrum handlowe zostanie do testów uncertain
            • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.01.13, 10:52
              wow to już TEN poniedziałek za pasem jupi smile
              jak dostanę czarnego z zieloną budką, to normalnie nie wytrzymam, kupię smile
              • agusia041 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.01.13, 11:40
                Ale takiej wersji to chyba nie było do testów sad
              • tereferefretka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.01.13, 17:19
                z zielona budka,to byl cam, cudo,musze przyznac smile))
                • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 27.01.13, 16:09
                  Dostałyście może już jakieś info kiedy przyjedzie wózek (testowanie od 28.01.)?
                  • kedro-dasos Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 27.01.13, 16:37
                    Ode mnie odebrał kurier wózek w czwartek, powiedzmy, że dotarł w piątek, wyślą poniedziałek, wtorek pewnie najwcześniej.
                    • djulliet Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 28.01.13, 13:20
                      Właśnie miałam telefon od Pani z 4kids. Dzisiaj wysyłają Bee, jutro ma być u mnie big_grin
                      • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 28.01.13, 13:28
                        oo super to czekam na telefon smile
                      • calineczka793 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 29.01.13, 13:29
                        Do mnie nikt nie dzwonił - a bee dotarł przed 1h, co mnie straszliwe zaskoczyło, bo czekałam na inną paczkę o podobnych gabarytachsmile
                        • lukkoye Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 29.01.13, 16:12
                          Do mnie też nikt nie zadzwonił i wracając z zakupów spotkałam kuriera pod domem.
                          Dostałam cama z zieloną budką i już cieszy me oko a mój mały tester przespał akcję składania wózkasmile

Jutro pierwsza podróż o ile pogoda na to pozwolismile
                          • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 29.01.13, 20:36
                            Luna stoi już w domu i czeka na jutrzejszy spacer smile
                            • djulliet Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 29.01.13, 22:03
                              Ja dostałam Bee czerwona budka na srebrnej ramie smile
                              -------
                              Pomóżmy Bartusiowi stanąć na własnych nóżkach www.bartekbulat.pl
                              • roga.laa Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 30.01.13, 13:23
                                Też dostałam ale bez gondolek sad, pani z 4 kids nie wie jak to się stało, czekam na jej telefon...
                                • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 13.02.13, 09:55
                                  Byli już u was kurierzy po wózki? U mnie jeszcze nie.
                                  • lukkoye Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.02.13, 16:34
                                    U mnie był dzisiaj kurier i zabrał już camasad

Nie podrodze było nam testowanie bo po zaledwie 3 spacerach rozchorowałam się i mam zapalenie płucsad
                                    • flower_v Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 14.02.13, 18:43
                                      czy tzn ze koniec testów????? yyyyyy wchodzę po porodzie na forum i co widzę??? jak to akcja zakończona??? miła Pani z 4kids przesunęła mi termin testów na koniec lutego, bo poprzedni przypadał na czas mojego porodu. no i cała akcja miała trwać do czerwca. jak to jest??????
                                      • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.02.13, 14:54
                                        A moja Luna dalej stoi... kuriera chyba nie było, nikt nie dzownił bynajmniej. Może chcą mi ją sprezentować hehe
                                      • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 15.02.13, 23:42
                                        No dokładnie, jakies dziwne zakończenie akcji. Ja też mialam otrzymać bee w tym tygodniu, a tu cisza. Do tego wczoraj nagle pojawił się u mnie kurier PO wózek, a nie z wózkiem. Pani miała oddzwonic ale zamilkla. Szkoda, że tak głupio kończą super akcję. Do tego ta sprawa z opiniami.
                                        • kropkowo_11 Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 16.02.13, 12:15
                                          Kurier był i zabrał.
                                        • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 19.02.13, 20:23
                                          No i niestety, mieli oddzwonic kilka dni temu, nie oddzwobili. Agnes, czy Sylki, możecie sprawdzić czemu nie otrzymałam wózka do testów mimo zapewnień?
                                          • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 20.02.13, 08:51
                                            Zwracam honor smile
                                            Dostałam teraz smsa, że jutro będzie kurier z wózkiem jupi
                                            • flower_v Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 20.02.13, 16:09
                                              u mnie też jutro ma być kurier z wózkiem smile
                                              • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 25.02.13, 00:05
                                                No to mamy od piątku i bee + uwielbiamy wszyscy!! Jest piękny, to wiadomo smile Recenzję skrobnę po teście.
                                                • roga.laa Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 26.02.13, 10:24
                                                  a ode mnie jeszcze nie odebrał (miał być w piątek)...
                                                  • flower_v Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 06.03.13, 22:47
                                                    dziustynka dostałas jakies info, ze kurier zabierze wózek konkretnego dnia? bo ja jeszcze nie.
                                                  • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 07.03.13, 10:24
                                                    Nic nie dostałam, wózek dzisiaj nie spakowany także mam nadzieję, że jak coś to jutro dopiero.
                                                    Przyjechał zdaje się w piątek.
                                                  • dziustynka Re: AKCJA TESTOWANIE WÓZKÓW :) 12.03.13, 12:30
                                                    wózek odesłany, testowanie zakończone smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka