Dodaj do ulubionych

Śpiworek buggy...

12.11.12, 19:18
No właśnie. Zdradzicie gdzie i za ile kupiłyście te piękne śpiworki buggy snuggle? Oglądam te wasze fotki i mnie one rozczulają. Znalazła na necie za 269zł. Dobra cena?
Obserwuj wątek
    • kupiona.na.allegroo Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 19:23
      Hehe mnie też rozczarowały smile I poluję teraz na "krówkę" do mojego elita,ale narazie nie ma sad Nawet dziś założyłam nowy post czy któraś z mam nie chciała by odsprzedać.Z tego co wiem dużo dziewczyn kupiło na allegro za dużo mniejszą cenę.Wcześniej kosztowały chyba coś około 50zł,a potem Pani sprzedająca podwyższyła cenę jak zaczęły się dobrze sprzedawać na 73 zł ale mimo wszystko i tak chyba warto smile Ja nadal czekam na krówkę,choć zastanawiam się nad tymi szarymi pomponami bo te akurat można obecnie kupić na allegro ale nie wiem czy będzie ten kolor pasował do czarnego elita uncertain
      • kedro-dasos Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 19:53
        allegro.pl/szary-rozowy-spiworek-spiwor-wozek-sanki-i2720943973.html
        Mozna napisać maila z pytaniem kiedy będzie krówka i kobietka zostawi
        • villemo86 Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 20:01
          Ale to są te same co tutaj??? Skąd taka dobra cena?
          • kedro-dasos Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 20:08
            Wejdz w wątek promocje i okazje tam jest mnóstwo postów o tych śpiworkach. Jedne z metkami( ja je mam), drugie z wycietymi, ale ponoć to oryginalne .śpiworki. Może niech dziewczyny specjalistki się wypowiedzą.
          • pomilak1 Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 20:09
            Tak, to te same, ale niektóre mają wycięte metki, a mój np nie ma WCALE. Ja jestem średnio zadowolona z tego śpiworka, zjeżdża mi okropnie z wózka. Mam jasne paski i ten polarek ta taki cienki jest - mi o taki chodziło bo mam oryginalnego lodgera który jest fantastycznie cieplutki. Uważam że te śpiworki Buggy nie są warte 250złuncertain te 80zł z wysyłką (ja tyle zapłaciłam) nawet adekwatne do jakości wg mnie.
            • villemo86 Pomilak 12.11.12, 20:20
              Dzięki! Podleczyłaś mnie z tych śpiworków. Potrzebuje jednak coś cieplejszego, chociaż te na wózkach wyglądają pięknie smile
    • pona85 Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 21:14
      Śpiworki: krówkowy, szare pompony i różowe pompony są dosyć grube, dużo grubsze od pasiaków i kwiatków. Nam sprawdzają się teraz (krówki i pompony) rewelacyjnie ale na mrozy już mniej będą się nadawać.

Metki mam na wszystkich, a co do zsuwania, związałam z tyłu sznurki ze sobą i póki co działa smile
      • kkitka Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 21:29
        Też uważam, że śpiworki są świetne, mam szare pompony i na teraz są rewelacyjne (u nas 8st w ciągu dnia). Na mrozy i wiatry mam gruby polarowy. A zsuwanie zależy pewnie od rodzaju siedzenia, u mnie się nie zsuwają.
        • kupiona.na.allegroo Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 21:39
          No właśnie nie każdy ten śpiworek jest cieniutki.W każdym bądź razie z tego co wiem poszukiwana przeze mnie krówka jest w miarę ciepła,napewno grubsza od pasiaków.No a teraz tak się zastanawiam nad tymi szarymi pomponami bo mówicie że też fajne a na allegro akurat są do kupienia.Więc może go kupić ??? A jak krówka kiedyś się trafi to najwyżej kupimy drugi.Podobno od przybytku głowa nie boli smile Heh...tylko powiedzcie mi czy do czarnego elita (tego z paskiem białym na budzie)będzie pasował kolorystycznie szary pompon???
          • pona85 Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 21:51
            Jak pisałam wyżej, krowki jest ciepła i pompony tezsmile na teraz akurat.

Moim zdaniem szarości pasują do wszystkiego a do Twojego elita tym bardziejsmile

Acha i od przybytku spiworkowego głowa nie boli- wiem bo mam 3 modele (x2 bo Bliźniaczkiwink
            • kupiona.na.allegroo Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:03
              Aha pona85 to mnie pocieszyłaś smile Ty masz tyle a ja tu główkuję nad jednym bo nie wiem który wybrać.W takim razie już zamawiam szare pompony i czekam z niecierpliwością na przesyłkę ,oczywiście jak tylko dotrze to się pochwalimy smile A krówka najwyżej z czasem jak się trafi to też będzie nasza.
              • pona85 Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:19
                Hehe cieszę się, ze pomoglamsmile tez nie mogłam się zdecydować na wzór, dlatego wzięłam trzysmile dwa grubsze i jeden cieńszy- na wiosnęsmile jakoś nie mogę się zabrać za zrobienie fotek, ale się postaram i wrzuce do wątku o tych spiworkach.
              • afroddytta Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:23
                Ja mam krówkę i jest b. fajna, mięsista i gruba, może nie na superzimę, bo lubię z ortalionem i to futro by się chyba nie sprawdziło. U jednej z forumek widziałam pasiaka i powiem szczerze, że by mnie rozczarował jakbym kupiła dla siebie, bo strasznie cienki polarek. Polar z którego sama uszyłam sobie śpiworek jest znacznie grubszy i mięsisty, choć sporo cieńszy od krówki. W krówce tylko nie podoba mi się spód materiału, bo jest taki tandetny, ale oprócz kieszonki wewnątrz nigdzie tego nie widać. Nie wpadaj w kompleksy, bo ja jeszcze też mam dwa identyczne śpiworki zimowe do wózka podwójnego smile
                • kupiona.na.allegroo Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:30
                  Haha to widzę ze tylko ja taka zacofana z ilością kupna śpiworków smile
                  No ale dobra już powoli poprawiam się ,właśnie ostatnie pompony zniknęły z allegro smile Teraz czekam kiedy dotrą do nas .Zdjęcia też postaram się zrobić w miarę możliwości jak najszybciej i wy też wrzucajcie swoje foty bo lubię nimi oko cieszyć smile
                  Aha i wiem dlaczego taki słaby był odzew na mój post o krówce-jest taka super że zadna nie chce mi oddac big_grin
                  • afroddytta Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:41
                    Zdjęcia to już są w całym osobnym wątku smile
                    forum.gazeta.pl/forum/w,101614,139386414,139386414,nasze_wozki_ze_spiworkami_Buggy_Snuggle_.html
                    • kupiona.na.allegroo Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:47
                      A tak tak wiem o istnieniu tego wątku.Źle się może wyraziłam,chodziło mi o pone85 żeby w końcu się zmobilizowała i wstawiła fotki bo jakoś się zebrać nie może a tyle ma piękności do pokazania big_grin
                • gaga-sie Re: Śpiworek buggy... 12.11.12, 22:52
                  Bo pasiaki są cieńsze i nadają się na wiosnę/niezbyt chłodną jesień i zastępują kocyki. Z pewnością na wiosnę ruszy kolejny szturm na cieńsze śpiworki, sama używam pupabag z cienkiego polarku i jestem b.zadowolona. Ale moim zdaniem dla 2-latka wzwyż lepszy jest pupabag niż buggysnuggle, bo jest dłuższy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka