maja1406 23.11.12, 16:28 Z jakiej innej firmy znajdę śpiworki które są podobnie szyte jak Elodie Details? Chodzi mi o te marszczenie w koło, że można ściągnąć gumką i dziecko jest tak jakby w worku tylko buźka wystaje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja1406 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 16:35 wiem że buppa, a coś jeszcze? Odpowiedz Link
maja1406 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 17:11 bardzo fajne tylko wolałabym żeby wierzchni materiał był nieprzemakalny, bo nie lubię folii przeciwdeszczowych Odpowiedz Link
afroddytta Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 17:52 Śpiworki Quinny tak mają, kocham je strasznie, są długie i właśnie ortalionowe, ja używam jako zimowe. Jesli będziesz kupować używany, a na prawdę się nie niszczą i wyglądają ok, to nawet zachęcam do starszych roczników, ja mam dwa chyba 2006 i 2007 i ten starszy ma taki materiałowy tunel na sznurek przy główce i przez to się szybko ściąga, natomiast nowszy ma tunel wewnątrz materiału i ten mi się ciężej ściąga. A może to nie zależy od rocznika tylko od koloru, bo tu na zdjęciu pierwsze dwa mają ten tunel (taki czarny), a czerwony i niebieski nie mają i nawet widać, że nieco inaczej się marszą Odpowiedz Link
maja1406 Re: śpiworki quinny 23.11.12, 18:57 widzę że są z kieszonkami i bez, czymś więcej się różnią? Odpowiedz Link
afroddytta Re: śpiworki quinny 23.11.12, 19:52 Te z kieszonkami tj. te zalinkowane przeze mnie są największe, bez kieszonek z owalnymi szyciami są mniejsze. Kupuj koniecznie te większe, one mają ok 105 cm dł. i są dość obszerne (szyte nie na płasko, tylko dół jest jakby taką godnolką), ja używam ich do końca. Odpowiedz Link
pinik Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 21:41 Spiworki firmy Odenwälder Babynest niemieckie. MOdel Pucky, albo wiekszy Billi XL. Genialne!!! Tanszy: Teddy. Odpowiedz Link
fk4i4 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 25.11.12, 10:42 Concord takie robi, ale na żywo nie widziałam, a elodie ma dość dużą tą dziurę i nie da się jej sciagnąć. Odpowiedz Link