Dodaj do ulubionych

śpiworki w stylu Elodie Details

23.11.12, 16:28
Z jakiej innej firmy znajdę śpiworki które są podobnie szyte jak Elodie Details? Chodzi mi o te marszczenie w koło, że można ściągnąć gumką i dziecko jest tak jakby w worku smile tylko buźka wystaje.
Obserwuj wątek
    • maja1406 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 16:35
      wiem że buppa, a coś jeszcze?
      • mama1dawidka Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 16:43
        Moze lodger bunker?
        • maja1406 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 17:11
          bardzo fajne tylko wolałabym żeby wierzchni materiał był nieprzemakalny, bo nie lubię folii przeciwdeszczowych
          • pomilak1 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 17:43
            Quinny?
            • afroddytta Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 17:52
              Śpiworki Quinny tak mają, kocham je strasznie, są długie i właśnie ortalionowe, ja używam jako zimowe.
              Jesli będziesz kupować używany, a na prawdę się nie niszczą i wyglądają ok, to nawet zachęcam do starszych roczników, ja mam dwa chyba 2006 i 2007 i ten starszy ma taki materiałowy tunel na sznurek przy główce i przez to się szybko ściąga, natomiast nowszy ma tunel wewnątrz materiału i ten mi się ciężej ściąga.
              A może to nie zależy od rocznika tylko od koloru, bo tu na zdjęciu pierwsze dwa mają ten tunel (taki czarny), a czerwony i niebieski nie mają i nawet widać, że nieco inaczej się marszą
              https://wozki-foteliki.pl/uploady/quinny_speedi_spiwor.jpg
              • maja1406 Re: śpiworki quinny 23.11.12, 18:57
                widzę że są z kieszonkami i bez, czymś więcej się różnią?
                • afroddytta Re: śpiworki quinny 23.11.12, 19:52
                  Te z kieszonkami tj. te zalinkowane przeze mnie są największe, bez kieszonek z owalnymi szyciami są mniejsze. Kupuj koniecznie te większe, one mają ok 105 cm dł. i są dość obszerne (szyte nie na płasko, tylko dół jest jakby taką godnolką), ja używam ich do końca.
    • pinik Re: śpiworki w stylu Elodie Details 23.11.12, 21:41
      Spiworki firmy Odenwälder Babynest niemieckie. MOdel Pucky, albo wiekszy Billi XL. Genialne!!!

Tanszy: Teddy.
      • fk4i4 Re: śpiworki w stylu Elodie Details 25.11.12, 10:42
        Concord takie robi, ale na żywo nie widziałam, a elodie ma dość dużą tą dziurę i nie da się jej sciagnąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka