ewelinapatrycjapola 30.11.12, 11:54 jak w temacie. Nie mogłam się doszukać, cały czas kopię w necie i nie moge znaleźć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja1406 Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 30.11.12, 12:04 niedawno sama o to pytałam forum.gazeta.pl/forum/w,101614,140566487,140569173,Re_wymiary_siedziska_w_bj_versa.html Odpowiedz Link
ewelinapatrycjapola Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 30.11.12, 12:25 o dziekuję. Czyli troche wąskie to siedzisko. Ale 61 cm. oparcia to nawet sporo. Odpowiedz Link
maja1406 Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 30.11.12, 12:30 ciekawa jestem czy te wymiary są autentyczne, bo coś nie mogę uwierzyć że to siedzisko takie wąskie, a to oparcie to zwróć, że jest to wymiar od siedziska do budki, czyli samo oparcie jest trochę krótsze. Odpowiedz Link
ewelinapatrycjapola Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 08:23 podaję dla porównania: Maclaren xlr: waga: 9 kg. wysokość oparcia: 50 cm. szerokość oparcia: 38 cm. siedzisko:23 na 35 cm. Baby jogger city mini: Wymiary siedziska (szer. x głęb. x wys.): 34 x 23 x 52cm Baby jogger city versa gt: wysokość oparcia: 54 cm. szerokość oparcia: 29 cm. długość siedziska: 25 cm. szerokość siedziska: 30,5 cm. Naprawdę jest taki wąskiiiiiii? DLACZEGO? Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 10:12 ewelinapatrycjapola napisała: > o dziekuję. Czyli troche wąskie to siedzisko. Ale 61 cm. oparcia to nawet sporo > . oparcie jest dosc wysokie moja 2,4 latka zmiescila sie do wozka i miala jeszcze sporo miejsca nad glowa jak na kubelek Odpowiedz Link
ewelinapatrycjapola Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 11:08 pytałam też w innym wątku. Jak jest z tą szerokością? Bo widziałam na stronach sklepowych, że to 30 cm? Faktycznie on jest taki wąski? X lander xa 2012 ma 34, założyłam tę ich firmową wkładkę, śpiwór, dziecko w kombinezonie i jest ciut ciasnawo. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 11:48 ewelinapatrycjapola napisała: > pytałam też w innym wątku. Jak jest z tą szerokością? Bo widziałam na stronach > sklepowych, że to 30 cm? Faktycznie on jest taki wąski? X lander xa 2012 ma 34, > założyłam tę ich firmową wkładkę, śpiwór, dziecko w kombinezonie i jest ciut c > iasnawo. masz tutaj zdjecia mojej corki moze zdjecia nie sa perfekcyjne ale moze ci pomoga podjac decyzje fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3211777,2,1,DSC01678.html Odpowiedz Link
ewelinapatrycjapola Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 12:16 Dziękuję. wygląda ok., tj. tak jakby miał starczyć. Wysokość hyba jak w maclarenie xlr. Zobaczyłabym z chęcią na żywo, ale nie wiem gdzie we Wrocławiu mógłby jeszcze być. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 12:33 jak ci sie nie spieszy to poczekaj na nowa dostawe w lutym byc moze bedzie nowa kolorystyka Odpowiedz Link
ewelinapatrycjapola Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 14:55 dziękuję za informację. Właśnie tak na luzie bo nowego będziemy potrzebowali dopiero na wiosnę, ewentualnie lato. Może do tego czasu przymierzę ją gdzieś do tego wózka. Odpowiedz Link
sarna3 Re: podajcie proszę rozmiary siedziska bj versa g 01.12.12, 18:22 Też zadałam wcześniej podobne pytanie, bo zastanawiałam się nad zakupem wózka. Mam cameleona i dziecko ubrane w kurtkę i śpiwór ma ciut ciasnawo. Super, że podałyście wymiary - zmierzę z siedziskiem cameleona i wtedy podejmę decyzję. W Warszawie też nigdzie nie znalazłam Versy, by zobaczyć i przymierzyć Małego. Odpowiedz Link
sarna3 Agnes 03.12.12, 14:07 W jakim wieku jest Twoja córeczka? Kurcze, no chodzi za mną ta Versa jako zamiennik Cameleona, bo teraz zimową porą mój Mały nie lubi spacerówki Cama. Być może Versa będzie wygodniejsza. No i pakowanie do samochodu łatwiejsze, bo składa się w jeden kawałek. Agnes - masz może porównanie Versy do Cama? Czy Versa ma szersze siedzisko? Głównie na tym mi zależy. W camie mój mały jakoś krzywo siedzi...... Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Agnes 03.12.12, 17:25 sarna3 napisała: > W jakim wieku jest Twoja córeczka? > Kurcze, no chodzi za mną ta Versa jako zamiennik Cameleona, bo teraz zimową por > ą mój Mały nie lubi spacerówki Cama. Być może Versa będzie wygodniejsza. > No i pakowanie do samochodu łatwiejsze, bo składa się w jeden kawałek. > > Agnes - masz może porównanie Versy do Cama? Czy Versa ma szersze siedzisko? Głó > wnie na tym mi zależy. W camie mój mały jakoś krzywo siedzi...... na tej fotce miala 2 latka rowno - co do skladania to lepsze w bj niz w camie ja teraz jezdze cameleonem tylko gondolka versa ma wyzsze oparcie bo w cameleonie moja 1-1,5 roczna julka miala bude na glowie co do szerokosci to powiem ci ze nie zwrocilam uwagi wtedy jak go mialam a niestety wszystkie sprzedalam versy wiec teraz nie porownam wozkow odbierz priva wyslalam mejla Odpowiedz Link