Dodaj do ulubionych

pech do wózków jane

05.12.12, 12:13
muszę się wyżalić, bo chyba nie dane jest mi kupić nowy wózek dla córki sad. Najpierw kupiłam używany unlimit na allegro, jak przyszła paczka to okazało się że wózek jest w takim stanie że nie da się nim jeździć, całe szczęście sprzedawca zgodził się na zwrot. Zrażona używkami stwierdziłam że kupię nowy, no i zamówiłam jane muum. Na paczkę czekałam ponad tydzień, nie dotarła do tej pory, a teraz okazało się, że moje go koloru nigdzie już nie ma (info od dystrybutora jane) i w ogóle będą się wycofywać ze sprzedaży samych spacerówek na rzecz opcji 3w1. Tak więc nie dane mi było wypróbować janesmile. Teraz czekam na peg perego, ten mam nadzieję że już przyjdzie bez problemów...wink
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 13:16
      jakiego koloru poszukujesz?
      • maja1406 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 13:17
        violet
        • lucyna_1980 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 13:23
          dziwne.. widzę, że jest dostępny u dystrybutora uncertain i można zamóiwć samą spacerówkę bez problemu
          • maja1406 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 13:33
            u mnie sprawa z zakupem tego wózka wyglądała tak, że kupiłam go na allegro od sklepu internetowego. Po kilku dniach Pan z tej firmy do mnie zadzwonił i powiedział że ma informacje przekazaną przez dystrybutora, że przesyłka została do mnie już wysłana a ja dalej paczki nie miałam. On mi tłumaczył przez telefon że ma taką umowe z dystrybutorem jane że tych wózków nie dostaje tylko przesyła im zamówienia i oni już bezpośrednio wysyłają do klienta. Prosiłam go o nr litu przewozowego ale podobno miał problemy żeby skontaktować się z tym dystrybutorem i nie mógł uzyskać żadnych informacji a ja już za wózek zapłaciłam przelewem, wkurzyłam się i powiedziałam że w takim razie ja rezygnuję z tej transakcji.
            Pisałam też do innych sklepów czy mają ten kolor to wszyscy pisali że nie, napisałam też do samego dystrybutora i oni też mi odpisali że violetu nie mają.
            • gaga-sie Re: pech do wózków jane 05.12.12, 16:58
              Mam nadzieję,ze pieniądze odzyskałaś. Ja takie grubsze zakupy zawsze biorę za pobraniem.
              • maja1406 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 17:03
                na szczęście odzyskałam, a przed zakupem sprawdzałam jakie ma komentarze i przy trzy cyfrowej liczbie wszystkie pozytywne więc transakcja wydawała mi się bezpieczna. Teraz zamówiłam peg perego za pobraniem, ma być u mnie jutro. Trochę mi szkoda że nie udało mi się kupić tej jane, bo podobała mi się bardzo. Chociaż może to i dobrze bo jak czytałam trochę o jane to z jakością u nich średnio...
                • maja1406 Re: pech do wózków jane 05.12.12, 17:21
                  jak mi się peg nie spodoba to go oddam i kupię muum brązowegosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka