Dodaj do ulubionych

Joolz-pytanie o adaptery

07.12.12, 09:51
Dziewczyny, proszę podpowiedzcie, czy do wózków Joolz tych jeszcze z Mamas & Papas pasują adaptery do fotelików dostępne w sklepach do Joolz Day? Zamierzam kupić używanego Joolza, najchętniej Day, ale mógłby być też starszy z M&P, tylko właśnie martwią mnie te adaptery, bo koniecznie muszę mieć możliwość wpięcia fotelika na stelaż wózka. Acha, te adaptery to chciałabym do Maxi Cosi.
Obserwuj wątek
    • funnybaby Re: Joolz-pytanie o adaptery 07.12.12, 09:59
      Ja bmam odwrotną sytuacje, czyli mam Day'a i adaptery od Bloom'a. Adaptery pasują, ale nie wpinają sie tak łatwo jak gongola czy spacerowka. Trzeba uzyc sily. Nie wiem czy takie adaaptery mi sie trafily czy tak jest ze wszystkimi. Ogólnie jest ok ale ja nie codziennie z tej funkcji korzystam.
      • paula2306 Re: Joolz-pytanie o adaptery 07.12.12, 16:55
        Czyli wyglądałoby na to, że te aktualnie dostępne będą pasowacć do modeli z M&P.....
        • afroddytta Re: Joolz-pytanie o adaptery 07.12.12, 17:02
          Moja koleżanka własnie kupiła Joolza z M&P, dokładnie nie wiem jaki model, na pewno nie Day, kupiony nowy niecały rok temu w UK i sprzedająca mówiła, że używała adapterów od Daya (i innych rzeczy) i było ok, ale je sprzedała wcześniej, więc teraz koleżanka będzie dokupywać też te do Daya.
          • paula2306 Re: Joolz-pytanie o adaptery 07.12.12, 18:36
            Pocieszyłyście mniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka