Dodaj do ulubionych

Quinny-wozki

09.12.12, 16:35
Bardzo prosze doswiadczone mamusie i ekspertki o rade czy te wozki 3w1 nadaja sie na nierowne chodniki i wypady poza miasto czy tylko niezasniezone alejki parkowe? Jak wyglada amortyzacja? Podoba mi sie moodd ale kurcze wyglada jak designerska zabawka a nie praktyczna rzecz (mala budka?) z drugiej strony quinny ciesza se na tym forum bardzo dobra opinia... Czy moze byc to wozeczek od noworodka do starszaka (dzidzius wiosenny)?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Quinny-wozki 09.12.12, 20:31
      Nie wiem jak dokładnie moodd i czy można go porównywać do buzza, ale w buzzie pomagało wymiana pojedynczego przedniego koła na podwójne lub terenowe, nie wiem jak w moodd, widzę że podwójne na przód jest możliwe, warto by to sprawdzić jak z dostępnością. Siedzisko jest dość oryginalne, musi się podobać.
      Tutaj są np. zdjęcia ze sporym dzieckiem 2,5 latkiem blogg.alltforforaldrar.se/alltombarnvagnar/2011/12/quinny-moodd/
      • bunny-funny Re: Quinny-wozki 10.12.12, 19:38
        dzieki smile znalazlm porownanie moodda z buzzem Tekst linka Martwie sie tylko cz przez snieg czy trawe taki 4-o kolowy moodd przebrnie uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka