Dodaj do ulubionych

Namiary na sklepy z Mountain Buggy

23.01.13, 22:33
Czy mogę prosić namiary na sprawdzone polskie sklepy sieciowe z Mountain Buggy? W Everybaby nie chcą zejść z ceny. Gdzie mogę wynegocjować rabat i będą dostępne kolory od zaraz?
Z góry dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 22:42
      Bobowózki ale tylko za pobraniem. Podobno te akurat mają ale zadzwoń i zapytaj. Czy zejdą z ceny coś wątpię. Ja będę chyba sprowadzała sobie ze Stanów bo cena dużo niższa.
      • justka_live Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 22:48
        Pytałam parę dni temu o Swifta na Bobowózkach i nie chcą zejść z ceny ale i tak mają taniej niż na Everbaby. Czas oczekiwania na wózek 4-5 dni. UJ z kolekcji Runway jest trochę tańszy wink
      • mama1dawidka Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 22:49
        Aga jak bedziesz sprowadzala daj prosze Zac albo adres gdzie bedziesz kupowala
        bo tez bym chciala sobie terraina zamowic a nie wiem z ktorej strony to wziasc smile
        • aga_1980_31 Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 23:05
          Nie ma sprawy z tym, że ja kupować będę dopiero w marcu
          • mama1dawidka Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 23:15
            super to pamietaj prosze o mnie ja w sumie mam czas do wrzesnia big_grin
    • pinik Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 22:52
      Carin, a jaka cene daja ci na swifta? Jaki kolor bys chciala?

Radze ci kupic z tej najnowszej kolekcji z blokada, ze sie sam nie rozklada.
      • car.in Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 23:06
        Ja pytałam akurat o Urbana to 2380 zł, tak jak jest na stronie. Pani mówi,że jako dystrybutor nie mogą dawać rabatówwink Ta nowa kolekcja ma być za jakieś 6 tygodni. Aż tyle nie wytrzymam. Dziecko mi się starzeje i czasu nie mamwink Zadzwonię do bobowózków w takim razie.
        dzięki!
        • aga_1980_31 Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 23:09
          A no to jak czasu nie masz to Stany odpadają niestety sad
    • car.in Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 23.01.13, 23:26
      Ano nie mam. Chyba,że z czwartym zaciążę. Myślę bardziej o adopcji. Ja się nigdy z tej choroby nie wyleczę. A trwa już prawie 39 lat...
      • pinik Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 24.01.13, 00:11
        Carin, u mnie podobnie! Tez mam trojke i chce sie jeszcze wozkowo pobawic przy tym ostanim smile

A jaka cene na swifta dostajesz? Ja chyba mialam dobra cene, ale kupowany w DE (kupowalam tam juz dwa MB - Swifta mi pani wyslala do Pragi).
        • car.in Re: Namiary na sklepy z Mountain Buggy 24.01.13, 10:00
          Pamiętam,że też masz trójeczkęsmile Twoja córcia trochę młodsza. A mój Tomcio już 2,5 roku. Nie pytałam o cenę swifta bo sama mi go odradziłaś,że już za mały. Ciągle się jednak waham. Potrzebuję go na okres od wiosny do jesieni bez śpiworów i grubych kurtek. Urban będzie za duży przy pakowaniu na wakacjach. I kolory w Urbanie też mi nie podchodzą. Widziałam nową kolekcję-są piękne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka