Dodaj do ulubionych

Elite -aukcja- pytanie

24.01.13, 17:48
Dziewczyny proszę o pomoc. Czy starsze modele Elita mocno się różnią od modelu 2012? czy lepiej kupić Elita z tej aukcji allegro.pl/baby-jogger-city-elite-usztywnione-oparcie-i2939570294.html czy może dopłacić te 400 zł i mieć nowy wózek. Na allegro są też tańsze wózki le boję się, że będą zniszczone. Proszę o radę. Jestem zdecydowana na kupno Elita tylko nie wiem czy inwestować w nowy, czy nie warto.
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Elite -aukcja- pytanie 24.01.13, 17:58
      model 2012

posiada inna tapicerke - plocienna - fajniejsza niz ortalion
      sa jednokolorowe
      maja 1 okienko w budzie - starsze modele maja 2
      nie maja usztywnienia - trzeba dokupic
      ma zabezpieczenie przed rozlozeniem sie wozka
    • justyna2262 Re: Elite -aukcja- pytanie 24.01.13, 18:02
      Ja niedawno zakupiłam elita nowego, a miałam wcześniej tego z błyszczącą tapicerką i tak: dla mnie brak jednego okienka foliowego w tym nowym to duży minus, w starszym były 2. Kosz na zakupy - dużo lepszy i przede wszystkim mocniejszy w starszym, w tych nowych takie cieniutkie - już mi się przetarł. Tak, że decyzja należy do ciebie. Zależy jaki stan.
    • justyna2262 Re: Elite -aukcja- pytanie 24.01.13, 18:08
      Acha zapomniałam jeszcze dodać, że mnie w tym nowym też wkurzają pasy. W tym wcześniejszym można było odpiąć te górne i zapinać tylko w pasie dziecko. W tym nowym te pasy są już na stałe połączone z tymi bocznymi ( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi). Mnie to wkurza na maxa i nie zapinam synka wcale, ale mam pałąk. Generalnie nie wiem czy nie żałuję teraz zakupu tego modelu - bo jednak ma parę wad, które mnie akurat denerwują. Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej. A czy tapicerka fajniejsza - kwestia gustu, mnie się podobają te lekko z połyskiem i chyba jednak lepiej się czyszczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka