sztucznamrowka 02.02.13, 11:37 Który z tych dwóch modeli lepiej się prowadzi - chodzi mi o to, który mniej turkoce? Podobno Tour ma amortyzację a Quest nie. Może wiecie? Bo waga, buda i siedzisko podobne. Proszę o info - dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 11:48 to ja jakos posiadaczka powiem ci,ze tour wcale nie turkocze na kostce, sama bylam tym zdziwiona. i quest jest chyba ciut lzejszy,przez co bardziej leci do tylu' z tego co pamietam, tour jest na prawde spoko. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 12:03 A dziecko Ci nie zjeżdżało z siedziska? Chodzi mi o to jak jest ono wyprofilowane? A jak z rozkładaniem oparcia - na pasku czy inaczej i czy do leżenia? A amortyzacja odczuwalna bo kółka małe - tylko 12cm średnicy? Odpowiedz Link
tereferefretka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 12:31 więc od początku,pomimo,że dałaś sie skusic jeansowej tapicerce,może ktos inny skorzysta moja juz tym wozkiem nie jezdzi,ale siedzialo jej sie lepiej niz w kubelku zappa, nie zjezdzala kolka jadą bezglosnie,wystarczy odpowiedno,oparcie jest regulowane na pasek,ale nie jakos tam bardzo upierdliwe z tego co pamietam, amortyzacja uwazam jak na tak malutkie kola jest bardzo dobrze wyczuwalna.ale to subiektywna opinia rzecz jasna (nie mialam nigdy jakiejs super amortyzowanej parasolki,bo chyba takich nie ma,ale ta ma amortyzacje,ktora da sie wyczuc) questa nie mialam, wiec nie porównam oparcie rozkladane do lezenia,niezupelnie na plasko, i fajna regulacja podnozka, ja bylam b.zadowolona Odpowiedz Link
agusia041 Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 12:09 Ja niestety nic nie wiem o żadnej parasolce, ale widzę Mrówko, że Ty wciąż masz dylematy Też nie znoszę turkotania, ale w to, że jakaś parasolka jedzie tak zupełnie bezgłośnie jakoś ciężko mi uwierzyć... W każdym razie ja zaczynam od XT a potem się zobaczy Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 12:17 Tak, mam dylematy, ponieważ nigdy nie miałam parasolki za wyjątkiem nieudanego modelu Jane Challenger.... No, ale zaryzykowałam i zamówiłam w końcu Questa (raz zamówiłam i anulowałam i zamówiłam ponownie ). W XT, który kilkakrotnie macałam w sklepie nie podoba mi się ten plastikowy daszek przeciwsłoneczny - mój synek go nie polubił a w Quest Denim tapicerka jest boska Ale obawiam się, że i tak to nie jest mój ostatni wózek Mój M ma już dość wózków he he he!!! Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 12:18 Ale M&P Tour też chciałabym wypróbować bo nie jest taki drogi jak Maclaren, w Tosi model bez wkładki kosztuje jedyne 470zł! Odpowiedz Link
tereferefretka Re: M&P Tour czy Quest??? 02.02.13, 15:25 i myslisz,ze rzeczywiście mają je na stanie? to by bylo dosc dziwne, bo wszedzie od 550 do 600 kosztuje. nie widzialam,zeby wkladka robila taka roznice w cenie,i zeby wogole go bez niej sprzedawali... Odpowiedz Link