Dodaj do ulubionych

Kupiłam dziś BJ Elite

07.02.13, 21:13
Wreszcie się doczekałam. Dzięki dziewczyny za wszystkie rady! Wózek jest super. Kolor Sand, dla 2,5 letniego chłopca. Moja 9 letnia córka też się zmieściła, tylko nogi ciut wysoko wink Folia też świetna, idealnie dopasowana. Bardzo chciałam Swifta ale bałam się,że będzie już za mały. W Elicie ma dużo miejsca i nawet na rozłożonym podnóżku się jeszcze mieści.
Jakby któraś była przed zakupem i miała pytania to chętnie odpowiem, pomierzę itp.
Obserwuj wątek
    • djulliet Re: Kupiłam dziś BJ Elite 07.02.13, 21:30
      Gratuluję zakupu, odcień sand jest super smile Swift raczej na pewno byłby ciasny, Elite to dobry wybór dla starszaków. Prosimy o fotki nowego nabytku big_grin
    • ibs79 Re: Kupiłam dziś BJ Elite 07.02.13, 22:05
      Gratulacje nowego nabytku, wózek jest suuuuper, sama zobaczysz, a MB byłby faktycznie mały. Ja również mam elita w kolorze sand smile
    • magdal-enas Re: Kupiłam dziś BJ Elite 07.02.13, 22:21
      Chyba ja jestem. Ciągle o nim myślę. Dasz fotkę...? jaki ten kolor jest w naturze...?
      • ibs79 Re: Kupiłam dziś BJ Elite 07.02.13, 23:43
        Na szybko mam takie zdjęcie, ale jak chcesz to zrobię coś lepszego jutro.
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cb/pd/wblm/oMt4TnpQ16WGsOyUGB.jpg
        • agnes_nyc Re: Kupiłam dziś BJ Elite 08.02.13, 07:07
          elite w tym roku wszedl z nowym kolorem brazowym taki jak topaz w selecie
          • car.in Re: Kupiłam dziś BJ Elite 08.02.13, 16:30
            Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia. Tapicerka jest matowa w kolorze jasnego beżu.
            Z tyłu budki są fajne dwie duże kieszenie. W jedną z nich idealnie wchodzi folia przeciwdeszczowa.
            • magdal-enas Re: Kupiłam dziś BJ Elite 08.02.13, 22:56
              Ale fajny! rany, ja bym chyba chciała te nową wersję czerwoną...
    • srebrno-listka Re: Kupiłam dziś BJ Elite 08.02.13, 23:51
      Super smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka