martuska1982 20.02.13, 02:07 dziewczyny, jak stary jest ten wózek? Był na tablicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 06:41 moj jest z 2008 i juz nowej genereacji mialam taki model jako lotniskowy i tamten byl z 2004 Odpowiedz Link
tereferefretka Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 10:17 a ja wlasnie taki mialam, w raczka na motylki i nie mialam mu prawie nic do zarzucenia, raz (w dzien sprzedaży) zblokowal sie stelaż,ale potem sam cholera odpuscil i z tego co wiem hula od tamtej pory )) Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 15:12 Stary grzmotek :p W dodatku z wyblaknietym koszem Ja bym za niego max 900 zl dala nie wiecej Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 16:27 hahahaha za tyle był wystawiony i zastanawiałam się czemu tak tanio, bo jak dla mnie takie same na allegro po 1500 chodzą od handlarzy Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 13:28 Miałam dokładnie taki sam, mój był z 2006 r opłacało się oczywiście Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 14:06 Za tysiaka ale z jakimi dodatkami? Bo tu widze z flecee Ale za tyle w razie wropy chyba tez pojdzie A 1600 to chyba za nowy model? Bo ja to bym 1600 za starego grzmotka nie dala oj nie Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 16:07 no na allegro widziałam kilka dokładnie takich z tym, że bogatsze zestawy i chodziły po 1500 i więcej. Ten był za 900, tylko jeden komplet wkładek fleece, oryginalna folia i parasolka. Kółka te duże jak widze piankowe (opona nie ma wentylka), nie wiem czy to starsze jeszcze czy nowsze. Wydawało mi się, ze nawet jeśli stary to dosyć ok i 900 to nie tragedia. Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:09 może to mój , choć mój nie miał wyblakłego kosza Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:16 ja go kupiłam. Mam nadzieję, ze 900 nie utopię.Dla mnie to na tyle kasa znośna, ze uznałam ze mogę zaryzykować.Bo ja tego cameleona jestem mega ciekawa i się posram jak nie pomacam. Nawet jeśli stary (mi na roczniku nie zależy, byle ładny był - ten jest - i sprawny). Jakby co to sądzicie że da się go opchnąc bez straty tudzież z niewielką? Jakby co w sensie takim, ze się nie zakocham. Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:37 to jak do ciebie dojdzie, to daj znać, może to faktycznie mój Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:45 po dwóch zaklejonych pęknięciach na piance Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:07 pozwole sobie podczepic sie pod temat... czy mozecie mi powiedziec ktory to rok cameleona??chociaz tak mniej wiecej... oraz ile on jest wart?? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:13 no juz nawet ja wyczaiłam co to są motylki a co to klipsy i tutaj widze klipsy, czyli pokusze się o stwierdzenie, ze to nowszy drugiej generacji? Do tego all black? Wypłowiały trochę. Ciekawa jestem ile udało mi się dostrzec i czy się nie mylę. Jak rozkminiałam tamtego cama to do drugiej w nocy szperałam na tym forum i na all, na necie wogóle i zaczęłam rozpoznawać co nieco. Ciekawe na ile trafnie. Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:16 z all blacka to on ma zapewne tylko stelaż Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:18 ale coś tam ma. mi to się wogóle przez was baby czarne stelaże podobają. Odpowiedz Link
gie-oska82 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:27 Sylka czyli stelaz nowszy..siedzisko z buda stare tak...to ile taki wart?? Martuska oj tak czarne stelaze sa piekne) Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:33 Ta stelaz na klipsy (jakbys go kupila i raczka ci bedzie zjezdzac daj znac powoem jak to naprawic) A stelaze tez niekiedy sa foliowane Warto spytac czy stelaz jest allblack czy ofoliowany Noi on thn antracyt tapicerka jakis taki wyblakniety jakby nie z tej parafi Tak to model 2 Maruska za 900 zl jest ok Mysle ze bez problemu sprzedasz za to Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:50 MamoDawidka,mam nadzieję. Od meża wyciągnęłam 9 stów mówiąc że pojeżdżę trochę, poznam wózek, bo mnie jara i odsprzedam bez straty. Zwłaszcza, ze generalnie zazwyczaj wystawiam od złotówki bez minimum i niech się dzieje wola boża. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:02 a ten na przykład czym się różni? Bogaty zestaw, sporo bogatszy, to wiadomo.Może w lepszym stanie wizualnym (albo fotki podrasowane ) ale stelaż wydaje mi się taki sam, koła inne, bo pompowane (to lepiej czy gorzej?). allegro.pl/bugaboo-cameleon-cabrio-fix-dodatki-i3029961953.html Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:06 to, że nie są pompowane lepiej powiedz mi czy ten co kupiłaś ma na pałąku osłonkę ? bo tak mi się na fotkach wydaje aha i mój miał jeszcze na przednich kołach te białe blokady w dwóch róznych kolorach Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:10 nie wiem,nie pytałam. A blokad nie widzę, bo były dwa zdjęcia stelaża, przy czym oba z tej perspektywy. Trochę głupio, że nie wypytałam, ale przy takiej kwocie wydało mi się, ze nie przepłacę więc brałam. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:17 czekaj,wygrzebałam z kosza na pulpicie zdjęcia.Może coś wypatrzysz. Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:26 hehe, nie wiem, ale serce mi mówi, że to mój Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:31 sylki napisała: > hehe, nie wiem, ale serce mi mówi, że to mój To ja będę szukałam tej klejonej pianki. Jak dobrze pójdzie, czytaj jak kurier nie zalepi, to jutro wózek wyruszy w trasę do mnie. mama1dawidka napisała: > z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki > i bardzo często to jest klucz do wysokiej ceny. Szperajac w aukcjach zakończonych widziałąm cameleony na stelażu 2 generacji, gdzie ktoś wystawił z marnymi dwoma zdjątkami bez minimum od 800zł i nie poszło. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:33 ta i ludzie w dodatku patrza oooooo tak duzo dodatkow i na lubudu kupuja grzyb ze budka wyblaknieta flece ze stary model byle duzo fotelik tez napewno po pierwszym dziecku nie jest hehhe Sylwia widzisz ten Twoj wozek to pol pokolenia wychowa i dalej beda sie o niego ludzie bili Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:36 a jak dawno i dokąd od ciebie pomknął? Bo może znajdziemy punkt zaczepienia Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:37 i dla przykładu ten allegro.pl/bubaboo-cameleon-stelaz-2gen-maxi-cosi-pebble-i3029988382.html ten sam sprzedajacy, wózek ładniejszy na moje oko,na pewno nowszy z tym ze bez fotela. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:38 a nieeee! ZY fotelem. Ja tych ludzi nie kumam.Wolałabym ten czarny z tych dwóch. Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:43 w 2011, hmmmm w kwietniu jakoś chyba? kurcze nie pamiętam Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:01 yyyhyyyy swoją drogą fajna babka,sympatyczna Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:01 serce cię nie okłamało. To teraz gadaj,jeśli nie zepsuła to wózek będzie ok? Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:06 ok czasami zacinał się w czasie składania, ale rzadko trzeba go składać z uczuciem, bez nerwów Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:41 no ten juz jest ok z tym ze chyba to ten sam sprzedajacy bo ten sam styl robionych fottek i piekna aukcja ale ten to juz za normalna cene poszedl i nie taki stary jak tamten Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:34 Klejona pianka jest od spodu ramy od gondoli/spacerówki (dość duże toto było) oraz kawalątek (mały) na rączce przy środku aaaa i jeszcze miało toto parę malusich zahaczeń na gąbce od ramy Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:27 2000? Boze jacy ludzie sa dziwni za 2000 to ja sprzedawalam cam2 z limitowanym paul frank skurvy fakt ten dobrze wyplakowany tzn sie swieci i ma minimalne slady od skladania na stelazu czesto tez wystarczy troche pszetrzec pasta tempo i duzo zadrapan znika tez ma flece czyli dupy nie urywa z tym ze ma nowsza juz deske do starszaka i spiworek i cabriofixa ale ja bym w zyciu za to tyle nie dala a buda tez wyblaknieta z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:16 mama1dawidka napisała: > 2000? > Boze jacy ludzie sa dziwni > za 2000 to ja sprzedawalam cam2 z limitowanym paul frank skurvy > fakt ten dobrze wyplakowany > tzn sie swieci > i ma minimalne slady od skladania na stelazu > czesto tez wystarczy troche pszetrzec pasta tempo i duzo zadrapan znika > tez ma flece czyli dupy nie urywa > z tym ze ma nowsza juz deske do starszaka i spiworek i cabriofixa > ale ja bym w zyciu za to tyle nie dala > a buda tez wyblaknieta > z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki > tak jeszcze cytując podepnę się. Jeśli mi sie cameleon spodoba to na bank od gondoli dla drugiego dziecka będę szukała, tylko nowszego. I tak właśnie myślałam o tobie mamoDawidka.Jeśłi nadal będziesz camami handlowała za te 2-3 lata to uderzę w temat. Zwłaszcza, ze jak mówisz masz atrakcyjne względem allegro ceny. Odpowiedz Link
avantimeod Re: cameleon - staroć? 02.03.13, 19:07 witam, również przymierzam się do zakupu cameleona)i mam pyt. do mama1dawidka-z wypowiedzi wywnioskowałam, że sprzedajesz bugaboo?czy masz teraz jakiś na sprzedaż?gdzie można je zob? Odpowiedz Link
sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:38 Masz może lepszej jakości fotki? bo mnie się wydaje, że on ofoliowany jest Odpowiedz Link