Dodaj do ulubionych

cameleon - staroć?

20.02.13, 02:07
dziewczyny, jak stary jest ten wózek? Był na tablicy.
https://i1149.photobucket.com/albums/o590/Sygnatura/67262273_1_644x461_wozek-bogaboo-reda_zpsde3b9fe2.jpg
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 06:41
      moj jest z 2008 i juz nowej genereacji

mialam taki model jako lotniskowy i tamten byl z 2004
    • tereferefretka Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 10:17
      a ja wlasnie taki mialam, w raczka na motylki i nie mialam mu prawie nic do zarzucenia, raz (w dzien sprzedaży) zblokowal sie stelaż,ale potem sam cholera odpuscil i z tego co wiem hula od tamtej pory smile))
      • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 14:13
        warto byłoby taki kupić?
        • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 15:12
          Stary grzmotek :p
          W dodatku z wyblaknietym koszem
          Ja bym za niego max 900 zl dala nie wiecej
          • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 20.02.13, 16:27
            hahahaha big_grin za tyle był wystawiony i zastanawiałam się czemu tak tanio, bo jak dla mnie takie same na allegro po 1500 chodzą od handlarzy wink
            • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 13:28
              Miałam dokładnie taki sam, mój był z 2006 r tongue_out
              opłacało się oczywiście smile
              • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 14:06
                Za tysiaka ale z jakimi dodatkami?
                Bo tu widze z flecee
                smile
                Ale za tyle w razie wropy chyba tez pojdzie
                A 1600 to chyba za nowy model?
                Bo ja to bym 1600 za starego grzmotka nie dala oj nie
                • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 16:07
                  no na allegro widziałam kilka dokładnie takich z tym, że bogatsze zestawy i chodziły po 1500 i więcej.
                  Ten był za 900, tylko jeden komplet wkładek fleece, oryginalna folia i parasolka. Kółka te duże jak widze piankowe (opona nie ma wentylka), nie wiem czy to starsze jeszcze czy nowsze.
                  Wydawało mi się, ze nawet jeśli stary to dosyć ok i 900 to nie tragedia.
                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:09
                    może to mój tongue_out, choć mój nie miał wyblakłego kosza wink
                    • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:16
                      ja go kupiłam. Mam nadzieję, ze 900 nie utopię.Dla mnie to na tyle kasa znośna, ze uznałam ze mogę zaryzykować.Bo ja tego cameleona jestem mega ciekawa i się posram jak nie pomacam. tongue_out

Nawet jeśli stary (mi na roczniku nie zależy, byle ładny był - ten jest - i sprawny).
                      Jakby co to sądzicie że da się go opchnąc bez straty tudzież z niewielką?

Jakby co w sensie takim, ze się nie zakocham. tongue_out
                      • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:37
                        to jak do ciebie dojdzie, to daj znać, może to faktycznie mój tongue_out
                        • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:42
                          a po czym poznam?
                          • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 18:45
                            po dwóch zaklejonych pęknięciach na piance tongue_out
                            • gie-oska82 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:07
                              pozwole sobie podczepic sie pod temat...
                              czy mozecie mi powiedziec ktory to rok cameleona??chociaz tak mniej wiecej...
                              oraz ile on jest wart??
                              http://images39.fotosik.pl/1948/43ebe2b4292536fc.jpg
                              • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:13
                                no juz nawet ja wyczaiłam co to są motylki a co to klipsy i tutaj widze klipsy, czyli pokusze się o stwierdzenie, ze to nowszy drugiej generacji? Do tego all black? Wypłowiały trochę.
                                Ciekawa jestem ile udało mi się dostrzec i czy się nie mylę. wink
                                Jak rozkminiałam tamtego cama to do drugiej w nocy szperałam na tym forum i na all, na necie wogóle i zaczęłam rozpoznawać co nieco.
                                Ciekawe na ile trafnie. tongue_out
                                • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:16
                                  z all blacka to on ma zapewne tylko stelaż wink
                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:18
                                    ale coś tam ma. wink
                                    mi to się wogóle przez was baby czarne stelaże podobają. tongue_out
                                    • gie-oska82 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 19:27
                                      Sylka czyli stelaz nowszy..siedzisko z buda stare tak...to ile taki wart??

Martuska oj tak czarne stelaze sa pieknesmile)
                                      • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:33
                                        Ta stelaz na klipsy (jakbys go kupila i raczka ci bedzie zjezdzac daj znac powoem jak to naprawic)
                                        A stelaze tez niekiedy sa foliowane
                                        Warto spytac czy stelaz jest allblack czy ofoliowany
                                        Noi on thn antracyt tapicerka jakis taki wyblakniety jakby nie z tej parafi
                                        Tak to model 2
                                        Maruska za 900 zl jest ok smile
                                        Mysle ze bez problemu sprzedasz za to
                                        • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:50
                                          MamoDawidka,mam nadzieję. wink Od meża wyciągnęłam 9 stów mówiąc że pojeżdżę trochę, poznam wózek, bo mnie jara i odsprzedam bez straty. wink
                                          Zwłaszcza, ze generalnie zazwyczaj wystawiam od złotówki bez minimum i niech się dzieje wola boża. wink
                                          • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:02
                                            a ten na przykład czym się różni? Bogaty zestaw, sporo bogatszy, to wiadomo.Może w lepszym stanie wizualnym (albo fotki podrasowane wink ) ale stelaż wydaje mi się taki sam, koła inne, bo pompowane (to lepiej czy gorzej?).
                                            allegro.pl/bugaboo-cameleon-cabrio-fix-dodatki-i3029961953.html
                                            • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:06
                                              to, że nie są pompowane lepiej
                                              powiedz mi czy ten co kupiłaś ma na pałąku osłonkę ?
                                              bo tak mi się na fotkach wydaje smile
                                              aha i mój miał jeszcze na przednich kołach te białe blokady w dwóch róznych kolorach big_grin
                                              • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:10
                                                nie wiem,nie pytałam. uncertain
                                                A blokad nie widzę, bo były dwa zdjęcia stelaża, przy czym oba z tej perspektywy.
                                                Trochę głupio, że nie wypytałam, ale przy takiej kwocie wydało mi się, ze nie przepłacę więc brałam. wink
                                                • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:12
                                                  no to czekamy tongue_out
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:17
                                                    czekaj,wygrzebałam z kosza na pulpicie zdjęcia.Może coś wypatrzysz. wink

https://i1149.photobucket.com/albums/o590/Sygnatura/67262273_2_644x461_wozek-bogaboo-zdjecia_zpsed0492eb.jpg

https://i1149.photobucket.com/albums/o590/Sygnatura/67262273_3_644x461_wozek-bogaboo-wozki-dzieciece_zpsca901882.jpg
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:26
                                                    hehe, nie wiem, ale serce mi mówi, że to mój tongue_out
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:31
                                                    sylki napisała:

> hehe, nie wiem, ale serce mi mówi, że to mój tongue_out
                                                    To ja będę szukałam tej klejonej pianki. smile
                                                    Jak dobrze pójdzie, czytaj jak kurier nie zalepi, to jutro wózek wyruszy w trasę do mnie. smile

mama1dawidka napisała:

> z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki smile
                                                    >
                                                    i bardzo często to jest klucz do wysokiej ceny.

Szperajac w aukcjach zakończonych widziałąm cameleony na stelażu 2 generacji, gdzie ktoś wystawił z marnymi dwoma zdjątkami bez minimum od 800zł i nie poszło.
                                                  • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:33
                                                    ta i ludzie w dodatku patrza oooooo tak duzo dodatkow i na lubudu kupuja smile
                                                    grzyb ze budka wyblaknieta flece
                                                    ze stary model byle duzo big_grin
                                                    fotelik tez napewno po pierwszym dziecku nie jest
                                                    hehhe
                                                    Sylwia widzisz ten Twoj wozek to pol pokolenia wychowa i dalej beda sie o niego ludzie bili smile
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:34
                                                    no ja go miałam na bank jako 3 tongue_out
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:36
                                                    a jak dawno i dokąd od ciebie pomknął? Bo może znajdziemy punkt zaczepienia wink
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:37
                                                    i dla przykładu ten
                                                    allegro.pl/bubaboo-cameleon-stelaz-2gen-maxi-cosi-pebble-i3029988382.html
                                                    ten sam sprzedajacy, wózek ładniejszy na moje oko,na pewno nowszy z tym ze bez fotela.
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:38
                                                    a nieeee! ZY fotelem.
                                                    Ja tych ludzi nie kumam.Wolałabym ten czarny z tych dwóch.
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:43
                                                    w 2011, hmmmm w kwietniu jakoś chyba? kurcze nie pamiętam
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:48
                                                    Do Redy lub Gdańska może? wink
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:57
                                                    do p. Moniki P. ?
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:01
                                                    yyyhyyyy big_grin

swoją drogą fajna babka,sympatyczna smile
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:01
                                                    serce cię nie okłamało.
                                                    To teraz gadaj,jeśli nie zepsuła to wózek będzie ok?
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:06
                                                    ok smile
                                                    czasami zacinał się w czasie składania, ale rzadko tongue_out
                                                    trzeba go składać z uczuciem, bez nerwów big_grin
                                                  • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:41
                                                    no ten juz jest ok z tym ze chyba to ten sam sprzedajacy
                                                    bo ten sam styl robionych fottek i piekna aukcja
                                                    ale ten to juz za normalna cene poszedl i
                                                    nie taki stary jak tamten smile
                                                  • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:34
                                                    Klejona pianka jest od spodu ramy od gondoli/spacerówki (dość duże toto było) oraz kawalątek (mały) na rączce przy środku
                                                    aaaa i jeszcze miało toto parę malusich zahaczeń na gąbce od ramy smile
                                                  • mama1dawidka Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 21:27
                                                    2000?
                                                    Boze jacy ludzie sa dziwni sad
                                                    za 2000 to ja sprzedawalam cam2 z limitowanym paul frank skurvy smile
                                                    fakt ten dobrze wyplakowany
                                                    tzn sie swieci
                                                    i ma minimalne slady od skladania na stelazu
                                                    czesto tez wystarczy troche pszetrzec pasta tempo i duzo zadrapan znika smile
                                                    tez ma flece czyli dupy nie urywa
                                                    z tym ze ma nowsza juz deske do starszaka i spiworek i cabriofixa
                                                    ale ja bym w zyciu za to tyle nie dala
                                                    a buda tez wyblaknieta
                                                    z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki smile
                                                  • martuska1982 Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 22:16
                                                    mama1dawidka napisała:

> 2000?
                                                    > Boze jacy ludzie sa dziwni sad
                                                    > za 2000 to ja sprzedawalam cam2 z limitowanym paul frank skurvy smile
                                                    > fakt ten dobrze wyplakowany
                                                    > tzn sie swieci
                                                    > i ma minimalne slady od skladania na stelazu
                                                    > czesto tez wystarczy troche pszetrzec pasta tempo i duzo zadrapan znika smile
                                                    > tez ma flece czyli dupy nie urywa
                                                    > z tym ze ma nowsza juz deske do starszaka i spiworek i cabriofixa
                                                    > ale ja bym w zyciu za to tyle nie dala
                                                    > a buda tez wyblaknieta
                                                    > z tym ze dobrze zrobiona aukcja opis i fotki smile
                                                    >

tak jeszcze cytując podepnę się. Jeśli mi sie cameleon spodoba to na bank od gondoli dla drugiego dziecka będę szukała, tylko nowszego. I tak właśnie myślałam o tobie mamoDawidka.Jeśłi nadal będziesz camami handlowała za te 2-3 lata to uderzę w temat. wink
                                                    Zwłaszcza, ze jak mówisz masz atrakcyjne względem allegro ceny. wink
                                                  • avantimeod Re: cameleon - staroć? 02.03.13, 19:07
                                                    witam,
                                                    również przymierzam się do zakupu cameleonasmile)i mam pyt. do mama1dawidka-z wypowiedzi wywnioskowałam, że sprzedajesz bugaboo?czy masz teraz jakiś na sprzedaż?gdzie można je zob?
                              • sylki Re: cameleon - staroć? 21.02.13, 20:38
                                Masz może lepszej jakości fotki?
                                bo mnie się wydaje, że on ofoliowany jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka