21.02.13, 17:35
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 17:43
      A jaki wózek jeśli można zapytać?
      Szkoda, że nie poprosiłaś o dowód przelewu sad Przykro mi mam nadzieję, ze się sprawa rozwiąże.
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:07
        dowód przelewu to też nie wszystko!!!
        To tak ku przestrodze napiszę.
        Jak zapewne wiecie od dłuzszego czasu na tablicy grasują oszusci.Latem był wręcz wysyp "mega okazji".Moja koleżanka też się tak złapała, z tym ze to było w niedziele.Zaufała, wysłała pieniadze na konto, po czym przyszło jej do głowy, zeby sprawdzic sprzedajacą.
        Po tym jak wysłała jej potwierdzenie przrlewu elektroniczne, babka na zapytania z innego meila pisała, ze jak najbardziej aktualne bla bla bla.Koleżanka w akcie desperacji zadzwoniłą na infolinię swojego banku, wyjaśniła o co chodzi i jej anulowali ten przelew.Gdyby to było w tygodniu to by nie zdążyła pewnie.
        Jednak morał taki, ze nawet jak nam pokażą dowód to nie znaczy, ze kasa dotrze. uncertain

Jest też taki portal oszusci czy jakos tak (google powinno wyrzucić).Moja znajoma (ta sama) tam teraz szuka potencjalnych kontrahentów i tak sie złożyło, ze chciała ostatnio kupić wózek, dostała dane do przelewu i na tym portalu wyskoczyło kilka historii. Inny numer konta, dane, ale adres ten am i email ten sam.

Tam mozesz Pomilak zgłosić podejrzaną osobę, choćby po to by ostrzec innych.
    • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:05
      Ewa, wysłałaś wózek do ridka4
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:10
        nooo, to by się zgadzało,pani "znana" na forum przecież, nawet się udzielała. wink
        Ciekawe czy sie odezwie.
      • lucyna_1980 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:21
        Tu był wątek z jej udziałem:
        forum.gazeta.pl/forum/w,101614,138785818,138785818,UWAGA_mamusie_od_kogo_kupujemy_wozki_.html
      • magdashero Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:53
        dokładnie to mail "kochanej" ridka, dziewczyny nie piszcie tu Ewie co ma robić tylko na priva, bo ridka z pewnością nasz teraz czyta
        • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:58
          myślisz, a może reanimuje męża który zapewne wpadł znów pod pociąg, albo dziecko które nagle musi zoperować, albo może w ciąże zaszła i nagle zaczęła rodzić big_grin
          • pomilak1 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:01
            Sylki mąż już zmartwychwstał i nawet w ciągu tygodnia pracę zdążył zmienićtongue_out no i oczywiście dziecko było chore....
            • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:07
              to może ona rodzi jednak
    • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:09
      zglaszaj sprawe na policje i zakladaj sprawe cywilna
    • m.paku Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:09
      Pomilak jaki wózek wysłałaś tej babie ? Pewnie zaraz będzie na allegro.
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:14
        o własnie.Przydałoby się też wózkomaniaczki ostrzec pisząc dokładnie co to za wózek,jakieś znaki szczególne jesli są. Będziemy śledził.
        • magda79pn Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:33
          i to jeszcze poznań !!!
          nawet nie wiem gdzie jest taka ulica w poznaniu...
    • lucyna_1980 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:36
      Słuchaj, póki co bierzesz dane tej Pani, dowód nadania paczki, po numerze paczki drukujesz ze strony kuriera historię paczki (nawet jako print screen) tam zapewne jest potwierdzenie, że została ona odebrana, ewentualnie zdjęcia wózka - swoje albo z netu jak on wyglądał i zasuwasz na policję i to jak NAJSZYBCIEJ!
      Jest szansa, że jeśli podała swój prawdziwy adres to zostanie on odzyskany, ale tu czas działa na Twoją niekorzyść, a z tego co czytam to ona ma go od wtorku a dziś już jest czwartek... działaj dziewczyno!!!
      • pomilak1 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 18:59
        magda ulica musi taka być, bo wózek został odebrany.
        Lucyna sprawę na pewno wraz z dokumentacją zgłoszę jutro na Policji.
        Martuska oczywiście, że prosiłam o potwierdzenie, ale Pani miała milion wymówekuncertain

Już mówiłam Saras, że dopiero po fakcie się kapnęłam, że to krętacz, bo najpierw pisała, że "maż jeździ po Polsce" a w niedzielę "jeździł na karetce" i potwierdzenia nie miała jak wysłać.

Dziewczyny sprzedałam BC vit, kwota śmieszna, bo 110zł z wysyłką!po prostu chciałam się wózka z domu "pozbyć", bo wiedziałam, że i tak go nie użyję przy Oliwii.

No mam nauczkę i tyle. A ja jeszcze koła szczoteczką do zębów czyściłam uncertain:/uncertain

https://img801.imageshack.us/img801/5536/dsc0788pp.jpg

• agusia041 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:08
          Ja bym odpuściła, szkoda Twojego czasu i nerwów, trafiłaś na zawodową oszustkę sad
          Bardzo dobrze jednak, że ujawniłaś dane ku przestrodze dla innych.
          • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:10
            ale dlaczego? Ja bym własnie nie odpusciła.I nie wazna jest wysokość zawłaszczonej kwoty tylko zasady. Tacy oszusci własnie na postawie "szkoda nerwów i czasu" zbijają majątki.
            • jotka_k Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:15
              obawiam się, że Policja nic za taką kwotę nie zrobi, będzie "niska szkodliwość czynu", zdaje się że od 249 zł jest przestępstwo...
              • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:19
                na cafeallegro pełno jest historii osób, które na drodze sądowej odzyskały od oszustów po 30-40zł.Serio,warto poczytać.Człowiek zaczyna wierzyć w sprawiedliwość i nabiera chęci do walki o swoje.
              • thea19 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:03
                na oszustwo nie ma kwoty minimalnej
                • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:04

--wg mnie to wyludzenie

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
                  https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
                  • escapezone Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:20

jutro też zrobię darmowa reklamę na portalach na jakich się tylko da wraz z foto big_grin tępie takie szkodniki
            • agusia041 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:16
              tylko właśnie tym zawodowcom ciężko będzie cokolwiek udowodnić, ja bym się po prostu bała.
              • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:19
                e tam, jak ma czas i ochotę niech idzie, to oszustwo internetowe, a tu nie działa coś takiego jak niska szkodliwość, dodatkowo jak jej się chce bawić to US jeszcze
        • annulka79 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:18
          Adres podany istnieje:
          maps.google.pl/maps?hl=pl&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42661473,d.Yms&biw=1143&bih=525&q=klonowa+6/27+pozna%C5%84+61-468&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x47045ac6fe5c014b:0x20a4693ae0a8875f,Klonowa+6,+61-468+Pozna%C5%84&gl=pl&sa=X&ei=MWQmUafyMImp4AT8qoCgCg&ved=0CCkQ8gEwAA
        • tygisek Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:19
          nie wazne za ile, wazne, ze cos takiego mialo miejsce, jesli Ty nie zglosisz tego na policje, to babsko bedzie sobie bezkarnie dalej pogrywac, to stara cwaniara....ja tez jakis czas temu zostalam oszukana - nie w sprawie wozkowej, ale rowniez chodzilo o zakupy przez internet, w sklepie, w ktorym wielokrotnie wczesniej dokonywalam zakupow na wiele wieksze kwoty, wiec bez obaw wyslalam pieniadze za zakupiony towar i toarunie otrzymalam, poczatkowo mily Pan odbieral telefon, pozniej juz nie, kiedy zadzwonilam z tel. meza odebral i zapewnial, ze juz paczka zostala wyslana i to byl ostatni kontakt, jaki mialam ze Sprzedawca, po kilku tyg. zglosilam sprawe na policje, za kazdym razem informujac czlowieka o podjetych krokach i dzialaniach, zeby nie byl zaskoczony, niestety bez odzewu, po dwoch latach otrzymalam zwrot kwoty z jakimis smiesznymi odsetkami, ale otrzymalam, zdziwilam sie coprawda, ale jak sie okazalo nie bylam jedna - Tu Pani Ridka4 ma bogata przeszlosc oszukancza - dodam, ze kazdy wpis na forum swiadczy tylko przeciwko tej Pani i moze byc wziety jako dowod na kretactwa i matactwa, klamstwa jakimi karmi otoczenie i osoby z ktorymi zawiera umowy kupna sprzedazy, wiec nie wahalabym sie, zadne pieniadze piechota nie chodza, nie ma co darowac sobie, utwierdzajac Pania Ridke4 w przekonaniu, ze moze sobie bezkarnie dalej naciagac oszukiwac i przekrecac, oraz OKRADAC...
          • agusia041 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:25
            wystarczy spojrzeć na na jej konto na all, w życiu nic bym od niej nie kupiła a miałam kiedyś ochotę na śpiworek, na szczęście powstrzymałam się w ostatniej chwili.
            • justyna2262 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:34
              Wpisałam ten jej meil w moją wyszukiwarkę w poczcie, bo jakiś znajomy mi się wydawał i oczywiście okazło się, że pytanie z tego meila poszło od użytkownika ridka4. Sprzedawałam wtedy wózek, a ona chciała kupić.
              • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:47
                wink
                www.facebook.com/profile.php?id=100001689496550&fref=ts
                • lucyna_1980 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:55
                  Taaaa, google tez podpowiada, że Pani miała działalność w kategorii "doradztwo finansowe" big_grin
                  buahahahha big_grin
                  • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 19:59
                    o ile to ona, chociaż miasto też się zgadza.
                    • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:03
                      ona ona, ile lasek ma na imię Marika i ma syna Olafa
                      • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:10
                        ja juz wyslalam do 20 osob hhehee
                      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:14
                        sylki napisała:

> ona ona, ile lasek ma na imię Marika i ma syna Olafa

Tak,ta na fb to ona, ale ta co wyskakuje w google jako doradztwo finansowe nie wiadomo czy ma syna Olafa. wink
                        Może to być inna Poznanianka o tym samym nazwisku i imieniu. Mało prawdopodobne, ale jednak.
                        • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:17
                          Marika jest tak mało popularnym imieniem, że to w 99,9% onawink
    • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:05
      a moze byc tak Pani ridki znajomym wyslac link do forum niech wiedza jaka maja zolze w znajomych

bo na profilu ridki nie mozna nic napisac ale poinformowac znajomych mozna

tak wiec do dziela tylko 140 znajomych to nie duzo

ja kilku wysle ale nie dam rady sama pomozecie ?? hehehee zabawimy sie
      • pomilak1 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:12
        ja FB nie mam, nie wiem jak się tam wszystko "obsługuje"uncertain
        Nie pojmuję tylko jak można mając dziecko okradać inne matki!
        • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:17
          można, ta kobieta jest niezrównoważona tongue_out
          • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:22
            ciekawe co powie jej maz jak przeczyta ze wlasna zona go pochowala hehehehe
            • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:25
              Aga poslij prosze na pv
              Tez sie zabawie :p
              A swoja drofa to bym nie popuscila
              Bynajmniej poniesie koszty pracedury
              Mi udalo sie zglosic jak mi portfel za 120 nie przyszedl
              Do sprawy nie doszlo bonpoprostu sprzesawca mi doslal go wkoncu
              A to jest w twoim przypadku jawne wYludzenie
              A ta ridka z fotki
              To tu tak ciula lidzi a starym urbanem jezdzi :p
              • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:29
                mamadawidka ja wklejam linka do tego watku znajomym jej to wszystko
    • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:32
      na allegro tez opini nie ma dobrych

allegro.pl/show_user.php?uid=15377937
      jak ja nie lubie oszustow sama jednemu dalam sie wkrecic teraz czekam na proces sadowy bo nie podarowalam
      • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:37

--to siadam na kompa i do dziela
        Dzieki temu bedziemy mieli wiecej wejsc na forum a znajomi i rodzina dowoe sie jaka
        Jest ta ridka faaaanjna
        No jasne a dlaczego komus darowac?
        Same pieniazki nie przychodza a tak to taki oszust jak raz zaplaci za sprawe
        To sie zastanowi na drugi raz
        Ja jestem zdania jak krasc to miliony a nie jakies drobne smile
        Czesto to moim kupujacym mowie

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
        https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 20:55
        kurcze,żebym pamięć miała lepszą... Pamiętam, ze po tamtej akcji z ridką, co oszukała laskę na stoke "explorera" wink przeszperałam allegro i wyczaiłam, że ma też inne konto ta ridka, ale za chiny nie potrafię sobie teraz przypomnieć nicka. Może poszperam to coś jeszcze znajdę.
        • gorligorligor Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:48
          martuśka wejdź na ALL na kupujących od tej Ridki, pewnie i od siebie coś kupowała, żeby sobie podreperować opinie, może skojarzysz drugiego nickasmile
          pomilak bardzo Ci współczuję...
          ridkaprzykro mi, że Pani dziecko ma taki wzorzec....pewnie odbije się to na PAni w przyszłości, ale wtedy będzie już za późno...może warto się zmienić już dziś, teraz! dla SYNA!!!
          • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:56
            o,nie wpadłam na to. smile
            polukam, może coś mi sie skojarzy.
    • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 21:21
      ok z 50 tez wyslalam tongue_out
      • magda79pn Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 23:34
        ten wózek (czarna bartatina) kojarzy mi się z tym sprzedawcą ( allegro.pl/2w1-ziko-herbie-mamas-papas-najladniejszybcm-i2972533537.html ) widziałam tą bartatinę jakiś czas temu na allegro, a Swarzędz jest zaraz koło Poznania smile

tak mi się skojarzyło, ale głowy nie daję wink
        • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 23:51
          swoją drogą zajebista bartatina, która na niektórych zdjęciach jest fynem.Ludzie serio kupują wózki na takich kijowych aukcjach? szok...
        • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 21.02.13, 23:52
          Nom i ten ktos tez takie zlomki sprzedaje big_grin
          • magda79pn Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 00:27
            Kupuje, naprawia i sprzedaje
            • gorligorligor Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 01:38
              i się interes kręci-żal...dziewczyny, czy mi się wydaje, czy ktoś skasował wątek coś tam z kartą gwarancyjną i naprawą bj gt? zadałam tam pytanie, ale nie zdążyłam przeczytać i już ni masad chyba trzeba mi do źródła napisać=agnes i już nicwink
              • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 07:27
                oj, przepraszam Cię skasowania że względu na Gosie
                zaraz co wrócę twój wpis i odp
    • monika_kas Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 08:05
      a ja tak czytam i czytam i normalnie krew się w żyłach gotuje!

jak można być takim podłym... matka a okrada inne matki! oszukując jak się tylko da... nawet to kłamstwo z rzekomą śmiercią męża... a co będzie następnym razem!? może wymyśli śmierć dziecka... wszystko po to by kraść, kłamać i oszukiwać dalej.... szok.

a jak tak patrze na to jej konto na all... to chyba sama kiedyś chciałam coś od niej kupić, bo nick taki znajomy się wydaje.

też rozpowszechnię wiadomość o naciągaczce - złodziejce! a co! nie można darować...
      • monika_kas Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 08:16
        a tak wogóle to poza oczywistą stratą pomilak, to bardzo szkoda mi dziecka tej Ridki4.. jaki ten chłopiec ma przykład? mało powiedzieć, że żaden... on ma po prostu fatalny przykład. biedne to dziecko... sad
      • sylki Monika 22.02.13, 10:10
        Jej dziecko już miało poważną nagle ujawnioną wade serca i biedna Marika musiała zrezygnować z wakacji na rzecz operacji big_grin
        Nie życzę jej, by wszystkie te kłamstwa nagle się spełniły , ale los potrafi być przewrotny
        • monika_kas Re: Monika 22.02.13, 10:48
          jestem z tych osób co nie życzą nigdy nikomu źle, ale mam nadzieję, że tę "Panią" spotka kiedyś kara za jej oszustwa... oczywiście nie dotyczy to jej dzieciaczka, któremu życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że mając taką matkę - oszustkę wyjdzie na ludzi...
    • sztucznamrowka Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 09:54
      To straszne co Cię spotkało pomilak sad
      Ale moim zdaniem wózek bardzo charakterystyczny i jak go ta oszustka gdzieś wystawi to będzie można łatwo go znaleźć (tak myślę).
      Ja obecnie sprzedaję bardzo wartościowe rzeczy z moich zbiorów domowych (biżuteria) I Twoje doświadczenia są dla mnie ostrzeżeniem.
      • gorligorligor Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 11:10
        ja zawsze czekam na wpłynięcie pieniążków na koncie i dopiero wysyłam. Rzadko w sumie coś sprzedaję, ale to u mnie zasada podstawowa i chyba tak najlepiej. Najlepsze, jak sprzedałam komplet Marity za śmieszne w sumie pieniądze i jeszcze zapłaciłam za przesyłkę, a potem oczywiście allegro zażądało jakiejś opłaty. Ja to nie za bardzo chyba umiem robić interesy. Z drugiej strony, jeśli widzę na aukcjach, że ktoś wystawia wózek za dużo większą cenę i on nie schodzi miesiąc, dwa itd. to kurcze chyba coś za coś. Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja tam odrazu liczę się ze stratą jeśli sprzedaję wózek po dzieciach i jakoś źle bym się czuła "oszwabiając" kogoś. Ja się bardziej przejmuję chyba, niż kupujący: czy wszystko ok? czy zadowolony? czy czegoś źle nie opisałam/pokazałam itd. Dla mnie sprzedaż to strestongue_out
        • sztucznamrowka Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 11:16
          O mam podobnie jak Ty gorligorligor smile
          Ja też stresuję się sprzedażą wózka i nigdy żadnego interesu na tym nie zrobiłam, wręcz przeciwnie same straty.
          Mój M mówił, że tylko ludziom robię "prezenty".
          • paula2306 Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 11:28
            Właśnie prze takie przypadki jak ten boję się cokolwiek wystawić na Allegro, z taką babą mieć do czynienia to ja dziękuję. Oszuści zawsze byli, są i będą, tylko kurdę, jak ci ludzie rano w lustro mogą spojrzeć, a potem własnemu dziecku w oczy... wrr!!!
          • gorligorligor Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 22:20
            smilemoże kiedyś i nam ktoś zrobi taki prezentsmile
        • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 12:27
          gorligorligor napisała:

Najlepsze, jak sprzedałam komplet Marity za śmieszne w sumie pieniądze i jeszcze
          > zapłaciłam za przesyłkę, a potem oczywiście allegro zażądało jakiejś opłaty.

bo jak się sprzedaje na allegro to od sprzedaży płaci się prowizję. wink
          • tereferefretka Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 13:38
            o losie...wiem,że ja się czepiam, ale strona o mnie, już mówi mi "wyyyyyyyyyyyyyjdź stąd,zapomnij"

"licytujesz = akceptujesz mój rególamin !!!"

co za tuman.
            • tereferefretka Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 13:40
              a login agatahap? powtarza sie conajmniej 3 razy w komentarzach
        • pomilak1 Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 13:49
          Gorligorligor ja też tak mam!zawsze wózki czyszczę, psikam, kółka szoruję itd. Starannie pakuję i jak już wózek jest w drodze to mam stresa czy rzeczywiście wszystko ok!
          Nigdy na wózku nie zyskałam najmniejszego grosza!Teraz tego vita też sprzedałam za bezcen, więc do głowy mi nie przyszło, że można komuś stówki nie wpłacić!
          • pomilak1 Dziewczyny:) 22.02.13, 13:51
            Dzięki za odzewsmile
            Przynajmniej wiem,że są jeszcze "normalne" forumki smile
            Mamadawidka, Agnes dzięki za rozesłanie mojego wątku do znajomych "przemiłej" Pani smile
            • martuska1982 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 14:42
              to i ja poproszę o podziękowania. big_grin a co!
              wysłałam ponad połowie znajomych, aż mi fejs konto zablokował. tongue_out
              Na szczęście konto lewe.Wiem, wiem, niezgodne z regulaminem.Wisi mi to. tongue_out
              • escapezone Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 14:45
                a mialyscie jakis odzew? od strony tych jej znajomych na to ze oszustka jest?
                • martuska1982 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:07
                  escapezone napisała:

> a mialyscie jakis odzew? od strony tych jej znajomych na to ze oszustka jest?

no właśnie też mnie to zastanawia, ja sprawdzić nie mogę bo mnie zablokowali. tongue_out
              • pomilak1 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 18:39
                Martuska dzięki!!! big_grinbig_grin
                • martuska1982 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 19:43
                  pomilak1 napisała:

> Martuska dzięki!!! big_grinbig_grin

hahaha... big_grin

No ja tak całkiem bezinteresownie tongue_out
            • escapezone Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 14:43
              tak sobie przegladam fb nie bede pisac co poczynilam tu tongue_out bo pewnie czyta. i patrze ze na forum trojmiasta probowala sprzedawac , i na gumtree tez jest ale nic nie sprzedaje poki co, ale na allegro sie loguje.. co za lambadziara... masakra...
              ale ja bym nie darowala i bym sie przejechala dopoznania , nawet za te cholerne 100zl, ew. najpierw jakbym kogos miala ze znajomych kazalabym zrobic wywiad srodowiskowy i pozniej wjazd na chate , nie cierpie oszustów.... nie podarowalabym nawet 5zł. ale zdjątko widze ze na fb ma z tunezji , coz powodzi sie na cudzym nieszczesciu
              • sylki Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 14:53
                najwyraźniej na kolejne wakacje zbiera
                do roboty by się wzieła
                • agusia041 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:10
                  wiecie co ja to naiwna jednak jestem, bo myślałam, że ona po tej akcji wpłaci te pieniądze, albo chociaż będzie próbowała jakoś się wytłumaczyć tongue_out
                  • martuska1982 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:20
                    agusia041 napisała:

> wiecie co ja to naiwna jednak jestem, bo myślałam, że ona po tej akcji wpłaci t
                    > e pieniądze, albo chociaż będzie próbowała jakoś się wytłumaczyć tongue_out
                    sorry, ale..... BUAHAHAHAHAHAH XD

nie ten adres kochana, nie ten adres. tongue_out
                    • escapezone Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:31
                      predzej robi sobie chwile ciszy i przerwy , i wymysla kolejne historie, maz juz 2krotnie usmiercony to teraz moze ona bedzie o sobie pisac ze potracil ja walec i nie zdarzyla uciec czy cuś w tym stylu
                      • blondynkapoznan zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 15:42
                        wczoraj tej paru jej znajomym napisałam dzisiaj wchodze a konta nie ma tongue_out
                        • sylki Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 15:48
                          haha, no zlikwidowała
                          czyli bladź jedna nas czyta
                        • agusia041 Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 15:48
                          rano konto jeszcze było, mężowi pokazywałam jak rasowa oszustka wygląda, teraz się uwija jak widać i ślady zaciera wink
                          • mama1dawidka Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 15:57
                            A po grzyba kasowala jak wszyscy znajomi i tak juz wiedza?
                          • agnes_nyc Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 15:58
                            heheh troche pozno juz troche mejli poszlo mam w wyslanych wiec jeszcze pogadam sobie z tymi osobami jaka szuje maja za znajoma

konto na allegro tez trzeba jej rozreklamowac

oj zalazla mi za skore
                            • sylki Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 16:02
                              ja jej mogę jeszcze komentarz wystawić tongue_out
                              • mama1dawidka Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 16:04
                                Czyzbys Sylki zakupy u tej Pani robila?
                                • sylki Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 16:09
                                  A jak myślisz, w jaki inny sposób znałabym jej dane wink
                                  • martuska1982 Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 16:16
                                    Któraś wyżej pisała, ze laska zaciera slady (chyba Agusia).Może i zaciera, ale co to da?Niech no tylko założy gdzies konto używając swoich danych to ją znajdziemy. tongue_out
                                    trzeba jeszcze twittera przelukać i co tam jeszcze jest?
                                    Swoją drogą ciekawy pomysł z rozsyłaniem na fejsie info na temat oszustki.
                            • mama1dawidka Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 16:03

Heh ja jestem ciekawa jaka ona na codzien jest
                              Noi co jak co stala sie slawna smile
                              I to dzieki nam
                              Brawo Ridka4
                              Z tym ze nastepnym razek jak bedziesz wyludzala to bynajmniej na wieksza kase a nie takie drobne
                              Stac cie Ridka na wiecej!
                              Idz na calosc idz na calos idz na calosc smile
                              • aga_1980_31 Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 18:33
                                Zawsze jej taki profil na FB można założyć tongue_out
                                • escapezone Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 18:39
                                  a pozniej bedzie w pamietnikach z wakacji z nowym wozkiem tongue_out sezon 2
                                • aga_1980_31 Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 18:40
                                  O i w polu o mnie napisać czym sie trudni tongue_out
                                  • mama1dawidka Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 19:13
                                    A mi jedna mila pani odpisala
                                    Ze nie znaja sie za bardzo
                                    I ze jej przykro
                                    Wiec moze ona nie ma przyjaciol na fb tylko dalszych znajomych?
                                    Pomilak a ty napisz nam czy bylas juz na policji? Bo tez cos ucichlas!
                                    • pomilak1 Re: zlikwidowała konto na Fb? 22.02.13, 19:58
                                      Gosia bo jeszcze dzieciaki mi szaleją, a nie dawno wróciłam z pracy do domusad Sprawy na pewno tak nie zostawię!możecie być pewne smile
                  • mama1dawidka Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:37
                    welkome :
                    Niestety zaden ze znajomych sie nie zaintesowal
                    Zadnej odpowiedzi
                    Niestety sad
                    Cholera tu na fb udaje kurde baba zadbana
                    Klapeczki
                    A 110 zlotych nie umie wplacic?
                    Sylki ona nie zbiera na wakacje
                    Raczej na dlug po poprzednich suspicious
                    Bo kogos kogo nie stac na wozek za 110 zl
                    To i nie stac na wakacje w tunezji
                    Ech Ewa
                    Bylas na policji?
                    Bo ja bym nie podarowala ani grosza bo czemu niby?
                    • sylki Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:45
                      a ty myślisz ze jak ona zbiera na wakacje wink
                      • agnes_nyc Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:56
                        ja odzewu nie mialam ale wyslalam tez lasce o tym samym nazwisku wiec moze meza siostra badz bratowa wstydu moze sie i najadla

bo ja bym sie zapadla pod ziemie po takiej akcji a znajomych omija szerokim lukiem ze wstydu

szkoda ze tutaj szanowna pani nie chce sie odezwac

ja zycze jej wszystkiego co najgorsze i mam nadzieje bog rychliwy ale sprawiedliwy i pokaze ja jak tylko bedzie mogl szkoda mi tylko dzieci jej ze ma taka pusta i glupia matke

a ten maz czy on nie widzi kogo ma w domu

do beczki z kapusta z nia i zawekowac na kilka lat moze rozumu sie nauczy
                        • mama1dawidka Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 15:59
                          swoja droga ciekawe czy ona wg ma meza?
                          Bo mam wrazenie ze dalaby sobie o kazdego grosza dupe ogolic smile
                          Noi jak moze miec meza jak on dwa razy juz umarl?
                          • agnes_nyc Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 16:08
                            mama1dawidka napisała:

> swoja droga ciekawe czy ona wg ma meza?
                            > Bo mam wrazenie ze dalaby sobie o kazdego grosza dupe ogolic smile
                            > Noi jak moze miec meza jak on dwa razy juz umarl?

chrystus tez zmartwychstal smile wiec u ridki moze cuda sie tez dzieja
                            • blondynkaapoznan Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 16:38
                              tacy ludzie nie mają wstydu, mają cholerny tupet i jeszcze uważają że są super !!!

znam bardzo podobny przypadek, niestety z poznaniu jest ich więcej...

łazi po Łazarzu (dzielnica Poznania) pewna Anetta (przez dwa "T" big_grin ) metr pięćdziesiąt w kapeluszu, kacza dupa itp, od wszystkich wokół pożycza pieniądze, ciągle się przeprowadza (uciekając z poprzednich, niezapłaconych i zadłużonych mieszkań) no i łazi ta wylęga z ryjem w górze, rudy włos zarzucony do tyłu i śmiga tymi swoimi kaczymi nóżkami, zachowuje się jak gwiazda, jakby była modelką conajmniej big_grin zero wstydu, a przekręty robi takie, że głowa mała smile

wyłudza pieniądze, potem nie chce ich oddać, bieda aż piszczy że do gara nie ma co włozyć (odbiera wszystkie możliwe dodatki dla samotnej matki z MOPRów), ubiera się na szmateksach w różne gustowne stroje, oczywiście firmówki wink adidas i nike ze znaczkami na całe plecy big_grin
                              ma dwóch synów, jeden z którego postanowiła zrobić piłkarza (bo to są dobre pieniądze big_grin ) i drugi prawie 5 latek którego wozi ciągle we wózku, przykrytego stertą kocy i wyglądają razem jak bezdomni...

ale ma piz.. gadane takie, że wszyscy jej ufają, naciągnęła pewną kobietę na obóz dla dzieci organizowany w kościele, wzięła kasę i miała obóz załatwić, oczywiscie ani obozu nie było, ani kobieta nie mogła kasy się doprosić sad chodzi też po pseudoznajomych i wymyśla, że to syn chory i potrzebuje 600zł na lekarstwa (w rzeczywistości pieniądze były potrzebne na firmę która wykonuje przeprowadzki, aby uciec z mieszkania), a to coś tam innego... i tak tu 50zł, tam 30zł, gdzie indziej 100 i juz jest do przodu i chodzi sobie jakby nigdy nic się nie stało smile

dla niej każda okazja jest okazją do zrobienia kasy smile zaprosiła dzieci na urodziny syna, i dzieci podobno zepsuły (złamały) łóżeczko turystyczne, nie dosyć że ich nie dopilnowała, bo przecież u niej w domu urodziny, to ona odpowiada, to jeszcze chciała od rodziców dzieci zaproszonych, wyłudzić pieniądze, aby odkupić sobie łóżeczko !!! tych przykładów mogłabym napisać ze sto smile najgorsze jest to, że z jej starszego syna wyrasta taki sam cham jak matka, dzieciak jest bezczelny, przebiegły, umie doskonale knuć intrygi i próbuje wszystkich wrobić tak, żeby dzieciaki płaciły mu za szkody !!! ale nie ma się co dziwić, w końcu uczy się od najlepszych...

Matka ta, udziela się bardzo w warta poznań, tak więc ostrzegam wszystkich przed tą przebiegłą mamuśką smile

• tereferefretka Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 18:08
                                rano ja tez ogladalam ten profil i byl, spoko dziewczyn czasem korespondencja od nieznanych trafia do folderu 'inne' wiec z czasem pewnie zainteresowani ja odnajdą i tak...

przyszla kryska na matyska wiec, nie ma zmiluj lafiryndo podła!!!
                                • escapezone Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 18:22
                                  a ona wyskoczy zaraz na forum z historia nie do zdarcia... ja mysle ze ona przyklady bieze z tych peruwian typu " dlaczego ja" "trudne sprawy" "ukryta prawda" tongue_out
                                  • martuska1982 Re: Dziewczyny:) 22.02.13, 18:32
                                    escapezone napisała:

> a ona wyskoczy zaraz na forum z historia nie do zdarcia... ja mysle ze ona przy
                                    > klady bieze z tych peruwian typu " dlaczego ja" "trudne sprawy" "ukryta prawda"
                                    > tongue_out

"nieprawdopodobne? a jednak" tongue_out
                              • blondynkapoznan masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 19:47
                                dziwne tongue_out
                                • martuska1982 Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 19:51
                                  blondynkapoznan napisała:

> dziwne tongue_out

nieprawdopodobne? wink a jednak tongue_out
                                  • blondynkapoznan Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 19:53
                                    musiał się jej bardzo spodobać tongue_out
                                    • martuska1982 Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 19:54

> musiał się jej bardzo spodobać tongue_out
                                      Jak Ridce cudze pieniądze tongue_out
                                      • agusia041 Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 20:01
                                        tak czytam o tym nicku i czytam, aż załapałam w końcu o co chodzi tongue_out
                                        no różni się przecież i to aż jednym "a" wink
                                        • sylki Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 20:04
                                          o matko, też zachodziłam w głowę o co kaman tongue_out
                                        • blondynkapoznan Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 20:05
                                          ja czytałam wpis blondynkaapoznan
                                          i nie mogłam skojarzyć kiedy to napisałam tongue_out hihihi
                                          • martuska1982 Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 20:12

> ja czytałam wpis blondynkaapoznan
                                            > i nie mogłam skojarzyć kiedy to napisałam tongue_out hihihi

starośc nie radośc co? a nie, uuuuffffff, jakże ci musiało ulżyć że to jednak nie demencja tongue_out

sorki, mam dziś dobry humor, mimo że nie powinnam, bo zostałam wyruchana na kasę. uncertain
                                            na szczęście nie przez Ridkę. tongue_out
                                            • sylki Re: masz taki sam nick jak ja? 22.02.13, 20:25
                                              to jakaś plaga
    • agnes_nyc Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 23:00
      nk.pl/#profile/43872241?referer=sch_msp
      tutaj konto puste
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 23:07
        jak "puste" to pasuje do niej chyba wink
        • mama1dawidka Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 23:11
          martuska1982 napisała:

> jak "puste" to pasuje do niej chyba wink

big_grin
        • sylki Re: Zostałam oszukana!!! 22.02.13, 23:25
          Marta ty jak już coś napiszesz, to brechtam się jak głupek tongue_out
        • monika_kas Re: Zostałam oszukana!!! 23.02.13, 09:25
          martuska1982 napisała:

> jak "puste" to pasuje do niej chyba wink

DOBRE big_grin
    • sarenka1983 [...] 23.02.13, 18:31
      Treść postu jest niedostępna.
      • martuska1982 Re: Zostałam oszukana!!! 23.02.13, 18:48
        ja własnie ostatnio sprzedałam na all, wysłałam za pobraniem i paczka do mnie wraca.Koszta niestety poniose.Dowiadywałam się czy mogę coś zrobić by odzyskać poniesione straty i przy okazji dowiedziałam się, że na allegro zawiera się umowę cywilno-prawną (oczywiste), a jako potwierdzenie jest sama transakcja na allegro plus meile (w sądzie uważane sa za dowód pisemny).Trzymaj meile i walcz. smile
        Trzymam kciuki za powodzenie.Ktoś wreszcie musi się tej kryminalistce dobrać do dupy.Kryminalistka piszę z pełnią swiadomością mając na mysli osobę nagminnie łamiącą prawo.
        • paula2306 Re: Zostałam oszukana!!! 23.02.13, 19:56
          Pacta sunt servanda- umów należy dotrzymywać, jedna z kluczowych zasad prawa cywilnego, która oznacza, że osoba, która zawarła umowę, musi się z niej wywiązać. W przeciwnym razie, druga strona może dochodzić roszczeń z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania zobowiązania. Umowa zawarta na odległość (np. poprzez Allegro) ma taką samą moc prawną jak umowa zawarta pomiędzy stronami podczas bezpośredniego, osobistego kontaktu. Tak więc nie można odpuszczać oszustom, tym z Allegro także. Czasem kosztuje to dużo czasu, nerwów, ale warto, tym bardziej gdy w grę wchodzą duże kwoty.
          • majkusia08 To prawda 23.02.13, 20:11
            takim ludziom nie należy odpuszczać ale pozostaje zgłosić sprawę na Policję i poczytaj sobie to:
            gazetylokalne.pl/a/tuchola-kupil-na-allegro-ciagnik-za-32-zlote
            I darujcie sobie tą "oszustkę" bo to może Was zaboleć ja ta kobieta poda Was do sądu o znieważenie,bo jak na razie,żaden sąd nie udowodnił jej że tą oszustką jest.
            Nie popieram poczynań tej osoby ale uważajcie.
            • sarenka1983 Re: To prawda 23.02.13, 20:27
              To boli...
              ciężko harujesz od rana do nocy a ludzie mają taki tupet...
              jak można spać spokojnie tak oszukując ludzi, tak kłamiąc...
              opowiadać takie bajki....
              Ta Pani musi zostać ukarana aby inne osoby nie doznały takiej krzywdy jak my...
              to nie są małe pieniądze, nie można tego tak zostawić...
              możemy zebrać się wszystkie i każda z nas może wytoczyć proces...
              ja nie odpuszczę, należy tępić takie zachowanie...
              • mama1dawidka Re: To prawda 23.02.13, 20:36

• escapezone Re: To prawda 23.02.13, 22:30
                  Proponuje założyć jakiś watek zamknięty dla wybranych osib bo nie wiadomo co taka szuja może wymyślić czy poczynić. A odwiedziny dobry pomysł szkoda ze daleko do poznania
            • pomilak1 Re: To prawda 24.02.13, 11:11
              Ale sory to ja się mam jej bać??zniesławienie?to czysta prawda!co innego jak bym ją tu oczerniała, bo mi wpłaciła pieniądze o dzień za późno!ale jeżeli ktoś mnie okradł to dlaczego mam siedzieć cicho?!
              • sylki Re: To prawda 24.02.13, 12:09
                bo żyjemy w chorym kraju
                • agusia041 Re: To prawda 24.02.13, 13:24
                  kiedyś złodziejom ucinali rękę i to była sprawiedliwość, teraz w państwie prawa mają lepszą ochronę niz uczciwy człowiek, niestety sad
                  • sylki Re: To prawda 24.02.13, 13:37
                    Dokładnie tak, kurcze będzie cię taki chciał okraść, rozwalisz mu łeb w obronie własnej i co z tego będziesz mieć, a no to, że napastnik może domagać się odszkodowania.
                    Komedia, a nie prawo
                    • pomilak1 Re: To prawda 24.02.13, 13:50
                      Tylko dziwi mnie że Policja nic nie robi w przypadku gdy ewidentnie ktoś oszukuje wiele osóbuncertain
                      • escapezone Re: To prawda 24.02.13, 13:56
                        Tu się zgadzam .osobiscie byłam świadkiem jak na komendę przyszedł facet ze został oszukany ba allegro i chciał zgłosić na policje
                        zbyli go a tomowiac żeby zgłaszał ba allegro później ze dużo pracy naja i nie ma kto go przyjąć i spisać wszystko akwita była duza ok 10 tyś zł. Chore...
                        • pomilak1 Widzę.... 24.02.13, 14:16
                          że moderatorzy na innych forach czuwają.
                          ha ha śmieszy mnie to, że ktoś jawnie robi przekręty i nic nie można zrobić, bo jest chroniony bardziej niż osoba, która doznała krzywdy.
                          Mam to, więc w d** niech Pani M sobie dalej kręci wałki, współczuję ludziom, którzy coś od niej kupią...
                          Sylki usuń zatem i ten wątek, bo widzę, że to walka z wiatrakami.
                          Wszystkim forumkom, które był/są po mojej stronie dziękuję, reszcie życzę podobnych transakcji do mojejtongue_out
                          Mam nadzieję, że Policja jednak coś zadziała...
                          • sylki Re: Widzę.... 24.02.13, 14:20
                            czyli usunąć?
                            • agnes_nyc Re: Widzę.... 24.02.13, 16:07
                              sylwia moze usunac tylko wpis z danymi reszte zostawic nick z allegro moze byc przeciez smile
                              • pomilak1 Re: Widzę.... 24.02.13, 17:17
                                Sylki tak wykasuj dane tej Pani, możesz cały wątek jak chcesz. Jak czytam niektóre posty to sama nie wiem czy jestem oskarżona czy poszkodowana uncertain:/uncertain
              • martuska1982 Re: To prawda 24.02.13, 16:08
                pomilak1 napisała:

> Ale sory to ja się mam jej bać??zniesławienie?to czysta prawda!co innego jak by
                > m ją tu oczerniała, bo mi wpłaciła pieniądze o dzień za późno!ale jeżeli ktoś m
                > nie okradł to dlaczego mam siedzieć cicho?!

Z tego co mi wiadomo, oczywiscie pani Marika moze pozwać Pomilak za ten wątek, sęk w tym, ze będzie musiała udowodnić, że to co tu napisano to nieprawda.Niestety nie udowodni.Nie sadze by Pomilak za ten wątek groziła sprawa o zniesławienie. tongue_out
                • kedro-dasos Re: To prawda 24.02.13, 16:32
                  dziewczyny, a co z ochroną danych osobowych? jestem całym sercem za pomilak, myślę,że dzięki wątkowi,który tu założyła ostrzegła wiele osób, ale nasz kraj jest chory( jak ktoś tu wczesniej ) i może rzeczywiście lepiej wykasować jej dane, a zostawić tylko link z allegro. Z drugiej strony jeśli ridka 4 poszłaby z tym na policję, to sama na siebie ukręci bata, może wygra jedną sprawę, ale za oszust kilka może i posiedzi.Może jej wtedy też ekstra paczkę za kratki poślemy.
                • gosia_gd Re: To prawda 24.02.13, 17:26
                  Dżizas, czytam to wszystko i uwierzyć nie mogę. Ja też kiedyś na all zostalam w balona zrobiona. Pomilak, wiem co czujesz. Podłe to poczucie, że są ludzie, którzy tak perfidnie oszukuję. Mam nadzieję, że baba w końcu zostanie ukarana za swoje machloje!
              • majkusia08 Re: To prawda 25.02.13, 13:37
                Ok,spokojnie smile Chciałam dobrze.
                • majkusia08 Re: To prawda 25.02.13, 13:39
                  Za szybko wysłałam smile
                  Mam nadzieję,że odda Ci pieniądze.Powodzenia smile
    • magdalena.28 [...] 25.02.13, 11:20
      Treść postu jest niedostępna.
      • martuska1982 Re: ridka4 25.02.13, 11:32
        wyznawane wartości:szczerość.
        Taaaaa, jasne. wink
        • mama1dawidka Re: ridka4 25.02.13, 12:46
          Baaa wiedziala normanie nawet gdzies pisalam
          Ze ona nie ma meza tongue_out
          • martuska1982 Re: ridka4 25.02.13, 13:00
            mama1dawidka napisała:

> Baaa wiedziala normanie nawet gdzies pisalam
            > Ze ona nie ma meza tongue_out

no w końcu chyba ze dwa razy go pochowała, więc... tongue_out
      • aga_1980_31 Re: ridka4 25.02.13, 12:54
        Ridka napisała tongue_out
        Według Niej Idealne Dopasowanie to:
        ...był SZCZERY i nie KŁAMAŁ!...
        Hahhahahhaha tak bo tą rolę już ma Ridka4 więc nie może mieć konkurencji tongue_out
      • majkusia08 Re: ridka4 25.02.13, 13:12
        Ostatnie logowanie 28.08.2010 r.
        • martuska1982 Re: ridka4 25.02.13, 13:20
          majkusia08 napisała:

> Ostatnie logowanie 28.08.2010 r.

A to fakt, od tamtej pory może kogoś znalazła i to jego uśmierca. wink
          • sylki Re: ridka4 25.02.13, 13:30
            ta aaa też to znalazłam, ale zecto dawno było nie ma się czym podniecać, choć to co powypisywala w profilu, śmieszne big_grin
          • majkusia08 Re: ridka4 25.02.13, 13:32
            Wystarczy przeczytać zakładkę "Więcej o niej" i wiadomo na co potrzebne jej cudze pieniądze.
            Masakra.
            • tereferefretka Re: ridka4 25.02.13, 15:28
              patologiczna kłamczucha,bez kitu...

czyli wychodzi na to,ze ta ktora pisala do osoby o tym nazwisku.pisala zapewne do tej siostry.
              • tereferefretka Re: ridka4 25.02.13, 15:31
                i ja okropnie współczuje dzieciakowi

żenada po całości dziewczyno !!!!

'Dlaczego warto poznać użytkownika ridka4?
                Witam , mam 22 lata , szukam związku na stałe interesują mnie tylko poważne propozycje , nie jestem wysoka ,mam czrne włosy i ,śniadą cere , jestem drobnej budowy ciala , miła i bardzo delikatna dziewczyna. Mam małe dziecko , chcę stworzyć prawdziwy dom dla dziecka i oczywiście dla siebie . odpowiadam tylko na e-maile ze zdjęciem . pozdrawiam serdecznie Maria

Według Niej Idealne Dopasowanie to:
                Chcia³a bym aby mój partner przede wszystkim akceptowa³ moje ma³e dziecko , by³ SZCZERY i nie K£AMA£!'

na dodatek...jakos trudno mi sie dziwic czemu twoje dziecko wychowuje sie bez biol.ojca. nie mi to oceniać,ale nie znam faceta,ktory chcialby sobie zmarnowac zycie u boku takiej kobiety.
      • e-kasia1 Re: ridka4 25.02.13, 14:16
        Poczucie Humoru: Dowcipne
        jakie to jest dowcipne poczucie humoru? A ....chyba jednak nie chę wiedzieć hihihi
        • martuska1982 Re: ridka4 25.02.13, 14:21
          to chyba takie, które pozwala na uśmiech i dobre samopoczucie mimo okradania małych dzieci. uncertain
          • tereferefretka Re: ridka4 25.02.13, 15:26
            zabijcie mnie,co za imbecyl...

Taniec; Inteligencja; Siła; Kąpiel nago; Poszukiwanie mocnych wrażeń
            • e-kasia1 Re: ridka4 25.02.13, 16:06
              mocne wrażenia i ta dowcipna....no coraz lepiejwink
              • koala0405 Re: ridka4 27.02.13, 23:03
                allegro zawiesiło "jej" konto na portalu
                • magdalena.28 Re: ridka4 27.02.13, 23:14
                  MAM NADZIEJE ŻE OSZUSTKA ODPOWIE ZA WSZYSTKIE CZYNY !!!!
                • sylki Re: ridka4 27.02.13, 23:15
                  szkoda ze dopiero teraz
                • szelmuk13 Re: ridka4 25.03.13, 11:06
                  Allego odblokowało konto ridka4..!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka