Dodaj do ulubionych

rączki w techno

22.02.13, 22:46
kiedyś czytałam (również na aukcjach) że ludzie mają nowe rączki przy maclarenach techno, natomiast kiedyś w serwisie powiedziano mi, że nie ma możliwości wymiany na nowe sad

wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: rączki w techno 23.02.13, 08:09
      no wlasnie - jak to jest - sama jestem ciekawawa... bo juz sie zastanawialam ostatnio czy nie kupic takich specjalnych nakladek na te raczki...
      • magda79pn Re: rączki w techno 23.02.13, 09:22
        no właśnie też widziałam te nakładki, jednak one mi się nie podobają sad
        mam ochotę na używane techno, ale te rączki w większości są obrzydliwe...
        • peggy1 Re: rączki w techno 23.02.13, 12:21
          Macie jakiegos linka do tych nakładek bo coś znaleźć nie mogę....?
          • muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 12:27
            Ja kupiłam takie i są super:
            www.citygrips.com/products/double-bar-handlebar/
            • sztucznamrowka Re: rączki w techno 23.02.13, 16:43
              do muumucca: Zaciekawiły mnie bardzo te nakładki na rączki smile Mam PP Si , w którym rączki są plastikowe i to mi się nie podoba.
              Możesz przesłać real foto swoich nakładek?
              Jak się je zapina - są na rzep? Z czego są wykonane? A gdzie je kupiłaś?
              Dzięki za info smile
              • muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 18:02
                Mogę zrobić zdjęcia ale dopiero pod koniec tygodnia, bo dałam w prezencie koleżance. One są fajniejsze niż się spodziewałam, zrobione z takiej pianki. Naciąga się je na rączki a na końcu zapina na rzepy. Do questa pasują jak ulał.
                Kupowałam na citygrips.com nigdzie bliżej nie znalazłam. Przesyłka za 6 dolarów, czekałam 2 tygodnie.
                • linkap_wawa Re: rączki w techno 23.02.13, 18:09
                  i normalnie do PL wysylaja i nie robia problemow? i akceptuja nasze karty platnicze?
                  • muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 18:15
                    No normalnie smile
                    Przeszła nawet moja zwykła karta płatnicza z inteligo smile
                • agusia041 Re: rączki w techno 23.02.13, 18:11
                  te nakładki to w sam raz wyzwanie dla Magdy, tylko materiał, rzep i będziemy miały szybciej i taniej wink
                  • magda79pn Re: rączki w techno 23.02.13, 18:51
                    nie mam skąd wziąć materiału sad
                    • just_tusia07 Re: rączki w techno 23.02.13, 18:59
                      wychodzi na to, że lepiej te rączki od początku osłaniać. Właśnie pomyślałam o obszyciu ich tą skórą z alegro. Ciekawe czy mniejsze kawałki też sprzedają, a może w domu się coś znajdzie, co będzie się do tego nadawało ???
                • sztucznamrowka Re: rączki w techno 23.02.13, 22:08
                  Ja patrzyłam, że są do kupienia w sklepie HappyMothers - oni mają stacjonarny w USA i stamtąd wysyłają towar.
                  Ale nie wiem trochę mam stracha.....
                  Może ktoś coś u nich kupował?
                  • agusia041 Re: rączki w techno 24.02.13, 11:16
                    Tylko cena niestety wyższa sad
                  • linkap_wawa Re: rączki w techno 24.02.13, 13:29
                    ja kupowalam wozek - wszystko ok - oferuja opcje sledzenia przesylki - maja polskojezyczna obsluge jakby co a tak wogole to maja konto na allegro - tylko sa drodzy. I koszty przesylki spore - chociaz ja akurat z nimi koresponodowalam wlasnie bo pytalam o organizer britaxa i jak sie zlozy u nich zamowienie dzisiaj to koszty przesylki 35 zł bo konsoliduja jakies zamowienia. Ale mysle ze raczki wyjda taniej na tej stronie citygrips.
                  • milusinkowo Re: rączki w techno 09.03.13, 04:58
                    Ja kupowałam w HappyMothers.org 4moms Origami happymothers.org/4moms-origami-stroller-p-52.html oraz przepiękna pościel do łóżeczka happymothers.org/posciel-bananafish-jungle-bff-3-piece-crib-bedding-set-p-4922.html
                    Może ceny nie są najniższe, ale za jakość trzeba zapłacić, ja jestem zachwycona, i na pewno jeszcze coś kupie u nich. Przymierzam się do zestawu mebelków happymothers.org/davinci-anastasia-4in1-convertible-crib-in-oak-p-4284.html
                    Pozdrawiam nie miejcie obaw to super sklep.
                • muumucca Obiecane zdjęcia na queście 27.02.13, 21:31
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sg/qg/w6jd/yPRPgcZE0uUDys1lQB.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sg/qg/w6jd/SvE4d3cAbGCTrj9gsB.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sg/qg/w6jd/t2A69bzQgGFfbBhj8B.jpg
            • pomilak1 Re: rączki w techno 24.02.13, 13:54
              o jakie fajne!!
              Jak sobie kupię jakąś parasolkę to gadżet obowiązkowy big_grin
              • linkap_wawa Re: rączki w techno 24.02.13, 14:22
                pomilak - sa tez na raczki pojedyczne smile www.citygrips.com/products/single-bar-handlebar/
                • magda79pn Re: rączki w techno 24.02.13, 16:45
                  kurcze, Wy jako gadżet, a Ja jako mus sad wolałabym mieć nowe rączki w techno, niż te szmatki wink
                  • sztucznamrowka Re: rączki w techno 24.02.13, 17:22
                    Dogadałam się dziś z moim M i ma mi obszyć rączki w Si skórą (tą z allegro). Wcześniej obszywał mi w Unlimicie i jest suuper big_grin
                    • pomilak1 Re: rączki w techno 24.02.13, 17:31
                      Ja chyba też tą "skórę" kupię na mojego GT, te podwójne na tej pojedynczej rączce mi się średnio podobają smile
                      • agusia041 Re: rączki w techno 24.02.13, 18:16
                        O, skóra to jest myśl! Do GT miałam osłonkę neoprenową z ebaya, ale skórzana będzie dużo bardziej komfortowa smile
                        Mrówko a będziesz tę skórę u góry rączek zszywać, czy tylko nakładać same "rurki", bo ja nie bardzo wiem jak się do tego zabrać...
                        • magda79pn Re: rączki w techno 25.02.13, 08:27
                          słuchajcie, a jakby te wytarte rączki w techno samemu pomalować? farbką do plastiku...
                          są rózne kolory, w takim chromie jak są w oryginale, to się nie da ich pomalować, ale można na srebrny metalik lub na czarno. Całe czarne mogłyby całkiem fajnie wyglądać smile

kiedyś pomalowałam sobie felgę od mutsy bo była porysana, i wyglądało to całkiem dobrze i nawet nie schodziło smile
                          • just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:13
                            a na tą zniszczoną gumę można by założyć osłonki termokurczliwe(różne kolory są), nie wiem do czego się je stosuje, ale widziałam takie coś u taty w garażu smile Jak będę u rodziców to podpytam. Zawsze można to zdjąć jak nie będzie ok smile
                            • just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:15
                              allegro.pl/zestaw-oslon-termokurczliwych-fi-4-8-mm-10-szt-i3052758873.html
                              tak to wygląda
                              • magda79pn Re: rączki w techno 25.02.13, 09:22
                                fajny pomysł smile

ogólnie, to w tych nowszych modelach, ta guma się podobno nie klei, tylko dla odmiany schodzi farba z plastikowych końcówek smile
                                • just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:31
                                  to mamy już patent na klejące rączki i schodzącą farbę smile smile smile
                                  W moim guma jest idealna, a farba tylko trochę starta na krawędzi, więc na razie obejdzie się bez malowania smile
                                • linkap_wawa Re: rączki w techno 25.02.13, 10:01
                                  magda ja mam stary model xt - z 2009 i tam juz ta guma nie jest klejaca, tylko wlasnie farba na plastikach na gorze raczek sie sciera...wogole to zachodze w glowe, jak oni mogli cos takiego zrobic - bo w sumie caly wozek jest naprawde dobrej jakosci i trudno go zepsuc - a ten element jest zupelnie nieprzemyslany
                        • sztucznamrowka Re: rączki w techno 25.02.13, 09:31
                          Dokładnie to jeszcze nie wiem.... pomyślimy z M. Chyba jednak ładniej będzie jak u góry będzie zszyte smile
                          • magda79pn Re: rączki w techno 26.02.13, 17:19
                            a czy do tych "luzów" idzie się przyzwyczaić?

pytam z ciekawości, mnie to wkurzało kiedyś (ale bardziej chyba wysuwany podnóżek, którego mam nadzieję nie ma już big_grin ), a ludzie jeżdżą i im dobrze smile
                            • just_tusia07 Re: rączki w techno 26.02.13, 17:38
                              Też się nad tym zastanawiam, może jutro uda mi się wyjść nim na spacer. Podnóżek mam podnoszony i blokuje się go przyciskiem.
                              Magda, ludzie 'czołgi' chwalą a Ty się takimi drobnostkami przejmujesz big_grin big_grin
                              • linkap_wawa Re: rączki w techno 26.02.13, 19:01
                                ja sie tam przyzwyczailam - tym bardziej, ze przy uzytkowaniu to nie ma wiekszego znaczenia
                                • martuska1982 Re: rączki w techno 26.02.13, 19:12
                                  Ja dzisiaj w smyku dokładnie wymacałam xt i faktycznie rączki mają luzy, ale serio, są nieznaczne.Oczywiście w uzytkowaniu luz może się powiększyc,ale myślę, ze nie jest to jakoś strasznie uciażliwe.
                                  Przy zaletach tego wózka myślę, ze ten lekki luz to pikuś. smile
                                  • mak-111 a do questa 27.02.13, 21:07
                                    myslicie, ze takie cos sie nada do questa? warto wogole bawic sie w wymiane tej popekanej pianki?
                                    • just_tusia07 do questa 27.02.13, 21:14
                                      na allegro są dostępne uniwersalne pianki na rączki
                                      • mak-111 Re: do questa 27.02.13, 21:21
                                        czy to te allegro.pl/chwyty-raczki-raczka-otulina-do-wozka-gabka-dluga-i3040211818.html?
                                        • just_tusia07 Re: do questa 28.02.13, 08:50
                                          Tak,o te mi chodziło. Zmierz tylko średnice rurki, bo piszą,że pasuje od 21-25mm
                                          • magda79pn Re: do questa 28.02.13, 16:34
                                            mam techno, patrzę na jego brzydkie rączki i zastanawiam się co z nimi zrobić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka