magda79pn 22.02.13, 22:46 kiedyś czytałam (również na aukcjach) że ludzie mają nowe rączki przy maclarenach techno, natomiast kiedyś w serwisie powiedziano mi, że nie ma możliwości wymiany na nowe wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkap_wawa Re: rączki w techno 23.02.13, 08:09 no wlasnie - jak to jest - sama jestem ciekawawa... bo juz sie zastanawialam ostatnio czy nie kupic takich specjalnych nakladek na te raczki... Odpowiedz Link
magda79pn Re: rączki w techno 23.02.13, 09:22 no właśnie też widziałam te nakładki, jednak one mi się nie podobają mam ochotę na używane techno, ale te rączki w większości są obrzydliwe... Odpowiedz Link
peggy1 Re: rączki w techno 23.02.13, 12:21 Macie jakiegos linka do tych nakładek bo coś znaleźć nie mogę....? Odpowiedz Link
muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 12:27 Ja kupiłam takie i są super: www.citygrips.com/products/double-bar-handlebar/ Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: rączki w techno 23.02.13, 16:43 do muumucca: Zaciekawiły mnie bardzo te nakładki na rączki Mam PP Si , w którym rączki są plastikowe i to mi się nie podoba. Możesz przesłać real foto swoich nakładek? Jak się je zapina - są na rzep? Z czego są wykonane? A gdzie je kupiłaś? Dzięki za info Odpowiedz Link
muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 18:02 Mogę zrobić zdjęcia ale dopiero pod koniec tygodnia, bo dałam w prezencie koleżance. One są fajniejsze niż się spodziewałam, zrobione z takiej pianki. Naciąga się je na rączki a na końcu zapina na rzepy. Do questa pasują jak ulał. Kupowałam na citygrips.com nigdzie bliżej nie znalazłam. Przesyłka za 6 dolarów, czekałam 2 tygodnie. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: rączki w techno 23.02.13, 18:09 i normalnie do PL wysylaja i nie robia problemow? i akceptuja nasze karty platnicze? Odpowiedz Link
muumucca Re: rączki w techno 23.02.13, 18:15 No normalnie Przeszła nawet moja zwykła karta płatnicza z inteligo Odpowiedz Link
agusia041 Re: rączki w techno 23.02.13, 18:11 te nakładki to w sam raz wyzwanie dla Magdy, tylko materiał, rzep i będziemy miały szybciej i taniej Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: rączki w techno 23.02.13, 18:59 wychodzi na to, że lepiej te rączki od początku osłaniać. Właśnie pomyślałam o obszyciu ich tą skórą z alegro. Ciekawe czy mniejsze kawałki też sprzedają, a może w domu się coś znajdzie, co będzie się do tego nadawało ??? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: rączki w techno 23.02.13, 22:08 Ja patrzyłam, że są do kupienia w sklepie HappyMothers - oni mają stacjonarny w USA i stamtąd wysyłają towar. Ale nie wiem trochę mam stracha..... Może ktoś coś u nich kupował? Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: rączki w techno 24.02.13, 13:29 ja kupowalam wozek - wszystko ok - oferuja opcje sledzenia przesylki - maja polskojezyczna obsluge jakby co a tak wogole to maja konto na allegro - tylko sa drodzy. I koszty przesylki spore - chociaz ja akurat z nimi koresponodowalam wlasnie bo pytalam o organizer britaxa i jak sie zlozy u nich zamowienie dzisiaj to koszty przesylki 35 zł bo konsoliduja jakies zamowienia. Ale mysle ze raczki wyjda taniej na tej stronie citygrips. Odpowiedz Link
milusinkowo Re: rączki w techno 09.03.13, 04:58 Ja kupowałam w HappyMothers.org 4moms Origami happymothers.org/4moms-origami-stroller-p-52.html oraz przepiękna pościel do łóżeczka happymothers.org/posciel-bananafish-jungle-bff-3-piece-crib-bedding-set-p-4922.html Może ceny nie są najniższe, ale za jakość trzeba zapłacić, ja jestem zachwycona, i na pewno jeszcze coś kupie u nich. Przymierzam się do zestawu mebelków happymothers.org/davinci-anastasia-4in1-convertible-crib-in-oak-p-4284.html Pozdrawiam nie miejcie obaw to super sklep. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: rączki w techno 24.02.13, 13:54 o jakie fajne!! Jak sobie kupię jakąś parasolkę to gadżet obowiązkowy Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: rączki w techno 24.02.13, 14:22 pomilak - sa tez na raczki pojedyczne www.citygrips.com/products/single-bar-handlebar/ Odpowiedz Link
magda79pn Re: rączki w techno 24.02.13, 16:45 kurcze, Wy jako gadżet, a Ja jako mus wolałabym mieć nowe rączki w techno, niż te szmatki Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: rączki w techno 24.02.13, 17:22 Dogadałam się dziś z moim M i ma mi obszyć rączki w Si skórą (tą z allegro). Wcześniej obszywał mi w Unlimicie i jest suuper Odpowiedz Link
pomilak1 Re: rączki w techno 24.02.13, 17:31 Ja chyba też tą "skórę" kupię na mojego GT, te podwójne na tej pojedynczej rączce mi się średnio podobają Odpowiedz Link
agusia041 Re: rączki w techno 24.02.13, 18:16 O, skóra to jest myśl! Do GT miałam osłonkę neoprenową z ebaya, ale skórzana będzie dużo bardziej komfortowa Mrówko a będziesz tę skórę u góry rączek zszywać, czy tylko nakładać same "rurki", bo ja nie bardzo wiem jak się do tego zabrać... Odpowiedz Link
magda79pn Re: rączki w techno 25.02.13, 08:27 słuchajcie, a jakby te wytarte rączki w techno samemu pomalować? farbką do plastiku... są rózne kolory, w takim chromie jak są w oryginale, to się nie da ich pomalować, ale można na srebrny metalik lub na czarno. Całe czarne mogłyby całkiem fajnie wyglądać kiedyś pomalowałam sobie felgę od mutsy bo była porysana, i wyglądało to całkiem dobrze i nawet nie schodziło Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:13 a na tą zniszczoną gumę można by założyć osłonki termokurczliwe(różne kolory są), nie wiem do czego się je stosuje, ale widziałam takie coś u taty w garażu Jak będę u rodziców to podpytam. Zawsze można to zdjąć jak nie będzie ok Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:15 allegro.pl/zestaw-oslon-termokurczliwych-fi-4-8-mm-10-szt-i3052758873.html tak to wygląda Odpowiedz Link
magda79pn Re: rączki w techno 25.02.13, 09:22 fajny pomysł ogólnie, to w tych nowszych modelach, ta guma się podobno nie klei, tylko dla odmiany schodzi farba z plastikowych końcówek Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: rączki w techno 25.02.13, 09:31 to mamy już patent na klejące rączki i schodzącą farbę W moim guma jest idealna, a farba tylko trochę starta na krawędzi, więc na razie obejdzie się bez malowania Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: rączki w techno 25.02.13, 10:01 magda ja mam stary model xt - z 2009 i tam juz ta guma nie jest klejaca, tylko wlasnie farba na plastikach na gorze raczek sie sciera...wogole to zachodze w glowe, jak oni mogli cos takiego zrobic - bo w sumie caly wozek jest naprawde dobrej jakosci i trudno go zepsuc - a ten element jest zupelnie nieprzemyslany Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: rączki w techno 25.02.13, 09:31 Dokładnie to jeszcze nie wiem.... pomyślimy z M. Chyba jednak ładniej będzie jak u góry będzie zszyte Odpowiedz Link
magda79pn Re: rączki w techno 26.02.13, 17:19 a czy do tych "luzów" idzie się przyzwyczaić? pytam z ciekawości, mnie to wkurzało kiedyś (ale bardziej chyba wysuwany podnóżek, którego mam nadzieję nie ma już ), a ludzie jeżdżą i im dobrze Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: rączki w techno 26.02.13, 17:38 Też się nad tym zastanawiam, może jutro uda mi się wyjść nim na spacer. Podnóżek mam podnoszony i blokuje się go przyciskiem. Magda, ludzie 'czołgi' chwalą a Ty się takimi drobnostkami przejmujesz Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: rączki w techno 26.02.13, 19:01 ja sie tam przyzwyczailam - tym bardziej, ze przy uzytkowaniu to nie ma wiekszego znaczenia Odpowiedz Link
martuska1982 Re: rączki w techno 26.02.13, 19:12 Ja dzisiaj w smyku dokładnie wymacałam xt i faktycznie rączki mają luzy, ale serio, są nieznaczne.Oczywiście w uzytkowaniu luz może się powiększyc,ale myślę, ze nie jest to jakoś strasznie uciażliwe. Przy zaletach tego wózka myślę, ze ten lekki luz to pikuś. Odpowiedz Link
mak-111 a do questa 27.02.13, 21:07 myslicie, ze takie cos sie nada do questa? warto wogole bawic sie w wymiane tej popekanej pianki? Odpowiedz Link
just_tusia07 do questa 27.02.13, 21:14 na allegro są dostępne uniwersalne pianki na rączki Odpowiedz Link
mak-111 Re: do questa 27.02.13, 21:21 czy to te allegro.pl/chwyty-raczki-raczka-otulina-do-wozka-gabka-dluga-i3040211818.html? Odpowiedz Link
just_tusia07 Re: do questa 28.02.13, 08:50 Tak,o te mi chodziło. Zmierz tylko średnice rurki, bo piszą,że pasuje od 21-25mm Odpowiedz Link
magda79pn Re: do questa 28.02.13, 16:34 mam techno, patrzę na jego brzydkie rączki i zastanawiam się co z nimi zrobić... Odpowiedz Link