Dodaj do ulubionych

Organizer Babymel - do posiadaczek :)

27.02.13, 09:58
Czy ten organizer będzie dobry do wózka typu parasolka - mam PP Si?
Czytałam tu na Forum, że jest bardzo fajny, pojemny itp.
Proszę o info, dzięki smile
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 27.02.13, 10:42
      Tak można.
      Tu masz filmik z tym organizerem na wózku typu parasolka
      www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/lejdi-gadzet/lejdi-gadzet-na-wiosennym-spacerze/4450671
    • agusia041 Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 27.02.13, 13:07
      A tu masz moje Si i Babymel smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/nIeB0uJCAIBbEDIsgB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/qa/lb/pzay/DOoS8bQQuDSpVs8nwB.jpg
      • sztucznamrowka Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 27.02.13, 16:32
        Dzięki za fotki smile Super to wygląda big_grin To zamawiam sobie tongue_out
    • sztucznamrowka Re: Organizer Babymel - moja ocena 14.03.13, 12:06
      Wczoraj do mnie dojechał. Kupiłam go specjalnie do PP Si. Nie do końca jednak jestem zadowolona.... Wiem, wiem chyba wybredna jestem ale jak wydaję niemała kasę to się czepiam szczegółów tongue_out
      Przede wszystkim w środku pomarańczowa podszewka - ble (nie lubię tego koloru) i brakuje mi wewnętrznej kieszonki na zamek na jakieś bardzo ważne rzeczy typu dokumenty czy portfel.
      Zaskoczeniem była ta rozwijana siateczka u dołu.
      Ogólnie jak na organizer bardzo pojemny a przy tym zgrabny smile
      Zobaczymy jak się sprawdzi w "terenie" wink ale najpierw to musi zima na dobre nas opuścić he he.
      • piratka-basia Re: Organizer Babymel - moja ocena 14.03.13, 12:42
        Czy masz może porównanie do innych orgaanizerów?
        Poszukuję czegoś małego a pojemnego do Maclarena
        moje duże torby troszkę nie pasują wink
      • lady2009 Re: Organizer Babymel - moja ocena 14.03.13, 20:37
        Mialam takie same wrazenie. Jakis malo zgrabny mi sie wydal, brakowalo mi takiej kieszonki tez. Ale z drugiej strony jest pojemny, miesci mi sie i pampers i chusteczki i picie i sloiczke i bluzka na zmiane i portfel i telefon i klucze.... smile ogolnie plus!
    • pinik Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 18:19
      Gdzie wy kupujecie ten organizer?

Ja kupilam kiedys na niemieckim amazon tej firmy taka mala tobe pielegnacyjna do wozka i tez strasznie drazni mnie w niej ten pomarancz. Ale to chyba znak tej marki.
      • agusia041 Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 18:26
        Ja kupiłam w mamagama.pl smile
        • pomilak1 Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 19:41
          A ja za miast babymel kupiłam BJ i jestem zadowolonasmile Pasuje mi do GT i właśnie takiego szukałam - czyli nie torby, która pomieści wszystko tylko czegoś zgrabnego na podręczne rzeczy typu klucze, mamba, soczek z rurką tongue_out big_grin
    • sztucznamrowka Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 21:54
      Ja też kupiłam go w mamagama. Z organizerów to miałam Sunshine Kids (sprzedany) oraz mam jeszcze Kees i jeden uszyty na zamówienie przez Panią Helenkę.
      Ten Kees to właśnie do Maca sobie zostawiłam. Sunshine Kids używałam do Britaxa ale też świetnie pasuje do BJCM i GT. Właśnie Forumka mająca GT go ode mnie kupiła.
      • sztucznamrowka Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 21:54
        Organizer Kees jest bardzo podobny do organizera Maclaren.
        • piratka-basia Re: Organizer Babymel - do posiadaczek :) 14.03.13, 22:05
          Dzięki, a powiedz mi proszę który Twoim zdaniem będzie lepiej pasował(wyglądał)
          na Maclarenie Sunshine Kids czy Babymel?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka