Dodaj do ulubionych

A ile jest warte takie coś?

11.03.13, 10:39
link
Czy to ta 'dobra' podróba, bo o takiej kiedyś wspominałyście. Ile to jest warte?
Swoją drogą ciekawe na ilu się aukcja skończy czy nisko bo badziew, czy wysoko bo prawie bugaboo. Chyba opis przyzwoity, ale ile osób przeczyta.
Obserwuj wątek
    • monikamar3-3 Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 10:56
      wyglada świetniesmile widać ze bardzo zadbany albo niewiele używany. O cenie sie nie wypowiem, bo od tego są specjalistki na forumsmile
      • mama1dawidka Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 11:05
        Ja mialam ta rame i koleczka
        Wszystko takie jak z bugaboo
        Jedyne czym sie roznia
        To ze mihwrile nie ma naklejki z numerem seryjnym
        I ciut inny bieznik na tylnych oponach a i na lince na reke pisze zeby z miwrile nie biegac big_grin
        Reszta leb w leb z bugaboo jakos czesci to samo
        Zreszta w mojen galeri jest
        To jest fotka gdzie jet joolz i bugaboo na jednej fotce
        Ja polecam
        Bo byl idealny i jak pisze oprocz trzech rzeczy raczej jak ys nie wiedziala
        To moze nawet sie niedomyslic ze to nie bugaboo
        Bo serio wszystko identyczne
        I oplace sie go za ok 800-1000 zl
        Bo nowe w angli bodajze kosztowaly 300£
        Ale do tego z linka juz sa dokupione rzeczy z cameleona
        I zadbany jest
        A to serio morda w morde z camem
        Wiec nie masz sie co obawiac
    • tereferefretka Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 11:01
      rzeczywiście stan niezły, i ten wozek wg mnie nie różni się niczym od bugaboo tylko tym,ze ma inne logo,i może ciut inny daszek,ale wlasciwości jezdne podejrzewam takie same.
    • mama1dawidka Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 11:08
      A nie wroc to w orginale miwril jest
      Ja weszalm i tylko podgladoowe smile
      Noi siedzisko wydaje mi sie lepsze bo ma jeszcze kieszonki praktyczne
      Wystarczy dokupic daszek od bbo wkladki i juz masz cama za smieszna cene
      Albo jakos ozdobic ten niebieski daszek bo jest fajny
      • sylki Gosia 11.03.13, 11:24
        Mi Wheels nie miwrill - popraw się wink tongue_out
        • mama1dawidka Re: Gosia 11.03.13, 11:34
          Ja nieuk jestem tego wymowic nie umie a co dopiero napisac big_grin
          • sylki Re: Gosia 11.03.13, 11:48
            oj tam oj tam
            status wózkomaniaczki zobowiązuje tongue_out
      • tereferefretka Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 11:26
        bez sensu,a po co kupowac daszek i wkladke od bboo? bo logo? ehehe, Affro sama sobie uszyje piękne daszki z pewnością smile

a szyjemy dla chlopaka czy dziewczynki?
        • afroddytta Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 12:27
          Jeszcze nie wiem, do 21 marca mogę szaleć.
          No zoabczymy jak ta aukcja się rozwinie, bo beżowy to nie jest mój wymarzony kolor, ale jak cena będzie ok to może jednak warto.

Napisałam do babki co wystawiła wczoraj zestaw froga (Gosia wyceniła na 600-700), moja propozycja (nieco niższa) pozostała bez komentarza, pani chyba liczy jednak na sporo więcej i zachęca do licytacji. Zobaczymy, przepłacać nie bedę, mam sporo czasu jeszcze.
          Swoją drogą na allego jest zestaw cama 2 gen. za 1600, gdyby nie kolor czerwony to chyba bym kupiła, w końcu sporo nowszy, chyba cena ok?
          • mama1dawidka Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 13:16
            przy czerwonym jest lipa ze potem bardzo ciezko sprzedac
            Wiem z doswiadczenia ze ludzie wola
            Bez antracyt czerwien dosc dlugo stala
            Ja bym zobaczyla do ilu dojdyie ten mihwrile nie wiem czy dobze napisalam
            A rzezywiscie lepiej dolozyc troche i miec Cama
            smile
            Bo w twoim wykonaniu Afrodyta bedzie chyba najladniejszy
            Jak poszyjesz sobie dodatki
            Do dzisiaj sni mi sie ten twoj urban w paseczki
            • afroddytta Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 15:24
              czerwony zdecydowanie odpada, bo ani do róż, ani fiolet, ani turkus nie pasuje, no chyba, że jednak będzie chłopak wtedy może jakąś dobrą ofertę rozważę.
              Mówicie, że ta beżowa baza będzie ok dla dziewczynki, do różu itd. Ogólnie beżu nie lubię wolę konkretne kolory, miałam Donkeya całego beżowego i taki masakrycznie smętny był, na pewno bym takiego zestawu nie kupiła, ale wiadomo, że budki podorabiam tylko czy będą pasować?
              Poczekamy i zobaczymy, w czwartek mam urodziny, więc byłby miły prezent big_grin
              • sylki Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 16:24
                miałam beżowego bee + i do tego pinkową budę smile pasowało super i smętnie nie było smile
                • martuska1982 Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 17:01
                  do bezu to chyba wszystko pasuje.No może prawie wszystko.
                  Na pewno beż jest kolorem na tyle stonowanym, ze można z żarówiastymi dodatkami poszaleć. smile

No i na beżowej bazie nie widac chyba aż tak wypłowień jak na ciemnych.
          • martuska1982 Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 16:59
            afroddytta napisała:

> Jeszcze nie wiem, do 21 marca mogę szaleć.
            > No zoabczymy jak ta aukcja się rozwinie, bo beżowy to nie jest mój wymarzony ko
            > lor, ale jak cena będzie ok to może jednak warto.
            >
            > Napisałam do babki co wystawiła wczoraj zestaw froga (Gosia wyceniła na 600-700
            > ), moja propozycja (nieco niższa) pozostała bez komentarza, pani chyba liczy je
            > dnak na sporo więcej i zachęca do licytacji. Zobaczymy, przepłacać nie bedę, ma
            > m sporo czasu jeszcze.
            > Swoją drogą na allego jest zestaw cama 2 gen. za 1600, gdyby nie kolor czerwony
            > to chyba bym kupiła, w końcu sporo nowszy, chyba cena ok?

Ta sama sprzedajaca (co tego 2gen.za 1600 wystawiła) sprzedawała duży zestaw 1generacji.Licytowałam sobie trochę. wink
            Za 1275zł "poszedł"
            W cudzysłowie, bo kilka chwil po zakończeniu aukcji dostałam meila, ze za 1300 sprzeda.Odpisałam, że za duzo i nie licytowałam tyle, wiec dostałam propozycję ze za 1250 puści. wink
            To był cam 1.gen.pompowane koła, dwa kolory wkładek (czerwone i zółte) plus czerwona budka letnia,na tej takiej grafitowej bazie, z folią i spiworkiem, ale nie oryginalnym,z nakładką kolorową na pałąk i z oryginalną parasolką.

Może jeszcze chce za tyle puscić. wink

allegro.pl/bugaboo-cameleon-1-generacji-super-zestaw-i3072494276.html

Według was - że tak z ciekawosci spytam - warto?

• afroddytta Re: A ile jest warte takie coś? 11.03.13, 17:11
              Też obserwowałam, ale ani żółty ani czerwony mnie nie przekonuję, wolę poczekać, już nawet ten beż (jak mnie przekonujeciesmile) będzie lepszy. Poza tym czerwonego koloru jakoś z zasady nie lubię, choć akurat w wózkach mi nie przeszkadza, bo mam juz kilka czerwonych, więc tym bardziej czas na odmianę.
    • afroddytta Jest jeszcze pomarańcz... 11.03.13, 17:43
      i na razie nisko stoi, ale ten kolor dla mnie jeszcze gorszy uncertain
      allegro.pl/bugaboo-cameleon-dodatki-i3079203113.html
      • martuska1982 Re: Jest jeszcze pomarańcz... 11.03.13, 17:53
        a mnie się własnie bardzo pomarańcz podoba. smile

Kwestia gustu jak widać.Czerwony na ciemnej bazie też.
        Ten żółty może niezbyt, ale przy założeniu ze miałby być dodatkowym to chetnie bym sobie czasem cama przebrała. smile
        • afroddytta Re: Jest jeszcze pomarańcz... 11.03.13, 18:08
          Nie to że mi się nie podoba, jakbym nie miała zamiaru szyć do niego daszków itd. to pewnie każdy kolor bym kupiła, zawsze to jakaś atrakcja itd. Ale póki co mam plany ambitne i jak będzie dziewczynka na pewno pójdziemy w róż, fiolet (bo go uwielbiam) itd. a tu już zestaw z pomarańczem nie przejdzie uncertain
          • tereferefretka Re: Jest jeszcze pomarańcz... 11.03.13, 18:57
            ale zestaw róż+pomarańcz jest cuuudowny smile))
            sylka podrzuc to zdjecie z fb tej laseczki z cameleonem co kiedys wrzucałaś, no bylo mega...

wiem wiem,kwestia gustu,mi sie za to fiolet totalnie opatrzyl,roz jakos nie...
            ja miałam antracyt z czerwonym polarem, no czerwien nie jest moim ulubionym kolorem big_grin
      • mama1dawidka Re: Jest jeszcze pomarańcz... 11.03.13, 18:08

--najzwykleiszy antracyt z pomaranczowe flece dachem wkladka i oslonka
        I z pasujacym lodgerem smile
        Ale jesli mam byc szczera od bbo spiworek jest lepszy wygodniejszy w tym wozku smile
        https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
        https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
    • afroddytta Ta aukcja też nieco dziwna... 11.03.13, 22:54
      allegro.pl/bugaboo-cameleon-piekny-zestaw-material-canvas-i3095042780.html?source=oo
      czy tylko mi się tak wydaje wink
      • magda79pn Re: Ta aukcja też nieco dziwna... 12.03.13, 00:06
        piękny jest ten canvas smile

ale wiesz, ja po tych trzech swoich chłopakach, tak się przyzwyczaiłam, że chyba nie chciałabym mieć dziewczynki, wolałabym czwartego chłopca wink
        • mama1dawidka Re: Ta aukcja też nieco dziwna... 12.03.13, 08:22
          Za 1600 czasami idzie kupic gen2
          Wiec nie wiem czy nie chcialabym dolozyc
          • afroddytta Re: Ta aukcja też nieco dziwna... 12.03.13, 10:20
            Bardziej chodziło mi o tę historię z odcinaniem pasów uncertain
            A kolor różowy na razie nie wchodzi w grę, przynajmniej przez tydzień.
            • tereferefretka Re: Ta aukcja też nieco dziwna... 12.03.13, 10:40
              właśnie ja nie rozumiem,o co chodzi z tymi pasami?
              • afroddytta Re: Ta aukcja też nieco dziwna... 12.03.13, 10:42
                Ja też bo w sumie rama ta sama, ale przecież tapicerka do gondoli inna niż w spacerówce, wiec jak mogli jeżdząc gondolą obciąć pasy w spacerówce?! chyba, że czegoś nie rozumiem???
    • afroddytta Usunęli tę aukcję!!! 12.03.13, 10:54
      Aukcję usunął pracownik allegro! Akurat chyba nie było tu żadnego naciągactwa, opisane było uczicwie, ale pewnie ktoś zalicytował i się przestraszył. Napiszę do sprzedawcy, zobaczymy.
      • nicolcia9 Re: Usunęli tę aukcję!!! 12.03.13, 11:23
        Też nie rozumiem czemu usunęli aukcję, napisz, napisz, bo był bardzo fajny big_grin
        • basia752 SI na allegro 12.03.13, 11:35

A co sądzicie o tym SI allegro.pl/wozek-spacerowy-peg-perego-si-stan-idealny-i3095101744.html ? Za ile warto? Zastanawiam się, dlaczego bez rozłożonej budy są zdjęcia
        • afroddytta Re: Usunęli tę aukcję!!! 12.03.13, 11:44
          Napisałam, pani nawet nie wiedziała, że jej aukcję usunęli, ale chce KT 1500 zł, to chyba jednak spora przesada, za tę cenę można mieć cama nowszego, tym bardziej, ze ja fotelik to już mam. Zobaczymy, może będzie ponowna licytacja.
          • nicolcia9 Re: Usunęli tę aukcję!!! 12.03.13, 11:49
            Fakt, 1500zł to stanowczo za dużo, zwłaszcza że jak dziewczyny pisały wyżej, nieraz trafiają się aukcję Cemeleona drugiej generacji za 1600zł w b.dobrym stanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka