Dodaj do ulubionych

Pomoc w wyborze koloru joolza

12.03.13, 15:01
Na stanie dostępny jest tylko czerwony i piaskowy na czarnej ramie i tylko te kolory widziałam w realu, inne tylko na zamówienie. Interesuje mnie kolor jeans na srebrnej ramie albo silver na czarnej. Widziałyscie te dwa kolorki na żywo? Ktory lepiej sie prezentuje?z gory dzieki za pomoc w podjęciu decyzji smile
Obserwuj wątek
    • justyna2262 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 15:09
      Ja widziałam srebrny, jeansowy i piaskowy, wg mnie najładniejszy piaskowy.
      • afroddytta Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 15:21
        Widziałam piaskowy, choć ogólnie nie lubie beży to na wózek to dobry i ładny kolor, miałam speediego sand i fajnie, wszystko pasuje, a jasny wózek w praktyce się mniej brudzi (a przynajmniej) mniej widać niż ciemny. Srebrzyste tapicerki jakoś mnie nie przekonują, choć joolz wygląda elegancko. Jeans nie widziałam, kiedyś bbo w tej wersji tylko i na pewno oryginalna, ale w sumie nie mam zdania, co się komu podoba.
    • zabaaa1984 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 16:32
      Dzięki, jakieś nie rozważalam piaskowego tylko te dwa wymienione. Czy ten silver jest strasznie jasny czy bardziej podpadający pod szary?jest matowy czy błyszczący?
      • paula2306 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 16:39
        zabaaa widzę, że coraz bliżej i bliżej kupna wink
        • funnybaby Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 17:03
          ja mam joolza w kolorze jeans gondolka. Mogę fotki na maila wysłać smile
          • zabaaa1984 Funnybaby 12.03.13, 17:29
            Dzięki bardzo, widziałam jeans na zdjęciach, wlasnie paula posiadaczka joolza mi podesłala smile
        • zabaaa1984 Paula 12.03.13, 17:28
          Decyzja niby podjeta tylko jeszcze rozwazam kolor bo ten silver tez mi wpadl w oko smile
          • paula2306 Re: Paula 12.03.13, 17:38
            Kurczę, ja żadnego na żywo nie widziałam, jedynie mojego smile
    • calineczka793 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 19:47
      Ja wybierałam pomiędzy kolorem silver i sand - pierwotnie kupiłam sand - ale strasznie mi się ten kolor nie podobał w realu miał taki odcień khaki, więc wymieniłam go na silver - mam go na czarnej ramie - fajnie to wygląda.
      • zabaaa1984 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 12.03.13, 20:04
        No wlasnie na zywo ten sand nie wyglada tak dobrze jak na zdjęciu. A masz moze swojego silver na zdjęciu?
        • calineczka793 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 14.03.13, 22:25
          Mój Joolz
          • justyna2262 Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 15.03.13, 00:14
            Chyba w takim razie każda z nas innaczej widzi i odbiera te kolory, bo dla mnie właśnie silver był taki szary, ponury i zimny. Obok niego stał piaskowy i on miał taki lekko złoty, ciepły odcień. Moim zdaniem nigdzie nie yło podobieństwa do khaki . ( a khaki to chyba taki wpadający w zielony?)
            • funnybaby Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 15.03.13, 16:09
              Gondolkę mam kolor jeans, a spacerówkę kolor czerwony. Rama srebrna. Za niedługo przesiadka do spacerówki wink przyzwyczaiłam się do jeans ale ta czerwień też mi się podoba wink
    • edelstein Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 15.03.13, 16:42

W jakich kolorach wogole joolz wystepuje?ich strona jest so kurz.Widze w sprzedazy dzinsowe,na stronie nie widze,na zdjeciach widuje zielony i tez nigdzie nie Ma.Oswieccie mnie?
      • funnybaby Re: Pomoc w wyborze koloru joolza 15.03.13, 16:48
        www.my-joolz.com/products/configurator
        tu są kolory tapicerek i stelazy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka