Dziewczyny, mam nadzieję że mi pomożecie bo już zupełnie zgłupiałam.
Potrzebuję parasolki, która rozkładała by się dosyć płasko - byłam w sklepie i takie rozkładanie jak jest w Maclarenie Quescie i PP Pliko mini mi odpowiada.
Szukam używanego Questa, i już oczopląsu dostaję, i nie mogę się połapać co jest co.
W sklepie widziałam Questa ze srebrnymi kołpakami i czarnymi środkami, i wydawało mi się że się rozkłada dosyć mocno. Patrząc w necie widzę, że jest jakiś "nowy" quest, który niby się rozkłada prawie na płasko - ale on ma kołpaki całe czarne. Czy rzeczywiście tak jest, że ten nowy Quest 2012 ma zawsze kołpaki całe czarne?
Takich z czarnymi kołpakami na allegro mało, więc patrzę też za takimi z srebrnymi kołpakami z czarnym środkiem (patrzę też na zapięcie pasów- ma być okrągłe), i tu widzę że są:
- nowe - ale czy to ten model 2012 tylko z innymi kołpakami, czy stary model 2011?,
- używane. W aukcjach używanych jedni piszą że się rozkłada na leżąco, inni, że na półleżąco. I tu mam pytanie, czy jest jeden model Questa z takimi srebrnymi kołpakami z czarnym środkiem czy różne, rozkładające się w różny sposób?
Dla zobrazowania:
tablica.pl/oferta/maclaren-quest-sport-ID2qZzB.html -> tu ktoś pisze że pozycja prawie leżąca,
podobnie tu:
allegro.pl/maclaren-wrt06052-quest-sport-crown-blue-mist-i3094036667.html,
a tu z kolei odpisali mi, że się rozkłada tylko do półleżącej pozycji: