Dodaj do ulubionych

BJCM gt - shadow/crimson

15.03.13, 20:37
Dziewczyny czy ten czerwony kolor to jest takie bardziej ceglasty czy taki ciemno krwisty? Jesli ktoras z Was taki ma, moglybyscie podeslac fotke na gazetowego?
Obserwuj wątek
    • escapezone Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 20:46

hej. To jest taki ciemno krwisty. Zrobię jutro foty i ci wyśle w świetle dziennym jak wygląda smile
      • linkap_wawa Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 20:49
        super - dzieki!
        • escapezone Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 20:58

do godz.max 10 wyśle ci fotki smile pozdrawiam
          • escapezone Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 21:05

wysłałam ci kilka fot co miałam na telefonie zrobionych reszta jutro tylko daj znać czy doszły bo czasami za dużo zdjęć tu akurat 6 szt może nie przejść smile
            -
            https://www.suwaczki.com/tickers/dqprx1hpde1opbml.png
            • martuska1982 Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 21:19
              w sklepie widziałam i też uważam że taki ciemnokrwisty jest. Ładnie wygląda.
    • afroddytta Re: BJCM gt - shadow/crimson 15.03.13, 22:02
      Linka wybierasz sie w niedziele, ja tak, fajnie byloby sie zgrac smile
      • gorligorligor Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 00:02
        ja mamsmile /ale jeszcze nie na kompie/, on jest taki bardziej przygaszony, bardzo ładny (linka, stawiam, że pewnie taki jak w Twojej versie???/, taki jak tu:www.bestbuggy.co.uk/2013/02/baby-jogger-city-mini-gt-vs-baby-jogger-city-versa-gt/

PS. a się przymierasz? a co z versą, z ciekawości spytam? Pozdrawiam!
        • linkap_wawa Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 06:43
          gorligorli - fotki z fona doszly - dzieki - super masz ta wkladke w paski! tez tak sobie obstawialam ze ten czerwony moze byc jak w versie. A Verse sprzedaje - w sumie to fajny wozek i go polubilam, ale jestem do niego troche za wysoka - ja lubie miec raczke wysoko - a w optymalnym do prowadzenia (tak zebym nie walila w stelaz) i podbijania ustawieniu jak dla mnie jest ona troche za nisko - niby ok. ale w gt bedzie mi lepiejsmile no i gt ma jednak wieksze siedzisko. tylko teraz musze bude do serwisu odeslac, bo mi opada - mam nadzieje, ze przysla mi szybko nowa (moze poprosze ich o czarna???? - nie wiem czy sie da, ale jesli by sie zgodzili to ta versa bylaby fajna!)
          • gorligorligor Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 18:32
            linkapuś, ale to któraś inna forumka wysłała Ci fotki, to dla niej dziękismile a ja zapomniałam, że przecież mam kilka fotek na kompie (wklejałam linka w wątku o maszynach, pamiętasz?śpiworki mężatongue_out) tam jest mój gt (choć nie on był wtedy głównym eksponatemtongue_out), ale mi się ta czerwień b. podoba, troszkę ożywia wózek, ale i tan szary-grafitowy ładny. Wydaje mi się, że jeszcze cały czarny byłby ładnysmile
            • escapezone Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 19:43
              to ja wyslalam tongue_out gdzie wkladke od p. helenki zaprezentowalam rowniez ;P
              • linkap_wawa Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 21:05
                ło matko - ale wtopa - sorki escapezone! ale pisalam szybko zeby moj chlop nie wywachal, ze kroi sie nowy wozek i zle spojrzalamwink
                a tak na marginesie - wzielam w koncu black/black jak pomilak - u mnie tez dziołcha na stanie
            • pomilak1 Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 20:22
              Zastanawiałam się nad tym kolorem lub black/black i w końcu padło na cały czarny, bo się obawiałam, że ta czerwień będzie się gryzła z różem tongue_out
              Ale kolor mi się b. podoba smile
              • gorligorligor Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 20:37
                pomilak no rzeczywiście czerwień z różem, to mi się tak średnio widzi, to chyba lepiej, że kupiłaś czarnulkasmile ja mam chłopców, więc raczej różu u nas nie uraczysz, więc ten shadow/crimson nam przypasił bardzo!
      • linkap_wawa Re: BJCM gt - shadow/crimson 16.03.13, 06:34
        afro - wybieram sie! tylko pewnie bede z mala, ale to chyba nie szkodzi?smile z checia przy patrze sie razem z toba tym bbu - mnie one jakos wizualnie nigdy nie przekonywaly, ale moze rzeczywiscie maja w sobie to cos - chociaz teraz to juz tylko hobbystycznie bede sie przygladacsmile
    • agnes_nyc Re: BJCM gt - shadow/crimson 17.03.13, 05:52
      czerwien jest przygaszona jak wszystkie kolory bj

ale niebieski jest cudny strasznie mi sie podoba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka