Dodaj do ulubionych

stokke druga odsŁona :P :D

15.03.13, 21:59
Dziś dotarł mój stokke w pięknym fioletowym kolorzesmile jestem na razie mega zadowolona smile rozbawil mnie mój synek, który wszedł do domu, zobaczył nowy wózek i z grymasem na twarzy orzekł "mamo, czyś ty zwariowała ?!"potem zrobił mi wywód, że już taki wózek miałam i po co kupiłam znowu taki sam big_grin
Ale byliśmy na krótkim spacerze, bo u mnie zimno okropnie i powiem szczerze, że fajnie mi się prowadziło tongue_out podbijać za bardzo nie chciałam żeby zachwyt nie minął tongue_out Córka w kombinezonie zmieściła się bez problemu, ba nawet mój starszak się przejechał i też miejsca miał ok smile
To teraz poluję na jakieś fajne dodatki big_grin
Obserwuj wątek
    • sylki Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 22:06
      bez zdjęć się nie liczy, a synuś to facet więc nie rozumie wink
      • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 22:24
        Uff dodalam zdjęcia do galerii ale nie umiem tu wkleić bo piszę z tableta a jeszcze go do końca nie rozpracowałam tongue_out
        • lucyna_1980 Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 22:29
          burżujka... nowy stokke...tablet.... co jeszcze? tongue_out big_grin
          • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 22:34
            Stokke mam używany tongue_outbig_grin
            • pinik Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 23:15
              Pomilak, wez mi tu tak nie pisz, bo mi sie zal robi, ze go sprzedalam smile

Uzywany, ale chyba naprawde w super stanie, czy nie?
              • sylki Re: stokke druga odsŁona :P :D 15.03.13, 23:32
                hehe, co jak co, ale wózki od ciebie i paru innych forumek w ciemno można kupować wink smile
                • mama1dawidka Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 08:28
                  He he Wariatka tongue_out
                  • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 12:26
                    hehe wiem, że jestem wariatką, ale tak już mam jak na coś się "napalę" to muszę to kupić tongue_out Teraz mam jazdę na SK big_grin ale muszę się opanować, bo chcę sobie rower kupić tongue_out big_grin
                    Sylki no w sumie kupiłam w ciemno, ale jest super big_grin tongue_out

I powiem szczerze, że ten fiolet mi się o wiele bardziej podoba niż poprzedni róż smile (o kolor mi oczywiście chodzi wink )
                    • mama1dawidka Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 12:32
                      e tam olej rower tongue_out
                    • m7-7 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 14:36
                      Daj znac jak bedziesz sie pozbywac tej pieknosci wink
                      • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 17:41
                        heh ok, ale na razie nie zamierzam się go pozbyć tongue_out Bardziej myślę do dokupieniu dodatków tongue_out big_grin

moje cudobig_grin

https://img195.imageshack.us/img195/5839/dsc0060dd.jpg

https://img715.imageshack.us/img715/2545/dsc0063iu.jpg

https://img843.imageshack.us/img843/5489/dsc0064ve.jpg

https://img20.imageshack.us/img20/4966/dsc0059ya.jpg
                        • monika_kas Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 17:57
                          śliczności... smile
                          • agusia041 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 18:22
                            Piękny jest i w moim ulubionym kolorze smile Jestem bardzo ciekawa, tak jak Twój synek dlaczego kupiłaś go po raz drugi? wink
                            • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 20:20
                              Bo mi się szalenie podoba design i poprzednim razem sprzedałam go za szybko, po prostu nie nacieszyłam nim oka i teraz muszę to nadrobić tongue_out big_grin
    • aga_1980_31 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 18:36
      Gratuluję zakupu smile
      • gorligorligor Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 18:42
        choć nie mój typ wózka, ale prezentuje się PIĘKNIE!!! Uwielbiam fiolet. Ps. kochane doradźcie mi (Pomilaczku przepraszam, że tu się "wcinam", ale może się nie pogniewasz), co byście wybrały: czarny stelaż i całe fioletowe siedzisko, czy czarny stelaż i czarne siedzisko i dlaczego?/ps. nie chodzi o stokke, inny wóz, a oba kolory lubię)
        • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 20:18
          Gorli a jaki wózek?
          Miałam całego czarnego joolza i uważam, że był śliczny!Ale fiolet też uwielbiam, więc czarny stelaż + fioletowa tapicerka też by mnie kusiła smile tongue_out
          • gorligorligor Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 21:00
            hej pomilak i nie tylkosmile, no wózek może i nic mega specjalnego (navington cadet), ale potrzebuję takiej zwinnej i nie za ciężkiej przejściówki (wolę malucha widzieć). Mój M się kiedyś na x-landery "obraził" z założenia (nieco głupiutkiego moim zdaniem), bo był czas, że co rusz widział na ulicy x-landery i chyba Go już mdliło. Wtedy stwierdził, że on nigdy go mieć na pewno nie będzie i już, bo nie będzie jak wszyscy (buhahahahahahahaha). Ja mam oczywiście inne zdanietongue_out dlatego tak szukam, wertuję, wypatruję czegoś do tysiaka (na potem mamy mini gt, a dla dwójki podwójnego bjce), no i na polu zostały dwa: graco evo i n. cadet. Widziałam oba na żywo i tak: g.evo no coś tam w sobie ma, ale jakość wykonania zdecydowanie w navingtonie lepsza (muszę przyznać, że poza tym, że x-landery nie mają za ciekawej amortyzacji, to wykończenie i design całkiem oksmile. Zachęciłam M, by sam się wybrał na zwiady i ocenił swoim okiem, no i stwierdził, że na swojej skali (1-10): graco evo 4, cadet 8=za całokształt. Rzeczywiście, evo lekkie, zwinne, może bardziej zwarte, ale sporo plastyku i pianki, a siedzisko jakieś wąziutkie (troszkę wózio jak dla lalki). Cadet ma "skórkowe" wykończenia np. pałąk, rączka, to już by nam doszywanie osłonek odpadało. Czarny Cadet (szara, zdejmowana wkładka) nieźle się prezentuje na żywo, no i można sobie wtedy poszaleć z dodatkami, fioletu niestety jeszcze nie widziałam (to mój ukochany kolor, a że i rama i pałąk i rączka i środek spacerówki /wraz z podnóżkiem/ są czarne (poza fiolet. budą i fioletową wkładką), to jak dla mnie połączenie bardzo miłe dla oka (pewnie gorzej w tym wypadku z dodatkami, ale z drugiej strony, ileż ja ich tam w sumie będę potrzebować, jeśli przypasuje mi taki wózek w całości, co najwyżej śpiworek, kocyk, czy inna wkładka). Na razie tylko głośno myślę, bo za oknem śnieg i zakupy raczej wiosenne będą. No i KLOPSsadi czerń i fiolet bardzo lubię, ale dwóch nie kupięsmile
            • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 22:17
              Oglądałam teraz w mecie te kolory i rzeczywiście obydwa są b.fajnesmile wzięłabym chyba fioletowy , ale musialabym zobaczyć ten kolor w realu smile
      • mama1dawidka Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 18:42
        ale brzydal big_grin
        • sylki Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 22:05
          ja tam nie rozumiem jak można chcieć czymś takim dziecko wozić, przecież to wózek na kije od golfa.
          Matko biedne dzieci, rodzice chcą się polansowac i coś takiego kupują i to za takie ogromne pieniądze.
          to już wolę jakieś cudo tako lub adamexa :p
          • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 22:11
            No tak się zastanawiałam czy wziąć kilka adborow lub babymercow żeby mieć na kilka dni w tygodniu inny kolor kwiatków czy stokke, no i padło na stokke, bo idą święta się trzeba będzie z koszyczkiem pod kościołem polansować tongue_out wink
            • martuska1982 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 23:02
              kit z kwiatkami innymi na kazdy dzień tygodnia.Pomyśl o ile mniejsze zużycie wózka przy używaniu na zmianę kilku. wink
              W takim układzie może na dwa lata abdorki by stykły. tongue_out
          • aga_1980_31 Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 22:13
            Sylki zapomniałaś dodać, że biedne dzieci borykają się potem przez całe życie z konsekwencjami mikrouszkodzeń spowodowanych przez jazdę w Stokke big_grin
            • sylki Re: stokke druga odsŁona :P :D 16.03.13, 22:51
              racja zapomniałam o mikrouszkodzeniach mózgu big_grin
          • tereferefretka Re: stokke druga odsŁona :P :D 17.03.13, 08:34
            są też krasnale,babymerce, trzeba wspierac rodzimy rynek,a nie Skandynawom(i tak bogatym,ikee przeciez mają i volvo) pchać kasę w kieszeń,wrrr

big_grin

stokke powoduje mikrouszkodzenia mózgu? czy może zazdrość,że się go nie ma i nie może miec?;D na logikę to to drugie chyba;P
            • mama1dawidka Re: stokke druga odsŁona :P :D 17.03.13, 09:03
              tereferefretka napisała:

> są też krasnale,babymerce, trzeba wspierac rodzimy rynek,a nie Skandynawom(i ta
              > k bogatym,ikee przeciez mają i volvo) pchać kasę w kieszeń,wrrr
              >
              Tere no jasne ze jak zwykle masz racje big_grin
              Cudze chwalicie swego nie znacie tongue_out
              > big_grin
              >
              > stokke powoduje mikrouszkodzenia mózgu? czy może zazdrość,że się go nie ma i ni
              > e może miec?;D na logikę to to drugie chyba;P
              • lucyna_1980 Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 08:17
                A przede wszystkim zapomniałyście Moje Drogie, że z takim wózkiem to się wstyd pokazać po on jest po prostu O-KRO-PNY i O-BRZY-DLI-WY tongue_out
                Ja nie wiem..... tyle kasy wydać na takie okropieństwo to chyba tylko dlatego, żeby się pokazać tongue_out
    • didis Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 08:51
      Brawo brawo. Ja się właśnie na mimę napaliłam. A dla kolejnego miało być znów stokkebig_grin
      Jak chcesz tanio SK, to ci mogę mój sprzedać - mam plaidsmile
      • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 09:14
        Didis no właśnie widziałam Twoje ogłoszenie, ale łamię się bo wolałabym różowe pixeletongue_out cena nowego mnie odstrasza, więc chyba nie powinnam być wybredna tongue_out
        Widziałam na ebay SK już od 40-60 euro, tylko znowu ja i zagraniczne portale aukcyjne = porażka tongue_out big_grin
        • didis Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 09:28
          Dla Ciebie będzie spacjalna cena. Miałam zostawić, dla siebie, ale kupuję mimę, więc sprzedaję.
          • pomilak1 Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 09:33
            Napisz do mnie na gazetowy!Kurcze M mnie wywali z domu jak w tym m-cu coś jeszcze kupię tongue_out big_grin
            • didis Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 09:59
              Jużsmile
    • szatha Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 09:06
      Dziewczyny, powiedzcie mi, gdzie można znaleźć Stokke, żeby go wypróbować? Najlepiej, żeby sklep był na Mazowszu, Pomorzu lub gdzieś na Kujawach smile
      • monika_kas Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 10:49
        ostatnio stokke widziałam w gdansku w mama i ja na ul. grunwaldzkiej 355

szatha napisała:

> Dziewczyny, powiedzcie mi, gdzie można znaleźć Stokke, żeby go wypróbować? Najl
        > epiej, żeby sklep był na Mazowszu, Pomorzu lub gdzieś na Kujawach smile
        • aga_1980_31 Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 10:57
          Na pomorzu tylko sklep MiJ Gdańsk i Gdynia oraz u mnie tongue_out
    • pomilak1 Podbijanie ;) 18.03.13, 09:32
      Dziś stwierdziłam, że stokke się wcale tak tragicznie nie podbija big_grinbig_grin Nie wiem czy to zasługa tego, że mała jest teraz cięższa, czy tego, że przesiadła się z GT, a tam podbijanie nie aż takie rewelacyjne jak w nipperze, ale serio teraz mi się ten wózek o wiele lepiej podbija niż za pierwszym razem big_grin
      No i wożę Liwę face to face i jest bosko! big_grin
      aha jeszcze jeden +, że siedzisko jest tak wysoko - nie muszę dźwigać wózka, żeby młoda mogła dotknąć przycisku na światłach, żeby było zielone dla pieszych tongue_out big_grin
      • m7-7 Re: Podbijanie ;) 18.03.13, 09:39
        Ech... coraz wieksza ochote mi robisz na niego big_grin Na szczescie mam jeszcze sporo czasu, bo z gondolą jakoś go nie widze.
        Na dodatek jesli prognozy sie przypuszcza to własnie Twoj kolorek byłby idealny wink
        • pomilak1 Re: Podbijanie ;) 18.03.13, 09:46
          m7-7 mi się stokke z gondolą najzwyczajniej nie podoba, a ja niestety kupuję głównie "oczami" tongue_out Będziesz miała parkębig_grin Super!ja chciałam II chłopca ale teraz już nie wyobrażam sobie, że nie mam ślicznej królewny tongue_out big_grin
          Do jesieni raczej zostanie u nas, dokupię tylko jakiegoś Maca albo m&p tongue_out
          • m7-7 Re: Podbijanie ;) 18.03.13, 11:04
            No mi też marzyla sie dziewczynka. Na 100% pewność musze jeszcze troszke poczekać. na razie "modle sie" coby na swieta nie pokazały sie jajka big_grinbig_grinbig_grin
    • sztucznamrowka Re: stokke druga odsŁona :P :D 18.03.13, 11:25
      Choć to nie mój typ wózka to kolorek przepiękny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka