Dodaj do ulubionych

Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spania?

27.03.13, 14:06
Mój synek jest z tych zdecydowanie lubiących spać w wózku smile Jest też długi i dlatego chciałabym dla niego kolejny wózek w którym miałby długą powierzchnię do spania... (to jest oficjalny powód podany mężowi jako konieczny dla kupna nowego wózka). Przeglądam różne wózki, porównuję wymiary, ale tak się nie da... Tego jest za wiele, te wymiary podawane przez producentów to też różnie wyglądają a rzeczywistość inna. Macie/miałyście mnóstwo wózków... Doradźcie tongue_out
Obserwuj wątek
    • nicolcia9 Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 14:14
      Baby Jogger City Elite big_grin
      • nicolcia9 Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 14:53
        Jedna z forumek na blogu miała podaną dł. spania BJ Elite z podniesionym podnóżkiem - 98cm, z opuszczonym 102cm (posiadała model chyba z 2010r, nie wiem czy to ma znaczenie wink)
    • twitti Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 14:15
      Bardzo dlugie mialy m&p pipi i tempo. Ok 47 cm chyba. W kazdym razie moja ponad 3-letnia corka jeszcze sie mieszcila, chociaz niestety potem juz na nogi nie starczalo podnozka troche.
      • thea19 Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 15:35
        47cm to nie jest duzo jak na oparcie, raczej przecietnie
    • linkap_wawa Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 14:39
      no to raczej concord fusion - calkowita powierzchnia do spania z rozlozonym podnozkiem to zdaje sie 100 cm z malym kawalkiem.
      • escapezone Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 14:48

navington scooner, ma szerokie i chyba dlugie siedzisko patrzac po foto, my mamy i'coo plasma ( aktualnei i'coo pii sie nazywa) i powierzchnia spania do konca podnozka 100cm wynosi
        • wanielka Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 19:53
          scooner ma 97 cm, bumbleride indie 100 cm
      • martuska1982 Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 27.03.13, 21:47
        Linkap,trzeba zaznaczyć, ze ten nowszy, z czarną budą.Niedawno tu na forum gadałyśmy gdzieś o fusionie i się okazało, ze ten starszy miał krótsze oparcie. Jednak ten nowszy powierzchnię spania ma 102, tyle mi z mierzenia wyszło.Mierzyłam na środku, co liczy się o tyle, ze podnóżek jest lekko zaokrąglony, czyli licząc po brzegach będzie trochę mniej.
    • gosia_arma Concord fusion 27.03.13, 21:35
      [mój duży trzylatek nadal śpi codziennie po 2-3h w wózku. Mam concord fusion, powierzchnia spania jest długa i szeroka, tylko śpiwór musiałam szyć na zamówienie, bo do rzadnefo mi się chłopak nie mieścił.
      Młody na wyjexździe dość wygodnie spał w BJCM.
      • monika_kas Re: Concord fusion 28.03.13, 07:46
        Widzę, że jednak chyba przyjdzie mi zakupić Fusiona... już wcześniej czytałam o nim. Kurcze, powoli zaczynam żałować, że nie skusiłam się na niego jak był ostatnio na Limango... Bo normalnie jego cena jest dosyć dosyć... Chociaż któraś z forumek chyba go kupiła i musiała odsyłać, więc może to nie była najlepsza okazja....

Podobają mi się te nowe Fusiony na czarnych stelażach...
        • linkap_wawa Re: Concord fusion 28.03.13, 09:05
          tak - to bylam wlasnie jauncertain ale po opadnieciu emocji, stwierdzilam, ze po prostu musialam miec pecha...
    • sztucznamrowka Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 28.03.13, 09:44
      Do mojego M to nawet taki argument by nie przemówił he he he a potrzebujesz regulowany podnóżek?
      • monika_kas Re: Jaki wózek z najdłuższą powierzchnią do spani 28.03.13, 12:55
        raczej tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka