Dodaj do ulubionych

spacerówka

30.03.13, 09:23
Sprzedałam nippera, bo cztery wózki przodem do świata (w tej pogodzie i przy tych wiatrach) to bezsens.

Szukam spacerówki:
- przede wszystkim z odwracanym siedziskiem i dużą budką
- potem chciałabym, aby była na pompowanych kołach (chociaż dwa, ale wolałabym wszystkie) - tylko skrętnych !
- w miarę dobrze amortyzowana
- ostatni wymóg to niekubełek (bo mały lubi spać na płasko)

mam jane unlimit, śliczny jest, ale sztywny jak cholera

kupiłabym froga, ale on ma kubełek sad

rozmyślam nad mutsy (wszyscy krytykują, a ja bardzo dobrze wspominam urbana)
i nad maclarenem grand tour...

ktoś ostatnio kupił delti emu, ale on chyba też sztywny jest?

no i potem te wszystkie używane hartany itp, ale one nie podobają mi się wizualnie sad do tego ich stan pozostawia wiele do życzenia, nie lubię pordzewiałych śrubek i innych takich...
Obserwuj wątek
    • pinik Re: spacerówka 30.03.13, 10:22
      Szybka jestes smile

Ile mialas nippera?

Ciekawe, co teraz zakupisz smile
      • magda79pn Re: spacerówka 30.03.13, 11:25
        nippera miałam chyba ze 2 miesiące smile fajnie jeździł, lekko, ale siedzisko trochę dziwne, mój mały siedział jakiś zapadnięty, pałąk wysoko...

myślę jeszcze nad murą
        • pinik Re: spacerówka 30.03.13, 11:32
          Ja myslalam nad mura plus, ale podbijanie marne. Ale ty wyzsza jestes i mutsy ci pasowal smile
          • magda79pn Re: spacerówka 30.03.13, 11:35
            a jak różnica między plus a bez plusa?
            • thea19 Re: spacerówka 30.03.13, 12:53
              plus ma zupelnie inne siedzisko - bardziej zabudowane, wieksza buda i na raczce ma haczyki jakby do wieszania torby, zeby nie zjezdzala. mi wizualnie zupelnie nie pasuje. stara mura podbijala mi sie dobrze, nie gorzej niz bee czy elite. gumy nigdy nie zlapalam ale pompowania kol tez nie lubilam
              • martuska1982 Re: spacerówka 30.03.13, 13:05
                mnie sie stara mura 3 podbijała tragicznie, ale chwilami łapię się na tym, że przejechałabym się czwórką, może chociaż w manewrowaniu byłoby lepiej. wink
    • pinik Re: spacerówka 30.03.13, 11:44
      Plus jest nowyszy. Ma wielka bude i niepompowane kola (wlasnie na urlopie gume zlapalam i przeklinalam pompowane).
      • martuska1982 Re: spacerówka 30.03.13, 12:54
        a czy siedzisko w plusie nie jest ciut dłuższe? Coś mi tak się kojarzy jak kiedys w którymś wątku była rozmowa.
    • monika_kas Re: spacerówka 30.03.13, 18:35
      ja tam za bardzo się nie znam, ale wszystkie Twoje wymagania spełnia Jane Slalom... Tylko, że jak Ty jeździłaś teraz Nipperem to Slalom wyda Ci się przy nim niemiłosiernie ciężki... Bo jest ciężki.. No ale siedzisko odwracane, skrętne przednie koło, wszystkie pompowane, amortyzacja może być, no i nie kubełek.. Buda szału nie robi, ale wystarczająco osłania... Tak myślę.... smile
      • magda79pn Re: spacerówka 30.03.13, 21:02
        też o nim myślałam, ale chyba wolałabym wyższy wózek smile
        siedzisko znam, bo unlimit którego chwilowo posiadam ma takie samo smile a waga nie ma wielkiego znaczenia
        • monika_kas Re: spacerówka 30.03.13, 22:19
          w sensie takim wyższe żeby siedzisko było wyżej? jest dosyć nisko, ale do przeżycia smile dla mnie waga też nie jest tak ważna, bo to wózek w teren... narazie jestem z niego zadowolona.
          • magda79pn kilka pytań :) 31.03.13, 11:34
            ile cm ma oparcie w murze? rok 2010-2011

ile może kosztować stelaż jane slalom reverse?

są jeszcze jakieś wózki które możecie polecić? po pierwsze odwracana spacerówka, po drugie jakaś amortyzacja, reszty może nie być wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka