Dodaj do ulubionych

tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic?

09.04.13, 22:01
jak tak to gdzie i za ile?
bo jak juz wiadomo spodziewam sie synusia
a na stanie mam rozowo granatowy smile
ze tak powiem to on nie w piz... nie w oko do chlopczyka
wiec wiecie moze gdzie by szlo kupic taka tapicerke?
chodzi mi chyba na obojetny kolor ale jedak z 2012 roku minimum smile
a moze ma ktoras z was do wymiany?
moja tapicerka jak nowa....
]
Obserwuj wątek
    • sylki Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 09.04.13, 22:16
      a mówiłam kup inny tongue_out
      • mama1dawidka Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 09.04.13, 22:18
        a on przeciez takie piekny tongue_out
        • aga_1980_31 Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 09.04.13, 22:28
          A nie chcesz sprzedać i kupić w to miejsce inny?
    • pinik Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 09.04.13, 23:27
      Mysle, ze ogolnie moze mozna zamowic u dystrybutora (w DE to przez sklep niestety trzeba). Ale ceny za takie akcje to oni maja zawrotne. Pytanie, czy ktos za tyle twoja kupi.

Nastepnym problemem moga byc pasy. Kiedys biodrowe byly przynitowane do stelaza, wiec nie dalo sie ich wymienic za bardzo. A one nie sa czarne np. we wszystkim modelach, tylko zupelnie rozne, wiec tu sie to moze nie zgadzac potem.

Dlatego ja bym sprzedala caly wozek i kupila w innym kolorze.
      • mama1dawidka Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 07:25
        No wlasnie dlatego pisze ze musi byc od modelu 2012 smile
        Noi zal mi go sprzedawac sad
        • magda79pn Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 08:18
          allegro.pl/maclaren-xlr-tapicerka-wysciolka-z-szelkami-i3161159734.html
          za budkę do volo w serwisie płaciłam około 50zł
          • just_tusia07 Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 09:05
            u mnie na syna czeka różowe volo smile smile smile zaczynam kombinować jak zmienić kolor smile
            sprzedać szkoda, bo to rocznik 2007 i ma kółka w super stanie, nie ścierają się, a jest już po trójce dzieci.
            • magda79pn Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 09:35
              napisz do serwisu, ile by chcieli za nową tapicerkę+budkę
              a swoją sprzedasz potem na all
          • mama1dawidka Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 09:37
            I to jest mysl
            W sumie jakbym kupila granatowa budke to juz powoli
            Byloby ok wink
            A tam na aukcji to tylko siedzisko
            A w sumie na siedziski mam granat
            Tylko buda rozem podszyta
            I wkladka ale rozowa tylko z jednej strony wink
            Wiec to jest mysl
            Dziekuje Magda
            Zatem szukam granatowej budy do xlra
            • magda79pn Re: tapicerka do xlra czy idzie osobno kupic? 10.04.13, 09:41
              ja właśnie napisałam do serwisu maxi cosi zapytanie, ile kosztuje tapicerka +budka do mury, bo kupiłam dziewczęcą murę smile ale była tania i zależało mi na odbiorze osobistym...

ciekawe co odpiszą...
              • just_tusia07 Re: magda 10.04.13, 10:09
                wstaw foty smile smile smile
                • magda79pn Re: magda 10.04.13, 10:20
                  czego, dziewczęcej mury?
                  wieczorem po nią jadę, jutro jak znajdę chwilę to zrobię fotki
                  • just_tusia07 Re: magda 10.04.13, 10:25
                    dziewczęcej, a może to jakiś znak hihi smile smile smile
                    i jeszcze prywata, daj znać jak będziesz szyła kosze do maclarena xt, takie jak w tych nowych smile
                    • magda79pn Re: magda 10.04.13, 10:34
                      Nie kracz, nie kracz, w razie by co, to biorę grubą linę i idę się wieszać big_grin

będę szyła dla Pinik taki kosz, sobie nie planuję, a po co wam te nowe kosze? smile
                      • magda79pn Re: magda 10.04.13, 10:35
                        kupiłam kolor burakowo-malinowy wink flamingo slice, na każdym zdjęciu wygląda inaczej...

www.google.pl/search?q=maxi+cosi+mura+flamingo+slice&hl=pl&client=firefox-a&hs=uaC&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YSRlUc7ENO-S7AbZm4CwBA&ved=0CDEQsAQ&biw=1320&bih=706
                        • just_tusia07 Re: magda 10.04.13, 10:45
                          ładny kolorek,
                          a kosz bardziej pakowny się wydaje,
                          no i zamek z boku by się przydał dla lepszego dostępu, albo ze dwa po jednej stronie tylko, żeby szerszy dostęp był, mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi.
                        • majawrzosowa Re: magda 10.04.13, 10:47
                          jakie to śliczne!
                          nie ma sprawiedliwości na świecie, nie mabig_grin to ja tu szukam takiego wózka od jakiegoś czasu ( z britaxa zrezygnowałam) - i nic. a tu koleżanka forumowa sobie zanabyłasmile
                          albo masz jakieś tajne kanały poszukiwawcze, albo ja jestem dooooo a wołowa ( i raczej to drugie, bo jakoś nic mi nie wpadło w oko, a rozrzut ustaliłam spory)
                          • magda79pn Re: magda 10.04.13, 11:04
                            czego szukasz? takiej mury?
                            wiesz ile ja się naszukałam i napolowałam aby ją zdobyć... i to jeszcze z mojej okolicy smile

to kup chłopięcą, zamienimy się na siedziska big_grin

a w niedzielę byłam w sklepie i pojeździłam sobie nowymi murami, i zdecydowałam że chcę 3 kołową, bo 4 mimo że ładniejsza, to mniej zwrotna, dużo mniej... ciężko się nią manewrowało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka