Dodaj do ulubionych

Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT

10.04.13, 22:24
Dzis zamowilam w sklepie (przez internet) ten dodatkowy podnozek firmy Easywalker. Wydaje mi sie, ze powinien do GT swietnie pasowac, bo to wypchanie podnozka u mnie nijak egzaminu nie zdaje.

Jesli mi sie uda, to jutro po niego podjade i napisze, ze oplaca sie inwestowac i ulepszac ten udany modelik (tylko wlasnie bez podnozka), jakim jest GT smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:28
      A co to jest dodatkowy podnóżek EW?
    • escapezone Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:34
      Oświeć mnie jak to wygląda tongue_out
    • messes Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:47
      Tekst linka
      • pinik Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:50
        To podnozek EasyWalker (=EW) do wozka June, ale tutaj na dole jest filmik i go prezentuja tez na innym wozku:

www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/matrace-do-kocarku/Easywalker-polohovaci-podlozka-pod-nohy
        • afroddytta Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:53
          Dziwne to. Nie bardzo kumam jak to się tam do siedziska mocuje?
          • martuska1982 Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:57
            bo to sie chyba mocuje tak, że się nakłada na siedzisko, przekłąda przez dziurki pasy, a utrzymuje sie tak głównie, ze dziecko jak usiadzie na tej nakładce, to ją dociąża i to sprawia, ze nakładka z podnóżkiem jest na miejscu. Tak w każdym razie mnie się to widzi.
            • martuska1982 Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:59
              noo, na tym filmiku dokładnie to widać.Ona jak reguluje podnóżek góra-dół przytrzymuje na siedzisku ręką, a jak w wózku siedzi dziecko to ono dupką przytrzyma. wink
      • afroddytta Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:51
        Na podstawie tej fotki to niewiele widać, czekam w takim razie na real fotki, a jak to się w ogóle mocuje? Ciekawy wynalazek...
        • pinik Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 22:57
          Mnie sie zdaje, ze tam sa haczyki, a GT ma na bokach siedzonka przy oparciu takie koleczka plastikowe i np. tak sie da zaczepic. Albo sam pas ten w kroku juz sprawia, ze ten podnozek nie wypadnie i jak dziecko usiadzie na nim, to obciaza i moze nozki polozyc. Jakos tak to sobie wyobrazam z tego filmiku smile
          • pinik Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 23:00
            Na filmie widac, ze to nie haczyki, a rzepy ma jakby przy oparciu lezac na siedzonku. Mozna je zaczepic o te koleczka, ktore ma GT. POwinno sie dobrze trzymac. Zastanawiam sie tylko, czy ten podnozek na dole nie jest za szeroki do GT np. jak sie go zlozy calkiem na dol.
            • afroddytta Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 10.04.13, 23:03
              Ciekawe.
              Ale z drugiej strony, jak bym kupiła June to jednak by mnie zdenerwowało, że sobie moge teraz dodatkowo za 200 zł podnóżek do niego dokupić, nie mogli tego od razu w wózku zrobić, dziwne. Ale plus za pomysł i rozwiązanie potrzeby, oby w kolejnym modelu już było w standardzie.
              • sylki Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 11.04.13, 08:04
                Afro mogli, ale tak mają dodatkowy zysk big_grin
    • linkap_wawa Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 11.04.13, 09:03
      oj to super bo ja nawet do naszej forumowej lucyny pisalam czy ma na stanie bo zanim kupie to chcialam wlasnie sprawdzic jakie ma ten podnozek wymiary - ale u lucyny tylko na zamowienie, wiec pinik koniecznie zmierz (mi chodzi glownie o ta poddupke - szerokosc i dlugosc, ale jak juz to bedziesz miala to mozesz pomierzyc tez ta czesc pod nozki) i daj znac - fotki oczywiscie tez mile widzianesmile
      • gorligorligor Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 11.04.13, 09:52
        pinik myślę, że to fajna sprawasmile Ty to zawsze coś wykombinujesz kobieto droga! smile czekam na fotki i Toją relację. Z filmiku, to nieźle to wygląda, mogło by nieco lepiej się trzymać przy oparciu, ale chyba nie jest tragicznie i póki co, to chyba nic innego nikt nie wymyśliłwink
    • pinik Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 11.04.13, 19:55
      Odebralam dzis podnozek. Dobrze pasuje forma do GT, da sie go zaczepic o te plastikowe koleczka i baaardzo mi sie podoba, jak wyglada wozek z polozonym oparciem i podnozkiem do gory ( bo tak to troche dziwnie dla mnie wygladal).

Podnozek nie do konca perfekt: troche za latwo reaguje na nacisk: jak sie go podniesie, to przy bardzo lekkim nacisku juz sie troche na dol sklada.No ale to rozwiazanie jest i tak raczej dla maluszkow. Starszak i bez podnozka sie pewnie niezle wyspi.
      Mam tylko nadzieje, ze na wybojach mojej malej nozki go nie przeciaza smile

Fotek narazie nie mam. Jutro ptzyjezdzaja goscie i teoche die wyrobic nie moge uncertain(

Ale wstawie niedlugo.
      • linkap_wawa Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 12.04.13, 14:21
        no i jak po spacerze - opadal ten podnozek czy bylo ok. - no i czy wozek mozna zlozyc razem z tym podnozkiem ?
    • srebrno-listka Re: Zamowilam podnozek dodatkowy EW do GT 12.04.13, 00:06
      Bardzo mi się ten pomysł podoba, jak się sprawdzi, chętnie kupię do mojego GT smile
    • pinik Fotki 12.04.13, 12:27
      Fotki z podnozkiem (niestety nie chce mi sie wyjmowac spiworka i wkladki...).

[img]http://www.iv.pl/images/39665356494390053713.jpg[/img]

[img]http://www.iv.pl/images/28058642512954419706.jpg[/img]

[img]http://www.iv.pl/images/96359749312955584096.jpg[/img]

[img]http://www.iv.pl/images/95235130871009226870.jpg[/img]

[img]http://www.iv.pl/images/63057622007287153595.jpg[/img]

[img]hthttp://www.iv.pl/images/80814013992927396226.jpg[/img]
      • gorligorligor Re: Fotki 12.04.13, 13:40
        fajnie to wyglądasmile ciekawe jak się jeszcze sprawdza?smile ale pewnie oksmile
        • srebrno-listka Re: Fotki 12.04.13, 22:38
          Super to wygląda! a mozna spytać, gdzie kupiłaś?
    • pinik Po spacerze 12.04.13, 21:19
      Podnozek ani razu sam z siebie nie opadl. Jestem z niego bardzo zadowolona. Jak mi sie bedzie kiedys chcialo to przemontowywac, to zobacze, jak on sie sprawdza w innych wozkach bez podnozkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka