magda79pn 11.04.13, 19:09 nawet fajnie wygląda... www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/new-loola.aspx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: nowa LOOLA 11.04.13, 19:53 1-wsze skojarzenie --> sola m&p czemu to wszystko takie na jedno kopyto teraz robią Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 20:48 Loola jak nie Loola zupełnie inny wózek według mnie tylko nazwa pozostała ta sama Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:28 Stelaż i koła podobne do Streety. Zdecydowanie lepiej wygląda niż starsza wersja, która już trochę nie na czasie była. W High Treku też zmienili koła na czarne, teraz lepiej się prezentuje. Odpowiedz Link
magda79pn Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:45 mnie się nawet podoba a podobna jest najbardziej do inglesiny avio (nie pamiętam dokładnej nazwy, jakoś tak...) zarąbistą ma budkę www.youtube.com/watch?v=Clvh8R70wrg Odpowiedz Link
martuska1982 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:48 o to to to, własnie tak mi się wydawało, ze coś niemal idento widziałam. a avio bardzo mi się podoba.Ciekawe czy w tej nowszej looli jest lepsze podbijanie. Kiedys szłam kawałek za babeczką z loolą i męczyłam się patrząc jak ona się męczy - żeby podbić przyciskała na dole nogą, wózek skrzypiał (no ale mógł być zaniedbany). Odpowiedz Link
magda79pn Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:51 a ode mnie kupowała śpiworek babka do looli up, i mówiła że jej się bardzo dobrze podbija mnie tylko te powykrzywiane koła w używkach denerwują Odpowiedz Link
martuska1982 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:56 ta laska którą mijałam raczej 1,40 w kapeluszu, więc może dlatego. nie wiem, generalnie ten jej wózek wyglądał jakby ze dwie wojny przeżył. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: nowa LOOLA 12.04.13, 08:17 Trochę ją ulepszyli, rzeczywiście bardzo fajna buda, super regulacja skrętności przednich kół, wizualnie ładnie się prezentuje ale to moim zdaniem wózek pod fotelik lub dla dziecka od 6m-cy do max roku i finito Bałabym się bardzo tej rączki czy nie popęka.... Jakoś na tym filmiku nie pokazali amortyzacji. Przypomina mi Graco Fusio, tylko tam rączka bez regulacji. Ja bym nie kupiła. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: nowa LOOLA 12.04.13, 09:10 zgrabniutka, ladna... ale jak spojrzalam na wage to tak nie do konca - 12, 9 kg - sporo, a do tego jakies waskie oparcie strasznie - 20cm? czy ja dobrze widze???? Odpowiedz Link
my_way Re: nowa LOOLA 13.04.13, 12:24 szerokosc siedziska 29 cm ale i tak bez szalenstw. Tak jak napisal ktos wyzej, wozek do 1 r.z. Ogolnie wyglada niezle, ale nic nowego - tak cos pomiedzy streety i elea. Odpowiedz Link