Dodaj do ulubionych

nowa LOOLA

11.04.13, 19:09
nawet fajnie wygląda...

www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/new-loola.aspx
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: nowa LOOLA 11.04.13, 19:53
      1-wsze skojarzenie --> sola m&p

czemu to wszystko takie na jedno kopyto teraz robią sad
      • martuska1982 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 19:56
        bo się podoba. smile
        Pewnie dlatego.
    • aga_1980_31 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 20:48
      Loola jak nie Loola zupełnie inny wózek według mnie tylko nazwa pozostała ta sama
    • gosia_mrufka Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:28
      Stelaż i koła podobne do Streety. Zdecydowanie lepiej wygląda niż starsza wersja, która już trochę nie na czasie była.
      W High Treku też zmienili koła na czarne, teraz lepiej się prezentuje.
      • magda79pn Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:45
        mnie się nawet podoba smile a podobna jest najbardziej do inglesiny avio (nie pamiętam dokładnej nazwy, jakoś tak...)

zarąbistą ma budkę smile

www.youtube.com/watch?v=Clvh8R70wrg
        • martuska1982 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:48
          o to to to, własnie tak mi się wydawało, ze coś niemal idento widziałam. smile a avio bardzo mi się podoba.Ciekawe czy w tej nowszej looli jest lepsze podbijanie.
          Kiedys szłam kawałek za babeczką z loolą i męczyłam się patrząc jak ona się męczy - żeby podbić przyciskała na dole nogą, wózek skrzypiał (no ale mógł być zaniedbany).
          • magda79pn Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:51
            a ode mnie kupowała śpiworek babka do looli up, i mówiła że jej się bardzo dobrze podbija

mnie tylko te powykrzywiane koła w używkach denerwują
            • martuska1982 Re: nowa LOOLA 11.04.13, 21:56
              ta laska którą mijałam raczej 1,40 w kapeluszu, więc może dlatego. wink
              nie wiem, generalnie ten jej wózek wyglądał jakby ze dwie wojny przeżył. wink
    • sztucznamrowka Re: nowa LOOLA 12.04.13, 08:17
      Trochę ją ulepszyli, rzeczywiście bardzo fajna buda, super regulacja skrętności przednich kół, wizualnie ładnie się prezentuje ale to moim zdaniem wózek pod fotelik lub dla dziecka od 6m-cy do max roku i finito big_grin
      Bałabym się bardzo tej rączki czy nie popęka....
      Jakoś na tym filmiku nie pokazali amortyzacji.
      Przypomina mi Graco Fusio, tylko tam rączka bez regulacji. Ja bym nie kupiła.
    • linkap_wawa Re: nowa LOOLA 12.04.13, 09:10
      zgrabniutka, ladna... ale jak spojrzalam na wage to tak nie do konca - 12, 9 kg - sporo, a do tego jakies waskie oparcie strasznie - 20cm? czy ja dobrze widze????
      • my_way Re: nowa LOOLA 13.04.13, 12:24
        szerokosc siedziska 29 cm ale i tak bez szalenstw. Tak jak napisal ktos wyzej, wozek do 1 r.z. Ogolnie wyglada niezle, ale nic nowego - tak cos pomiedzy streety i elea.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka