Dodaj do ulubionych

części zamienne do BJCM?

16.04.13, 11:10
Wiecie może gdzie można zamówić części zamienne do BJCM? Szczególnie koła, ale może też budkę czy tapicerkę. Jest to w ogóle możliwe?
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: części zamienne do BJCM? 16.04.13, 12:54
      jest to mozliwe tylko cenowo nie korzystne
    • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 16.04.13, 12:56
      zapewne w serwisie.
      Nad wymianą tapicerki też sie zastanawiałam.Jakbyś się dowiedziałą ile taka przyjemność kosztuje to daj znać, z ciekawosci choćby się dowiem. smile
      • corte-2 Re: części zamienne do BJCM? 19.04.13, 10:11
        W serwisie koszt tapicerki 145 zł, budki 95 zł. Nie tak drogo jak się spodziewałamsmile
        • linkap_wawa Re: części zamienne do BJCM? 19.04.13, 10:57
          a te ceny dotycza zwyklego mini?... tak sobie mysle np. zmienic w gt budke na srebrna w moim czarnulu, na czas letni....
          • kkitka Re: części zamienne do BJCM? 19.04.13, 11:01
            Ceny korzystne moim zdaniem i można pokombinować
          • corte-2 Re: części zamienne do BJCM? 19.04.13, 11:01
            Pytałam o BJCM. Do gt pewnie trochę drożej będzie..
            • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 19.04.13, 16:29
              pytałas telefonicznie czy meilowo?Jak meilem to podrzuć adres (nawet nie wiem gdzie go szukać) to zapytam o tapicerkę do gt.
              • nicolcia9 Re: martuska1982 19.04.13, 16:39
                daj znac jaki koszt nowej tapicerki do GT wink
                • pomilak1 Re: martuska1982 19.04.13, 17:10
                  Ja się chętnie dowiem ile buda do GT big_grin
                  Jak złamałam stelaż od BJCM to pamiętam że koszt nowego stelaża było ok 60-70% całego wózkauncertain ale to było 2 lata temu, więc może spuścili trochę z ceny wink
                  • martuska1982 Re: martuska1982 19.04.13, 17:30
                    No jakby cała tapicerka do gt była niewiele droższa noż nowa do zwykłego mini to opacałoby mi się dokupić, zważywszy na fakt, że cały wózek kupiłam w dobrej cenie.
                    • escapezone Re: martuska1982 20.04.13, 20:00
                      W końcu mam dostęp do forum i do kompa wogole
                  • martuska1982 Re: martuska1982 22.04.13, 15:40
                    tak więc Pomilak myślę, ze do stelaża gt z siedziskiem czarnym z gt możesz spokojnie doczepić budę z mini kolor sand. wink
                    • martuska1982 Re: martuska1982 22.04.13, 15:57
                      a jakby co pan kazał pisać na maciej.terlikowski@euro-trade.pl
                      pod tym meilem można spokojnie zamawiać części do bj.
              • corte-2 Re: części zamienne do BJCM? 20.04.13, 20:36
                dzwoniłam do działu artykułów dziecięcych euro-rade 48 (012) 61 44 150 tam mnie przełączyli do (chyba) serwisu. Mail bezpośredni do serwisu serwisdad@euro-trade.pl
                • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 08:37
                  Napisałam meila, dostałam odpowiedź.Pytałam o cenę siedziska i budy - pytałam o black/black i każdy inny jeśli w cenie różnica.Różnic w cenie nie ma, jednak pan mi podał cenę kompletu czyli siedzisko i buda.285zł z przesyłką (tak napisał, z przesyłką, nie wiem czy miał na myśli ze przesyłka w cenie czy plus przesyłka).

"Witam

Oczywiście jest możliwość zakupienia zarówno tapicerki i budy .
                  Koszt kompletnego poszycia to 285 zł wraz z przesyłką ."

to email od niego
                  • pomilak1 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 09:10
                    Jak pisze "z przesyłką" to wg mnie przesyłka jest w cenie smile
                    Kurcze mnie by jednak interesowała sama buda, tylko sama nie wiem jaki kolor do mojego blacka tongue_out Najlepiej by mi pasował sand taki jak w britaxie tongue_out big_grin
                    • nicolcia9 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 09:51
                      Mi by się marzył komplet tapicerki (+budy) do GT w kolorze Sand big_grin Ahh... kupowałabym bez zastanowienia big_grin
                    • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 09:52
                      a ze zwykłego citi mini jest większa buda?W sensie gt chyba ma ciut większe siedzisko, czy ramę, a tym samym zaczepy też?
                      Mże zapytam tego faceta. wink
                      • escapezone Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 15:23
                        tapicerka od city mini bedzie za krotka w podnozku na gl, gdyz stelaz jest nieco dluzszy tu gdzie nóżki w gt,

kurcze 285zl .... ehhh musze do września odłożyc tongue_out i zamowie na urlop big_grin
                        maz mnie żywcem pogrzebie smile
                        tym bardziej ze teraz sezon komunii , chrzcin itd... i wszedzie $ uncertain
                        • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 15:39
                          dostałam kolejnego emaila.Pomęczę tego biednego pana. wink

"Sama buda to koszt 135 zł wraz z przesyłką .
                          Poszycie z City Mini GT pasuje na City Mini jednak że GT ma dodatkowe „wypełnienia” które gwarantują lepszy komfort dla przewożonego w wózku dziecka ."
                          • linkap_wawa Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 15:59
                            tylko pytanie jeszcze czy buda od mini pasuje do gt? jakby pasowala to ja tez chce ta sand (z wersji 4) do mojego czarnego!!!!
                            • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 22.04.13, 16:15
                              pan Maciej mi napisał, że całośc poszycia pasuje, ja to zrozumiałam tak, że siedzisko z budą.
                              • escapezone Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 08:45
                                Kurze to w sklepie jak się je widzi obok siebie to wydaje się ze tapicerka w cm jest mniejsza tzn krótsza w podnóżki
                                • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 10:21
                                  jak zasypiałam nad ranem (mam czasem takie dni, że całe noce siedzę) to mi do głowy przyszło, by zapytać może czy mo zna zamówić i przymierzyć i jeśli się okaze, ze nie pasuje to czy można zwrócic.Hmmm...
                                  • escapezone Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 14:55
                                    hmm jezeli napisal ze pasuje z city mini tapicerka do city gt, choc mi sie ten podnozek jakos nie podoba, w sensie wydaje sie byc w cm krotszy, na youtube patrze na filmik, za mna chodzi ten black ale jakby bylo city mini tapicerka napewno dobra. to tez bym myslala o sand albo czerwonym smilecalym
                                    • nicolcia9 Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 16:45
                                      Ja zrozumiałam tak, że tapicerka z GT będzie pasowała do City Mini, a odwrotnie już chyba nie będzie tak kolorowo wink bo jednak tapicerka z City Mini będzie ciut za mała do GT, niestety.
                                      --
                                      https://www.suwaczki.com/tickers/bhywqtkfyp5cakxf.png
                                      • escapezone Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 19:12
                                        To ja chyba nie umiem czytać tongue_out trzeba się upewnić jeszcze, a jeżeli faktycznie nie pasuje to marzu mi się black black tapicerka smile
                                        • pomilak1 Re: części zamienne do BJCM? 23.04.13, 19:28
                                          Ja tam chyba zadzwonię i zapytam szczegółowo, bo jakoś mailowo średnio się umiem dogadać tongue_out
                                          Gdyby pasowała buda sand do GT to zamawiam big_grin
                                          • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 24.04.13, 08:27
                                            dopytałam.Oto odpowiedź.

"Witam

Tak tak , przepraszam mój błąd .
                                            Poszycie pasuje jak najbardziej ale to z GT jest bardziej komfortowe dla przewożonego dziecka ."
                                          • linkap_wawa Re: części zamienne do BJCM? 24.04.13, 08:47
                                            pomilak - no jak tak samo kombinuje - daj znac jak sie czegos dowiesz - pan z serwisu by chyba mial niezle zdziwko, jakby nagle zaczely do niego dzwonic laski z takim samym nietypowym pytaniemsmile
                                            • martuska1982 Re: części zamienne do BJCM? 24.04.13, 08:50
                                              dopytałam jeszcze o ceny.W ogólnym zarysie - siedzisko cm pasuje na gt, ale to od gt jest bardziej komfortowe, mększe. Ceny są takie same czy to siezisko i buda gt czy cm. Zamówic można pod tym adresem meilowym, który był podawany wyżej.
                                              • monika_kas Re: części zamienne do BJCM? 24.04.13, 09:00
                                                ceny poszycia od GT i cm takie same?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka