Dodaj do ulubionych

dostawka mutsy step up

19.04.13, 14:56
mam pytanie dotyczące dostawki mutsy step up, bo z tego co czytałam to za gondolą w wózku quinny speedi idzie dobrze-bo mały może stać tuż za gondolą i rączkę mieć za swoja główką, ale jak to działa jak się maksymalnie "zaczepy" wydluży czyli ze maly stoi za rączką-czy wtedy się kopie w dostawkę?

https://www.suwaczki.com/tickers/82doh371vmfyn296.png
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: dostawka mutsy step up 19.04.13, 18:40
      To zapewne zależy wiele od konstrukcji samego wózka, w sensie, jak blisko wózka możesz mieć dostawkę i jaki kąt ma rączka, moim zdaniem nie ma opcji aby nie kopać, po prostu trzeba się przyzwyczaić, trochę inaczej stawiać nogi itd.
      Ja podczepiałam dostawkę do Kolcrafta duo i jakoś dawało radę, ale szczegółów już nie pamiętam, w każdym razie nie było to na codzienne spacery.
      • kolkasia Re: dostawka mutsy step up 19.04.13, 22:51
        ja mam quinny speedi-czytalam, ze też przy tym wózku ja miałas i ok było zarowno przy gondoli jak i przy spacerówce?
        • afroddytta Re: dostawka mutsy step up 20.04.13, 10:20
          Nie wiem czy Tobie ale komuś kiedyś wysyłałam ze 2 fotki jakie mam ze speedim, podaj maila to Ci mogę podesłać. Ja woziłam 4latka ze spacerówką i było ok, potem na wakacjach ponad 4,5 latka z gondolką i jak dla mnie lepiej, chociaż jak pisałam mój leniuch na niej siedział, bo stanie też go męczyło wink
          • kolkasia Re: dostawka mutsy step up 21.04.13, 22:22
            wyslij na gazetowego kolkasia@gazeta.pl
            chociaż widziałam fotki z gondolą a masz ze spacerówką?
            • kolkasia Re: dostawka mutsy step up 21.04.13, 22:46
              a powiedz mi jak jechałas z dostawką przy speedim to używalaś jakiegoś organizera? tego Jolly Jumper nie moge znaleźć na polskich stronach.
              • afroddytta Re: dostawka mutsy step up 22.04.13, 09:14
                Chyba tylko te z gondolą mam, niestety ze spacerówką nie robiłam, a teraz to wózka nie mam, ale jak się z nim spotkam to muszę fotki porobić uncertain
                Ja używam tego Jolly Jumpera, ale jak była dostawka to trzeba było zdjąć, nie pamietam jak dokładnie ze spacerówką, ale przy gondoli zsuwałam na dół jakby do gondolki. Ja go przywiozłam z US i kiedyś na jakiejś polskiej stronie z rzeczami z US widziałam, niestety nie zapisałam adresu i teraz nie potrafię tego znaleźć, ale jest też na brtyjskim amazonie za chyba 16 funtów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka