baguniaa 13.05.13, 11:26 chce kupic spacerowke. ktory lepszy lira 4 czy espiro magic za i przeciw pompzcie pliz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkitka Re: balagm pomozcie 13.05.13, 12:16 A do jakich celów potrzebujesz spacerówki? I ile dziecko ma? Bo te wymienione to raczej kiepskie opinie mają. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: balagm pomozcie 13.05.13, 12:46 opinie kiepskie, bo i wozki takie sobie... odradzam jeśli : -jesteś wysoka (powyzej 170cm), rączki są niewygodne w prowadzeniu, nisko osadzone -dziecko jest duże/ciężkie, ciężko się manewruje takim wózkiem, kwestia konstrukcji -masz dziurawe chodniki (ahh, kto ich nie ma, wiem, ale chodzi mi o takie ekstremalne,typu stare chodnikowe betonowe plyty ze sporymi przepaściami pomiędzy), kola mogą sobie nie poradzic zbyt dobrze i zwroc uwage na tzw "siadanie" stelaża w niektórych egzemplarzach raczki wózka znajdują się o jakieś nawet 10cm nizej niz pierwotnie były-nie wiem co z tymi stelażami wyginają się może pod wpływem ciezkiego dziecka i podbijania pod krawężniki? Odpowiedz Link