Dodaj do ulubionych

p&t vibe / cameleon

16.05.13, 23:39
wiem ze temat cameleona już tu wałkowałam, ale póki co zakup niedokonany, a czas leci...
w międzyczasie natknęłam się na vibe i przyznam ze jestem w kropce

róznica między dziećmi będzie niecale 3 lata, ale starszak lubi sobie jeszcze pojeździć wózkiem i w dzień sypia więc skorzystałby na vibe (cama obstawiałam z dostawką z siodełkiem ale to jednak nie to samo)
natomiast gondolka/torba w vibe nieco mnie odstrasza - dziecko lipcowe, boję się ze będzie mu gorąco, w camie z letnią budką miał by luz i wietrzenie

pomóżcie podjąć decyzję, przyznam że baaaardzo kusi mnie to ogłoszenie i w sumie stąd moje dylematy:
tablica.pl/oferta/phil-teds-vibe-ogromny-zestaw-jak-nowy-ID2KU7J.html#95d3a5a725
Obserwuj wątek
    • iggi44 Re: p&t vibe / cameleon 16.05.13, 23:40
      dodam że więcej dzieci nie planuję i to ostatnia jest możliwość żebym sobie camem pojeździła, chyba z próżności...
      • pysia.78 Re: p&t vibe / cameleon 17.05.13, 02:12
        Ja ma bbo z dostawka od bbo,wiele razy nas uratowala,roznica miedzy dziecmi 25m(starsza nigdy nie spala w wozku,ale jakos super sie nie prowadz.Ja 167cm,musialam wozek z boku prowadzic.Vibe fajny ale moim zdaniem jak mniejszy bedzie mial ponad 6m,wczesniej nie.
        • martuska1982 Re: p&t vibe / cameleon 17.05.13, 07:40
          a vibe to nie jest czasem z opcją od urodzenia? No chyba, ze mi się całkiem pomieszała i zgłupiałam,ale tak mi się coś kołacze po głowie, ze to własnie od urodzenia jest.
          • wrzesniowa_panna Re: p&t vibe / cameleon 17.05.13, 10:50
            jest opcja od urodzenia - na przedostatnim zdjęciu z linku powyżej
            • iggi44 Re: p&t vibe / cameleon 17.05.13, 10:54
              jest jest, dowiedzialam sie juz ze można też zwykłą gondolę dokupić, no i w sumie zdecydowałam się na tego vibe,
              niestety pojęcia nie mam jak go odebrać wrocław - białystok ciut daleko, a w grę wchodzi tylko odbiór osobisty uncertain
              wiecie może czy jest coś takiego jak kurier który przynosi pieniądze i zabiera przesyłke (płaci przy odbiorze przesyłki)???
              • afroddytta Re: p&t vibe / cameleon 17.05.13, 12:26
                Tak przesyłka kurierska pobraniowa, ale polecają dziewczyny opcję pobranie express z wysylajnajtaniej.pl bo inaczej kasa potrafi iść tygodniami, a tak podobno do 3 dni. Też teraz muszę wysłać wózek podwójny i chyba z tej właśnie opcji skorzystam.

ps. brałabym Viba, choć opcja z maluchem od 0 mnie też nie przekonuje, ale sam wózek na pewno bardziej niż bbo i awaryjnie ze starszakiem też chyba będzie lepiej wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka