agusia041 24.05.13, 08:07 Dziewczyny, powiedzcie, które parasolki jeżdżą tak, że nie słychać turkotania kółek ( np. jak bee czy pp si)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Cicha parasolka 24.05.13, 08:55 NIc nie slychac TFK Buggster (super jest wersja Air). Naprawde nic. Reszte to chyba slychac. Si nie terkocze tak jak np. maclaren techno XT, ale wydaje na nierownosciach taki stukot jakis troszke metaliczny jakby (inny niz plastikowy maclarenow). Ale Si jeszcze tez w miare ciche jest. Odpowiedz Link
agusia041 Re: Cicha parasolka 24.05.13, 09:54 W Si w ogóle nie słyszałam kółek tylko taki stukot przy rączkach, szczególnie po ich wysunięciu, ale właśnie od wczoraj mam XT i ten turkot mnie drażni. Może dlatego, że oprócz si i bee nigdy nie miałam żadnej parasolki, a może po prostu jestem przewrażliwiona Odpowiedz Link
pinik Re: Cicha parasolka 24.05.13, 12:30 W Si i bee podobny dzwiek jest (tylko na naprawde nierownym mocno to slychac). XT znacznie glosniejszy. Na poczatku mnie tym straszliwie wkurzal, a teraz jakos go polubilam. Moze sie troche przyzwyczaisz Odpowiedz Link