a wiec obecnie mamy tylko Teutonie Mistral S, jezdzi sie super, ale rozmiary spacerowki po zlozeniu sie spore, waga calosci tez spora
wiec szukamy czegos nowego, zapewne beda potrzebne dwie spacerowki, jedna na dluzsze spacery parkowo/lesne a druga lekka, byc moze parasolka do sklepu
I glownie ta spacerowka na dluzsze spacery mi spedza sen z powiek

najpierw juz na 100% sie zdecydowalam na gt - ale:
brak regulacji podnozka i material ortalion jakos nie przypadly mi do gustu, kolka tez niezbyt duze
pozniej wymyslilam Elita - ma wszystko super, poza wielkoscia (nie widzialam na zywo), ja mam 165cm wzrostu, maz 190 (dla niego bedzie ok), ale czy dla mnie nie bedzie za duzy? do tego zaczniemy z dzieckiem 7-8 miesiecy, czy to nie bedzie smiesznie wygladac? na pewno bedzie wygodny do prowadzenia i dla dziecka, ze zlozeniem tez nie bedzie problemu
do tego jest jeszcze UJ - cena spora ale jest tak zachwalany na forum, chociaz brak podnozka znowu mnie martwi
ktory z tych 3 wozkow jest lepszy w prowadzeniu? podbijaniu? sniegu i terenie? najbardziej sklaniam sie ku Elite
do tego lekka spacerowka do centrum handlowego - quest, techno xt, pliko mini czy B-agile (zwlaszcza ten ostatni nie jest parasolka, ale jest lekki, spore siedzisko, widzialam na zywo i mi sie bardzo podoba - regulacja podnozka na takie wypady do sklepow zbedna). Czy moze cos innego?
jak sobie b-agile radzi w terenie? bo byc moze b-agile badz gt zastapily by mi terenowy i spacerowke na zakupy?
Czy takie rozwiazanie dwoch wozkow bedzie mialo sens do konca wozkowania?