Dodaj do ulubionych

pytania o xt i xlr

14.06.13, 13:57
Dziewczyny kupiłam maclarena xt i powiedzcie czy on jest dużo mniejszy od xlr chodzi mi o siedzisko i czy naorawde 2 czy 3 letnie dziecko w nim się zmieści bo jak przymierzylam go do elita to jakiś taki mały jest. Boje się ze siedzisko jest wąskie i krotkue i mała w nim długo nie pojeździ. Nie wiem czy wymienić na xlr ????????
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 14:09
      Zajzyj do mojego wątku o Xt, moja młoda ma ponad 2 latka ale jest naprawde duza, ocenisz sobie czy wam wystarczy.
    • sztucznamrowka Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 14:26
      Moim zdaniem XT ma dość płytkie siedzisko - macałam go bardzo dokładnie w sklepie bo zastanawiałam się jaką parasolkę kupić. W końcu zamiast XT wybrałam PP SI - ma 23cm głęb. ale jest węższe w ramionach, M&P Tour ma siedzisko 22,5cm głęb. i 32cm szer.
    • linkap_wawa Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 14:55
      moj starszak jezdzil w xt do 2,5 rz. ( a tez z tych wiekszych dzieci jest) ale w sumie odkad skonczyl 2 lata to wozek sluzyl glownie jako podwiezdupka, wiec nawet jesli glowa mu troche za siedzisko wystawala to nie mialo to wiekszego znaczenia.
      • nadi1984 Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 15:05
        A czy xlr ma dłużej to siedzisko że właśnie główka nie będzie wystawac?
        • zurekgirl Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 15:18
          Moim zdaniem xlr nie ma wyzszego oparcia, jedynie nieco szersze. W xt pupa troszke sie zapada, moje dziecko jezdzilo w nim wygodnie do 116 cm wzrostu (duza czterolatka, spala w xt rowniez). Mi sie ze starszym dzieckiem lepiej jezdzilo xt, zrobilam powrot do tego wozka po pol roku uzywania xlr.
          • nadi1984 Re: pytania o xt i xlr 14.06.13, 21:12
            Dobra chyba zostawię tego xt skoro nie ma wyzszego 9parcia niż xlr. Chociaz jak posadzilam mala to głowa jej była równo z oparciem a na rok i 2 m . Mi się wydaje ze xlr jest chyba dłuższy bo jak rok temu miałam przez dwa dni go i siedziała w nim wysoka 3 latka to było jakoś więcej miejsca i ta głowa tak mocno jej nie wystawala. Już sama nie wiem sad
            • slona78 Re: pytania o xt i xlr 15.06.13, 15:30
              Mam w tej chwili xlr, jeśli chcesz zmierzę siedzisko. Syn ma teraz 21 miesięcy i widzę, że wózek nam spokojnie starczy do końca wózkowania. Xlr jest naprawdę duży i wygodny. Ja przez to forum byłam do xlr zniechęcona, i nie mam pojęcia skąd wzięły się tu wzięły takie negatywne opinie. Nie miałam co prawda xt, ale porównywałam z questem i xlr znacznie bardziej mi odpowiada. Daj znać czy chcesz wymiary siedziska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka