Dodaj do ulubionych

Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który?

19.06.13, 19:28
Pomóżcie w podjęciu decyzji.
W grę wchodzą 3 wózki, mają być na miasto, place zabaw, plażę, no ogólnie na non stop, chyba że spadną śniegi - wtedy mam Mutsy 4 ridera.
Własnie staram się wybrać coś z 3 , mam dość ciężkiej spacerówki na lato, mam dość tachania ciężkiego wózka, składania go, siedziska oddzielnie, itp.
Chce wózek od teraz do końca wózkowania, dzidzia ma 6 miesięcy, jest wzrostu i budowy przeciętnej.

Myślę o
Bolero - Zooper - super buda naciągan, lekki, nie do zajechania- miałam Hulę - byłam zadowolona
Sola Mamas and Pappas- śliczna, zwrotna,lekka, fajnie ze siedzisko wysoko, przekładane w dwa kierunki, wygląda na wygodną
BJ City Mini- ale czterokołowiek, super lekki, zwrotny, no patent na składanie ma super

No i nie wiem...
A trzeba szybko kupic, bo już mam dość mojej ciężkiej spacerówki...
Ma być lekka, wygodna, nie za duza po złożeniu, wytrzymała.
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 20:02
      Jesli ma byc lekkim wozkiem do konca to Sola absolutnie nie - bo wcale lekka nie jest, srednio zwrotna, szczegolnie jesli siedzisko wpiete jest przodem do rodzica, wielgachna po zlozeniu, noni siedzisko raczej do konca wozkowanie nie starczy... aha budka licha jak sie siedzisko rozlozy do spania
      Bolero nie znam,
      Z tych co wymienilas wzielabymBJCM

18lipcowa3 napisała:

> Pomóżcie w podjęciu decyzji.
      > W grę wchodzą 3 wózki, mają być na miasto, place zabaw, plażę, no ogólnie na no
      > n stop, chyba że spadną śniegi - wtedy mam Mutsy 4 ridera.
      > Własnie staram się wybrać coś z 3 , mam dość ciężkiej spacerówki na lato, mam d
      > ość tachania ciężkiego wózka, składania go, siedziska oddzielnie, itp.
      > Chce wózek od teraz do końca wózkowania, dzidzia ma 6 miesięcy, jest wzrostu i
      > budowy przeciętnej.
      >
      > Myślę o
      > Bolero - Zooper - super buda naciągan, lekki, nie do zajechania- miałam Hulę -
      > byłam zadowolona
      > Sola Mamas and Pappas- śliczna, zwrotna,lekka, fajnie ze siedzisko wysoko, prz
      > ekładane w dwa kierunki, wygląda na wygodną
      > BJ City Mini- ale czterokołowiek, super lekki, zwrotny, no patent na składanie
      > ma super
      >
      >
      > No i nie wiem...
      > A trzeba szybko kupic, bo już mam dość mojej ciężkiej spacerówki...
      > Ma być lekka, wygodna, nie za duza po złożeniu, wytrzymała.
      • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 20:12
        no tak do 10 kg może być
        a czemu nie starczy do końca wozkowania?
        i dlaczego bjcm? możesz podac jakies zalety? poki co jedzdzilam nim po sklepie
        • maja1406 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 20:33
          ja też bym wybrała bjcm. Leciutki, mały po złożeniu a siedzisko duże i fajna budka.
          • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 20:37
            maja1406 napisała:

> ja też bym wybrała bjcm. Leciutki, mały po złożeniu a siedzisko duże i fajna bu
            > dka.

no wlasnie,,,
            każdy wozek ma COŚ na plus i coś na minus
            • gorligorligor Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 21:33
              Sola to najbardziej sztywny wózek, jaki miałam okazję pchaćwink poza tym dość funkcjonalna, ale: buda nie za wielka (jak napisała linkapwink), lekka nie jest. To już (moim zdaniem) lepszy jest polski Cadet (jeśli by szukać czegoś w typie Soli), BJ słynie z rewelacyjnie długich budek i systemu składania, ale niektórzy narzekają na podbijanie (zwłaszcza w zwykłych mini), a mini GT kategorycznie odrzucasz?/ta 3 kołówka jest bardzo stabilna! i raczej nie do zdarcia/. A tego na "z" nie znamsad a britax b-agile?
              Pamiętaj, że jednak większe koła dają lepszy komfort jazdy i pojadą w każdym terenie łatwiej, niż coś w typie parasolki (ale skoro masz już jeden "traktorek", to może drugi wózek rzeczywiście nie musi mieć już takich walorów...)
              • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 21:56
                to ten z pompowanymi kołami ? ten gt?
        • linkap_wawa Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 08:51
          moim zdaniem sola nie starczy do konca bo:
          ma male siedzisko
          przy wiekszym/bardziej mobilnym dziecku potrzebujesz czegos lekkiego, zwinnego, nie za duzego - a Sola bedzie kobylasta
          napisalam ze z tych trzech ktore bralas pod uwage wybralabym BJCM, bo ma duze siedzisko, lapiej sie prowadzi, jest bardziej kompaktowy - ale jesli spytalabys sie jaki ja bym wozek wybrala (jelsi mialby to byc do konca wozkowania i nadał sie tez na szybkie wypady dla malego dziecka), to pewnie wybralabym ktorys z:
          Maclaren xt,
          Inglesina trip
          peg perego si
          • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 09:21
            a czy z kolei BJCM nadaje się dla niemowlaka?
            mam na myśli ten nowy z kołami pompowanymi GT
            córka ma 6 miesięcy, jest stabilna, raczej należy do większych dzieci niż drobnych
            • linkap_wawa Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 11:20
              moim zdaniem sie nadasmile - gt ma spore siedzisko, niektore dziewczyny narzekaly ze im male dzieci tona w tym siedzisku ale ja wozilam swoja mala w elicie (jeszcze wiekszy model Baby Joggera niz gt) jak miala 5 mieisiecy i bylo spoko - tylko wkladke mialam wlozona... amortyzacja nie jest jakas wybujana ale jesli nie bedziesz jezdzila po jakichs kompletnych bezdrozach to wystarczy
              • escapezone Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 11:39
                spokojnie pasy maja kilka regulacji naramiennych wiec spokojnie niemowlaka zapniesz, gdybym wiedziala od razu i czytala to forum kupilabym dawno ten model wozka, a tak jezdzil moj maly majac 6miesiecy spacerowka, ale wazac juz ponad 13kg wozek zaczal chicco sie rozlatywac a w serwisie powiedzieli ze moj syn jest za ciezki na niego, moj syn jak ci pisalam 2lata 5 miesiecy a wyglada jak 3,5 latek, jest nabity, wysoki i ciezki, w zime spokojnie prowadzilam wozek nie mialam problemow. przy skladaniu tez malego trzymalam w jednym reku a wozek w drugim, do konca wozkowania spokojnie starczy,
    • escapezone Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 21:41

nie boj się 3 kolowca bj cm gt, mój syn ma 2lata 5miez,prawie wzrostem i budowa 3.5latkowi dorównuje jest kolosem po tatusiu, i ma dużo miejsca w nim , jest stabilny, syn wspina się sam na wózek , no i lepsze koła ma od cm standardowego i przy moim 16kg dziecku prowadzi się bardzo dobrze, dziewczyny na forum mi doradzimy i nie zawiodłam się, byliśmy juz z nim nad morzem ,spisał się, po płytach czy innych wertepach daje rade.
      • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 22:00
        o to duzy plus bo szukam wózka od teraz do końca
        boje się o malą spacerówkę ze córka jeszcze za mala na takie podskoki
        a z kolei chce cos lekkiego no i obszernego do końca wozkowania

a ja brak podnóżka? nie przeszkadza? nie wisza mu nogi?

on się rozni od mini tym ze ma kola pompowane prawda? przez to jest cięższy. dużo ?
    • escapezone Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 22:32

spokojnie 6m. Dziecku nóżki wisieć nie będą, mój syn juz za duży na podnóżek przy snie mu nie przeszkadza, ale możesz i pod tapicerkę włożyć poduszkę zeby go wypchac, wpisz na forum gt jedna z forumek patent na podnóżek zrobiła i nie widać i spokojnie się składa , gwarantuje ci ze do końca woskowania ci starczy, to są koła nie pompowane tze, forever air czyli nie przebija ci się, coś w środku nich jest jakby pianka czy coś, są lekkie , ale na dobre tereny , ja mieszkam na obrzeżach Warszawy i nie nam tu drogi utwardzonej, mam kawałek płyt betonowych później ziemia, kostka chodniki i asfalt wiec nie narzekam ,
      • escapezone Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 22:34
        Wozkowania , sorry za błędy, wlacza mi się w telefonie słownik..
        • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 22:38
          escapezone napisała:

> Wozkowania , sorry za błędy, wlacza mi się w telefonie słownik..

a jak zimą daje rade? po sniegu, chlapie, blocie itp
          • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 19.06.13, 22:38
            aha
            i dajesz rade go jedną ręką nieść po zlozeniu?

to mi bardzo odpowiada ,bo często gesto składam wozek
            • escapezone Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 08:33

daje rade na sniego ja go kupiłam w zimę i jeździliśmy, co do złożenia to szybko się składa i ja w jednym ręku daje rade , przejedź się do sklepu i zobacz dokładnie smile jedyne do czego mogę się przyczepić to raczka wózka, ma gumę ale jest niewygodna nieprzyjemna w dotyku i ręce się poca, ja kupiłam skore na allegro i obszylam ta rączkę, dużo dziewczyn też tak zrobiło smile
              • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 09:22
                ok dzięki
                ja jeszcze mam pytanie o pasy
                tj - czy pasy sa na tyle nisko ze przypną niemowlaka?
                corka ma 6 miesięcy, czy w ogole on się nadaje dla takiego dziecka?

myslalam o soli na ten czas bo wydaje się być bardzo przytulna na takiego dziecka, no znowu za rok może być za mala
                • martuska1982 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 11:09
                  6miesięczne dzieciątko to maluszek, ja bym jeszcze na leżąco lub półleżąco woziła.W takiej konfiguracji pasy zapięte na samym dole nad ramionkami i maksymalnie ściągnięte powinny trzymać dziecko, ale najlepiej jak to sprawdzisz w sklepie.
                  Co do składania wózka jedną ręką i wnoszenia - ja z jednym ręku miałam toboły (torbę, reklamówkę z piaskownicowymi zabawkami syna, drobne zakupy) a w drugim ręku złożonego gt i wniosłam na czwarte piętro. wink
                  • 18lipcowa3 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 12:04
                    no ona na leząco ma jezdzic wlasnie, ew na chwile do popatrzenia będzie poleżaco
                    • martuska1982 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 12:17
                      na leżąco to ci nawet nóżkami do podnóżka nie dosięgnie, więc zaprzątanie sobie głowy brakiem jego regulacji możesz odpuścić. smile
                • afroddytta Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 13:09
                  Ja byłam na urlopie z prawie 6 mies. maluchem (co prawda zwykłym mini, ale siedzisko podobne) i położyłam mu wkładkę Quinny na siedzisko, wtedy miał superprzytulnie, nóżkami do podnóżka nie sięgał, cały był na siedzisku+oparcie. Ja bym na pewno kupiła GT, ewentualnie dokupisz wkładkę jak będzie małej zbyt przestronnie i nieprzytulnie.
                  Co do wnoszenia to GT właśnie kupiła moja koleżanka która mieszka na 4 piętrze bez windy, bo moim zdaniem do wnoszenia to wózek idealny i przed wszystkim tez możesz go złożyć jedną ręką w drugiej trzymając malucha i spokojnie się potem tak przemieszczać.
                  • martuska1982 Re: Pomóżcie zdecydować- 3 wózki, który? 20.06.13, 13:27
                    opisaną sytuację z wnoszeniem doprecyzuję.Miałam naprawdę sporo tobołów plus wózek ważący prawie 10 kilo i dałam radę.No nie było super hiper lekko to wnosić, ale się dało.Jednak bez tych tobołów to spokojnie codziennie mogłabym wnosić na czwarte piętro. wink

A citi mini 3 zwykłe to już w ogóle palcem bym wnosiła, bo tą różnicę naprawdę czuć. No jednak gt wygodniejszy w użytkowaniu, a wiadomo, ze wiecej się wózek użytkuje niż go nosi.
                    • 18lipcowa3 dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 14:02
                      najwyżej oddam
                      ale bylam jeszcze w sklepie testować Solę i nie do końca mi podpasowała
                      GT nie mam gdzie potestować wiec zamówiłam, zapłaciłam i czekam

Kupiłam cały czarny.
                      • 18lipcowa3 teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 14:31
                        myślę o chabrowych albo czerwonych -kocyk i wkładka

www.pinkieshop.pl/kocyki-nie-tylko-do-wozka/

www.pinkieshop.pl/wkladki-do-wozkow-i-fotelikow-samochodowych/
                        • martuska1982 Re: teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 14:34
                          czytałam tu na forum gdzieś, ze te wkładki pinkie są sztywne. Ja mam fajną wkładkę z maclarena. Do czarnego idealnie pasuje, w citi mini fajnie sie układa.
                          No i cenowo nowe wkłądki maclarena wychodzą podobnie jak pinkie. No ale ty chcesz pewnie grubą wkładke żeby wypłycić dla maluszka?
                          • 18lipcowa3 Re: teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 14:41
                            mam tą wkładkę, brown monkey do 4 ridera i jestem zadowolona
                            nie zjedza, nie poci się, czy sztywna? no ma jakąs piankę w srodku ale nie jest sztywna

a masz jakies inne godne polecenia dodatki do wozka typu wkładki , kocyki itp.
                            • martuska1982 Re: teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 14:42
                              nie, ja raczej nie.dziewczyny pewnie coś plecą.Te z pinkie shop bardzo mi się podobaja. smile
                              Masz o tyle fanie, ze do czarnego wózka wszystko ci będzie pasowało, każdy kolorek możesz dorzucić. smile
                              • 18lipcowa3 Re: teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 14:54

> Masz o tyle fanie, ze do czarnego wózka wszystko ci będzie pasowało, każdy kolo
                                > rek możesz dorzucić. smile

tak no właśnie się zastanawiam nad kolorem do czarnego ale poczekam az przyjdzie
                            • monika_kas Re: teraz myślę nad dodatkami 20.06.13, 15:44
                              ja napewno w 100% polecam dla takiego maluszka wkładkę JETTE. jest super miękkna i grubiutka i daje niesamowity komfort dziecku. ja mam ją właśnie do swojego GT i jest super. nie wiem tylko czy są dostąpne w PL, bo jak ja kupowałam to kupiłam zdaje się ostatnią... miała być nowa dostawa na lato, ale nie wiem czy była.

woziłam też w GT wkładkę od Pani Helenki szytą notabene do inglesiny trip i też się fajnie prezentuje... smile

18lipcowa3 napisała:

> a masz jakies inne godne polecenia dodatki do wozka typu wkładki , kocyki itp.
                              • 18lipcowa3 monika 20.06.13, 16:57
                                mówisz o tej ???????????

www.wozkifoteliki.pl/wkladki-na-siedzisko/458-jette-wkladka-do-wozkow.html
                                • monika_kas Re: monika 20.06.13, 18:00
                                  tak.. dokładnie w tym sklepie kupowałam. była wtedy po 109zł. mam zieloną, wożę ją i w GT i w MBUJ.
                                  • 18lipcowa3 Re: monika 20.06.13, 18:04
                                    monika_kas napisała:

> tak.. dokładnie w tym sklepie kupowałam. była wtedy po 109zł. mam zieloną, wożę
                                    > ją i w GT i w MBUJ.

a jak z tym paskiem do składania?????/
                                    • monika_kas Re: monika 20.06.13, 18:11
                                      nie ma problemu.. jak chcesz wózek złożyć to wkładasz rękę pod wkładkę i składasz.. wkładka t tym nie przeszkadza smile
                                      • 18lipcowa3 Re: monika 20.06.13, 18:18
                                        monika_kas napisała:

> nie ma problemu.. jak chcesz wózek złożyć to wkładasz rękę pod wkładkę i składa
                                        > sz.. wkładka t tym nie przeszkadza smile

aha
                                        bo wydaje się wlasnie fajna dla takiego malucha
                                        chyba lepsza od takiej cienkiej, nawet jeśli szytej pod wózek, prawda?
                                        taką cienką to dla większego dziecka
                                        • monika_kas Re: monika 20.06.13, 18:23
                                          18lipcowa3 napisała:

>
                                          > aha
                                          > bo wydaje się wlasnie fajna dla takiego malucha
                                          > chyba lepsza od takiej cienkiej, nawet jeśli szytej pod wózek, prawda?
                                          > taką cienką to dla większego dziecka

ja mojego synka zaczęłam wozić w GT jak miał około 7 miesięcy więc był też maluchem i dziewczyny tu na forum doradziły mi tą wkładkę Jette. mam też tą szytą przez Panią Helenkę, ale ona jest cieńsza i trzymam ją na później jak synek "dorośnie" smile
                                          • 18lipcowa3 Re: monika 21.06.13, 07:51
                                            ale te wkładki od niej też są wypełnione gąbką- to nie będą dobre dla malucha?
                                            • monika_kas Re: monika 21.06.13, 09:15
                                              będą dobre smile spokojnie.. po prostu ja Jette jest grubsza i super mięciutka... ma grubość około 1,5cm, fajnie spłyca siedzisko takiemu maluchowi i ma ten "system" memory... więć dziecko leży w niej otulone mięciutkim, fajnym materiałem. dla malucha, szczególnie takiego który będzie większość czasu leżał w wózku po prostu bajka.

ale wkładka od Pani Helenki też super smile mam ją i stosuję zamiennie wink
                                              • 18lipcowa3 Re: monika 21.06.13, 09:28
                                                aha to jednak chyba ta Jette będzie lepsza
                                                tylko kurka cena odstrasza, te z Pinkieshop - z małplą albo królikiem sa polowe tansze
                                                ale pewnie nie tak fajne, co ? znasz je? masz porównanie?

• monika_kas Re: monika 21.06.13, 09:32
                                                  niestety nie znam ich... wiem tylko, że jak ja szukałam wkładki dla takiego malucha jak Ty to dziewczyny bezapelacyjnie poradziły mi Jette. kupiłam i jestem mega zadowolona. smile
                                                  • 18lipcowa3 Re: monika 21.06.13, 09:41
                                                    monika_kas napisała:

> niestety nie znam ich... wiem tylko, że jak ja szukałam wkładki dla takiego mal
                                                    > ucha jak Ty to dziewczyny bezapelacyjnie poradziły mi Jette. kupiłam i jestem m
                                                    > ega zadowolona. smile

dobra, napisałam do nich czy mają je dostępne
                                                    czarna będzie ok? nie będzie się nagrzewała?
                                                    jaki kolor miałas?
                                                  • monika_kas Re: monika 21.06.13, 10:38
                                                    nie wiem, czy będzie się zagrzewała, ale ryzyko jest.. ja mam zieloną smile ślicznie się komponuje z szaro-zielonym GT smile
                      • martuska1982 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 14:32
                        już zazdroszczę koloru. smile
                        jak ja kupowałam czarnych nie było, a czekać ponad 2 miesiace nie chciało mi się.
                        • 18lipcowa3 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 14:55
                          martuska1982 napisała:

> już zazdroszczę koloru. smile
                          > jak ja kupowałam czarnych nie było, a czekać ponad 2 miesiace nie chciało mi si
                          > ę.

no ja dla tego czarnego to nawet zrezgnowalam z pałąka gratis u innego sprzedawy
                          bo miał tylko kolory shadow + cos tam i pałąk w cenie

no trudno jeszcze go wyposażę porządnie

a lepiej pałąk czy tackę?
                          • martuska1982 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 14:58
                            co kto lubi.Ja w żadnym wózku tacki nie miałam, ale może być fajna. smile
                            kwesita tylko czy się podoba uzytkowniczce czy nie.
                            • escapezone Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 15:30
                              ja mam pałąk i tackę, i z tacki ciągle korzystam, pałąk jak na ten wozek jest cienki..mialam go w gratisie, mam jeszcze konsole tzw organizer do wozka, jest super, nie musze ciagac torebki ze soba, ostatnio spotkalam mame z gt z 7 miesieczniakiem miala pałąk, i jak zobaczyla u mnie tackę stwierdzila ze musi ją miec pałąk musisz caly wypiac zeby dziecko moglo wyjsc z wozka lub gora dziecko wyjmowac , natomiast tacki nie musisz odczepiasz jedna strone i odchylasz, i dziecko moze samo wyjsc, oczywiscie mowa oo wiekszych juz dzieciach wink
                              a wkładkę do wozka mam, szyła mi ją pani helenka, i jestem bardzo zadowolona, specjalnie na moja prosbe mam wkladke z boczkami, i z kieszenia na pas do skladania wozka przez co wkladka sie trzyma , nie zsuwa i nie drgnie. Daj znac jak wozek przyjdzie jak wrazenia smile
                              • monika_kas Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 15:48
                                Escapezone a mogłabyś zrobić zdjęcie swojej wkładki na GT? i wysłać mi na gazetowego lub wstawić tutaj.. ja narazie wożę synka z Jette, ale już lada moment z niej wyrośnie i chciałbym fajną wkładkę od Pani Helenki. Chciałabym zoabczyć jak ona wygląda z boczkami i z ta kieszenią.. smile

escapezone napisała:

> a wkładkę do wozka mam, szyła mi ją pani helenka, i jestem bardzo zadowolona, s
                                > pecjalnie na moja prosbe mam wkladke z boczkami, i z kieszenia na pas do sklada
                                > nia wozka przez co wkladka sie trzyma , nie zsuwa i nie drgnie. Daj znac jak wo
                                > zek przyjdzie jak wrazenia smile
                                • escapezone Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 16:02
                                  poszlo na gazetowego, szybciej wysle na gazetowy niz tu wrzuce tongue_out
                                  • monika_kas Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 16:06
                                    wielkie dzięki smile
                                    • 18lipcowa3 a od maclarena bedzie ok???? 20.06.13, 17:02
                                      do gt?

www.wozkifoteliki.pl/akcesoria-do-wozkow/616-maclaren-wkladka-na-siedzisko.html
                                      • saras-wati Re: a od maclarena bedzie ok???? 21.06.13, 11:42
                                        dla mnie minusem wkładek macalrena jest brak ich wyprofilowania, przez się zsuwają - jeśli Ci to nie przeszkadza, to powinno być ok.
                                  • 18lipcowa3 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 17:00
                                    escapezone napisała:

> poszlo na gazetowego, szybciej wysle na gazetowy niz tu wrzuce tongue_out

to i ja poprosze
                                • 18lipcowa3 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 17:00
                                  no wlasnie wstaw tutaj wink
                              • 18lipcowa3 Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 16:59
                                marzy mi się ta konsola bardzo ale nigdzie nie mogę jej znalezc

> a wkładkę do wozka mam, szyła mi ją pani helenka, i jestem bardzo zadowolona, s
                                > pecjalnie na moja prosbe mam wkladke z boczkami, i z kieszenia na pas do sklada
                                > nia wozka przez co wkladka sie trzyma , nie zsuwa i nie drgnie. Daj znac jak wo
                                > zek przyjdzie jak wrazenia smile

a gdzie tą Panią Helenkę znaleźć?
                                • monika_kas Re: dobra kupiłam ;-) 20.06.13, 18:01
                                  18lipcowa3 napisała:

> a gdzie tą Panią Helenkę znaleźć?
                                  >
                                  >

zobacz do wątku dla sprzedawców smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka